b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

Zárásként pedig három darab NHL tippel készültünk. Ismét a szimulációs rendszerre bízzuk önmagunkat, de azért a statisztikákat sem hanyagolhatjuk el.


A Tampa Bay Lightgning – Chicago Blackhawks találkozóval nyitnánk a megosztást. Számunkra egyértelműek az erőviszonyok a TB csapata kiváló formában van, míg a Blackhawks “hanyatlik”. A vendégek 11 mérkőzésen 1-2-2-6-s mutatóval rendelkeznek, míg a TB hazai pályán eddig 7-1-0-3-s mutatót tud felmutatni. Nem a legjobb, de ezzel a teljesítménnyel a legjobb 3 közé sorolható az együttes. A Chicago legutóbb 2015-ben tudott nyerni a TB ellen és legutóbb érződött leginkább a két együttes közti különbség, ahol a TB idegenben 6-3-ra verte meg a Blackhawks együttesét. A szimulációs rendszer 4,2 gólra várja a TB-t, tehát 4-5 gólra, míg a vendégeket 2,3-s értékkel látták el 2-3 gólt hozhatnak össze. Összességében a nap “tutijának” látszódhat ez a tipp, ezért “B” kategóriába mi megpróbáljuk egy alacsony szorzóért (1,50) a TB, mint mérkőzés győztese opciót, de az over opcióban is van ráció, ezért az 5,5 gól feletti értéket is belőttük magunknak, amit “C” kategóriába ajánlunk. A Toronto győzelmét egyébként a portál “A” kategóriába sorolva “Simulation”:91%, Public:78%-s eséllyel látta el. Tehát a szimuláció alapján 91%, hogy nyer a csapat, míg a közvélemény (szakértők) 78%-a is úgy véli, hogy nyerni fog a TB. Az over 5,5-re a szimuláció 68%, míg a szakértők 59% esélyt adnak. Ha kiindulunk a TB támadásokból és helyzetkihasználásokból akkor  szerintünk nincs kérdés és bőven esélyes lehet az 5,5 over.

Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks (01:30)
Tipp:Tampa Bay Lightning (A mérkőzés győztese) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks (01:30)
Tipp:5,5 Gól felett (Gólszám 5,5) odds:1,68 “C” kategória Tét: 2 egység

A második esetben a Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs  találkozóra érkezünk overrel. Legutóbb megégettük magunkat a Torontoval, hiszen csúnyán alulmaradtak a Carolina ellen, viszont most egy jóval izgalmasabb mérkőzés elé nézünk. Ki-ki párharc és két olyan támadósor találkozik egymással akik 70+ felett járnak, meccsenkénti gólátlaga a hazai oldalnak 6,4, míg a vendégeknek 6,0. Összességében a szimulációs rendszer döntetlent vár, majd Toronto győzelmet. A vendégek esetében 3,3-s értéket, míg a hazaiaknak 3,0-t határozott meg a rendszer. Az over 6,0-t “B” kategóriába sorolva ajánlják és ezt három “tipster” is megerősítette egyéni véleményekkel ellátva. A két fél legutóbbi 2 mérkőzésén 6, illetve 9 gól született, de ha megnézzük az értékeket is. A Toronto idegenben jónak mondható, de nagy átlagban gólokat kap az együttes és nem is egy-két találatot. A Blue Jackets hazai pályán jól teljesít és többször 3 fölötti gólokat szereznek. Amikor ebben a felállásban találkoztak a felek akkor 4-2, 2-5, 5-2, 3-6, 5-0-s eredmények születtek a legutóbbi 5 mérkőzésükön. Ráadásul nem is olyan rég 11.20-án 4-2-vel zártak egymás ellen. Ez volt az utolsó mérkőzés. Most visszavághat a Columbus, amelyre van esély, de szerintünk a 3-3-s döntetlen és az over 5,5 ma állhat, úgyhogy erre teszünk fogadást!

Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs (01:00)
Tipp: 5,5 Gól Felett (Gólszám 5,5) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: