b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

A napunk zárásaként két NHL találkozóra gondoltunk egy over és egy kimenetel lenne a mostani tarsolyunkban és reméljük, hogy sikerül egy hibátlan napot összehozni.

NHL PROJ. SCORE:
CLB-NJ 3,6-2,8
NYI-STL 2,6-2,9
NYR-CAR 2,6-2,7
MON-FLO 3,0-2,9
DET-ANA 2,7-2,5
NSH-WAS 3,0-3,3
MIN-LA 3,3-2,2
WPG-VEG 3,5-3,0
DAL-TB 2,6-4,0
SJ-PIT 3,6-3,9

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!

I Dallas Stars – Tampa Bay Lightning I

Régiek tudhatják, ha Tampa Bay játszik rakni kell, vagy az overt, vagy végső győztesként őket. Mi most utóbbira gondoltunk és a múltkori pofon után (igaz fáradt volt a csapat) ma kötelező győzelem előtt állnak. Ugyan a Dallas jó csapat, de nem igazán megy nekik a gólszerzés, márpedig most egy tüzesebb TB látogat hozzájuk és szerintünk 4-5 góllal fognak zárni a vendégek, amire maximum 3 gólos válasz érkezhet. Úgyhogy húzzuk is a vendégekre az x-et és reméljük, hogy sokadik alkalommal tudunk velük profitálni.

Dallas Stars – Tampa Bay Lightning (02:30)

Tipp:Tampa Bay Lightning (A mérkőzés győztese) odds:1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins I

A második találkozón 3,6 – 3,9 gólokat vár a csapatoktól a szim. rendszer és ez rendben is lehet, hiszen a hazai oldal az egyik legtermékenyebb a gólokat és a bekapott gólokat is tekintve és ugyanez elmondható a vendégekről is. Az 5,5 feletti értékeken a Pittsburgh 45 meccsből 30x zárt over opcióval, míg a hazai fél 47 találkozóból 28 alkalommal tett így, de amikor hazai publikum előtt játszottak akkor 24 találkozón 15 alkalommal zártak overrel. Ma is ez az alapja a fogadásunknak és az 5,5 overre ajánlott fogadást kötni. Ez benne lehet a pakliban és nem is csoda, hogy így esik lefelé ennek az opciónak a szorzója, úgyhogy minél hamarabb tessék megkötni azokat a bizonyos fogadásokat!

San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins (04:00)

Tipp:Több , mint 5,5 gól (Gólszám 5,5) odds:1,52 “C”  kategória Tét: 3 egység

0
%d bloggers like this: