Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

A napunkat két darab NHL találkozóval zárjuk. Mindkét esetben rövid értékeléseket teszünk közzé és bízunk benne, hogy nem csalnak a megérzéseink! Zárójelben, csak kimenetelekre fogadunk!


I Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets I

Ezen a találkozón a Jets-ben bízunk. Egy igazán kemény mérkőzésre van kilátás, hiszen a Blackhawks kellemetlen ellenfél hazai pályán. De a Jets sem a kegyelmes játékáról híres. Egy szó, mint száz a Jets sokkal jobb formában van, ráadásul sorozatban gyűjtik a pontokat, míg a Blackhawks a Pittsburgh elleni mérkőzést követően úgymond kikecmereghet a gödörből, csakhogy most jön a Jets aki ellen nem is olyan rég még idegenben 3 góllal maradtak alul. Remek a vendégek védelme, de annál jobb a támadósoruk. Úgyhogy bízunk benne, hogy most is nyerni fognak a vendégek! A szimulációs rendszer is hasonló eredményt jósolt, hiszen 2,8-3,4-ra várja a találkozót.

Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets (02:30)

Tipp:Winnipeg Jets (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “C” kategória : 2 egység

 

I New York Rangers – Arizona Coyotes I

Egyik fél sincs remek formában, viszont a Rangers végre otthon játszhat, ahol köztudottan kiválóan teljesítenek. Ma pedig az a Coyotes lesz az ellenfél akikben 2 mérkőzéssel több van, ráadásul rengeteg hiányzójuk van. Egyértelműek számunkra az esélyek, ráadásul folyamatosan csökken az érték a hazai győzelemre. Ezért bízunk bennük, hogy a 16. hazai mérkőzésükön ismét nyereséggel zárnak!

New York Rangers – Arizona Coyotes (01:00)
Tipp:New York Rangers (A mérkőzés győztese) odds: 1,65 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!