b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

A nap zárásaként pedig az NHL elemzések érkeznek, méghozzá 2 találkozóra érkezünk “C” kategóriás ajánlásokkal. Mindkét esetben megpróbáltunk a magasabb szorzók felé mozogni és reméljük, hogy ismét bejön a szimulációs rendszer által elképzelt mérkőzések kimenetele.


Az első mérkőzésen a Detroit Red Wings – Tampa Bay Lighting csapatai találkoznak egymással. Igaz, hogy a Tampa Bay pihenő nélkül lép pályára most, viszont olyan formában van a csapat, amelyet egy Detroit nem igen fog megállítani hajnalban. A Detroit 4-3-2-6-s mutatóval rendelkezik, míg a TB idegenben 13 találkozón 6-3-1-3-s mutatót hozott össze. Többször ugyan remiznek, viszont elmondható, hogy a hosszabbításban rendre képesek kihasználni az adódó lehetőségeket. Emberelőnyben veszélyesek és most egy olyan ellenfél ellen kell pályára lépni, akiktől Helm, Bertuzzi, Daley is hiányzik. A szimulációs rendszer 2,5 és 3,4-s eredményre várja a találkozót és mint a szimuláció, mint a public rate 80% fölött áll, ezért egyértelmű, hogy “A” kategóriás tippként került megosztásra  a vendégek sikere. E mellett még “C” kategóriába az over 5,5 illetve a TB-1,5 hendikep is szerepel. Ezeket is alacsony téttel érdemes lehet megpróbálni, de mi most is maradnánk a TB sikerénél. Szinte minden alkalommal nyertünk idáig velük, ma hajnalban is magabiztosan hozták a meccset, szerintünk ma sem állítják meg őket, még ha fáradtabbak lehetnek a kelleténél a játékosok. Ami pedig plusz motivációs tényező lehet a csapat számára, hogy a Toronto továbbra is a nyakukban liheg úgyhogy menni kell a győzelemért!

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lighting  (01:30)
Tipp:Tampa Bay Lighting (Hazai/Vendég – A mérkzőés győztese KÉTESÉLYES FOGADÁS!) odds: 1,78 “C” kategória Tét: 2 egység

A második esetben egy kiváló mérkőzésre van kilátás, méghozzá a New York Islanders – Winnipeg Jets összecsapásra teszünk fogadást. Lényegében egyet ajánl ezen a találkozón a rendszer, méghozzá az over 5,5 opciót ezt pedig “B” kategóriába. A miértje is megvan, hiszen mindkét oldal az utóbbi időben egy-egy kivételt eltekintve rendre overezik ebben a felállásban, ahogy most találkoznak. A hazai együttes hazai pályán 12 meccsből ugyan 5-7-el zárt az 5,5 overeket tekintve, viszont a vendégek idegenben 9-3-al állnak jelenleg,ha az overeket nézzük. Ezt emeli ki a rendszer is, amely egyébként a végeredményt tekintve 3,2-3,4-re várja ezt a találkozót, tehát mindkét oldaltól 3-3 gól várható. A Jets idegenben igencsak kellemetlen ellenfélnek számít, ráadásul többször 3, vagy több góllal zárt az együttes az ellenfelekkel szemben. Legutóbbi két idegenbeli mérkőzésén 3-3-s eredményt ért el a Rangers és a Devils otthonában. Ami érdekes adat lehet pedig, hogy ez a két csapat egymás ellen ebben a formában nagy átlagban kihozzák az overeket a találkozókból, ugyan közel egy éve találkoztak egymással utoljára, akkor 4-2-vel zártak, de ezt megelőzően 5-2, 2-4, 2-6, 3-3, 4-2,2-5, 3-4-s eredmények voltak tapasztalhatóak ezen az összecsapáson. Legutóbb 3,5 éve nem született meg 6 gól a mérkőzésükön, ahogy most megnézzük a formákat, illetve a Jets védelmet szerintünk összehoznak simán 3-4 gólt, de erre legalább 3x válaszolni is fognak. Úgyhogy mehet az over alacsony téttel!

New York Islanders – Winnipeg Jets (01:00)
Tipp: Több, mint 5,5 gól (Gólszám 5,5 gól) odds: 1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: