b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

A mai napunkat a megszokott módon “visszük” tovább, hiszen érkeznek a délutáni ajánlásaink. Egy mérkőzésre teszünk fogadást, amelyek 2 darab opciót publikálunk.


I Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs I

A Tampa Bay csapatával sorozatban nyerünk, úgyhogy ma is bizalmat szavazunk számukra és egy biztosabb fogadás erejéig a sikerükre teszünk fogadást, mint a (Mérkőzés győztese) kétesélyes fogadásként, tehát vagy hazai, vagy vendég opcióra fogadunk. A másik esetben pedig remélhetőleg sikerül kihasználni a bet365 által kínált 3 esélyes Összesített Gólszám 3 esélyes fogadásban a Több, mint 6 gól születik a találkozón (1,90). Tehát itt olyan opcióra fogadunk, amelynek 3 opciója van. Kevesebb, Pont annyi, Több! Erre figyeljünk oda! Lényegében a szimulációs rendszerünk 3,9-3,3-ra várj a találkozót és mi ezzel egyet is értünk, szerintünk 4-3-al fognak zárni a felek. Gyakorlatilag a szezon két legjobb csapata találkozik egymással, kiváló offense sorok, viszonylag gyengébb védelmek. Úgyhogy várjuk a találatokat , illetve bízunk a TB csapatában, hogy hazai pályán ismét nyerni tudnak!

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs (01:30)
Tipp:Tampa Bay Lightning (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “C” kategória Tét: 2 egység
Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs (01:30)  
Tipp:Több, mint 6 gól (Játék összesített gólszám háromesélyes fogadás – Több, pontosan, kevesebb) odds: 1,95 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: