b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

TORONTO, ON - APRIL 6: William Nylander #29 and Auston Matthews #34 and of the Toronto Maple Leafs walk through the hallway prior to the game against the Tampa Bay Lightning at the Air Canada Centre on April 6, 2017 in Toronto, Ontario, Canada. (Photo by Mark Blinch/NHLI via Getty Images)

A napunk zárásaként két NHL ajánlással érkeztünk. Az egyik esetben egy hazai sikerre, míg a másik opció esetében már-már nem meglepő módon érkezünk a Tampa Bay mérkőzésére! – Újaknak, a következő eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!

PROJ. SCORE:

BOS-MIN 3,3-2,5
NYI-CAR 3,2-2,8
PIT-FLO 3,9-2,8
BUF-NJ 2,6-2,9
WAS-PHI 4,2-3,3
DET-MON 2,9-3,1
TB-CLB 4,4-2,9
WPG-COL 3,3-2,9
STL-DAL 3,1-2,8
VEG-NYR 3,6-3,2
SJ-EDM 3,9-2,8


I Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets I

Az első találkozón gyakorlatilag felesleges írni bármit is. Új tagoktól emiatt elnézést kérek, de már lassan a könyökünkön folyik ki a Tampa Bay “ajnározása”. De lássuk be, ma egy olyan motivált csapatot láthatunk a jegen, akik az NHL történetének egyik legjobb szériáját futják. Előző mérkőzésen kisebb meglepetésre ugyan kikapott a csapat a San Jose Sharks otthonában, ezért ma egy még motiváltabb, támadószelleműbb csapatot várunk, míg a Columbus az a tipikus ellenfél, akik idegenben az utolsó percekig küzdenek. Ami jó hír szintén, hogy mindkét együttes gyengébb védekezéssel, ám annál jobb támadószekcióval rendelkezik. Ezért mi most is azt mondjuk, hogy ez a Tampa Bay hazai pályán hoz egy over 5,5 opciót. Előző mérkőzésen “A” kategóriába soroltam ezt a lehetőséget, ma ezt viszont “B” kategóriába helyezem és így kötök erre az opcióra, ugyan alacsony szorzón, viszonylag magas téten fogadást. A szim. rendszer egyébként 4,4-2,9-re tehát 7-8 gólos mérkőzésre számít. Ennek megfelelően “C” kategóriába sorolva a 6,5 over opciót ajánlották számomra.

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets (01:30)

Tipp:Több , mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

 

I Pittsburgh Penguins – Florida Panthers I

A Penguins mérkőzésén két tényezőt emelt ki a partner. Első a Panthers hiányzólistája, második opcióként pedig a Pittsburgh hazai teljesítménye, kontra a vendégek idegenbeli produktuma. Egy szó, mint száz a Penguins hazai pályán folyamatosan esélyesként lépnek az ellenfelek ellen pályára, ráadásul a mostani ellenfelük idegenben nem teljesít annyira maradandóan. Ugyan a legutóbbi 5 mérkőzést figyelembe véve 3 győzelem 2 vereség a mérlegük, ennek ellenére a Toronto elleni mérkőzés volt beszédes, ahol 6:1-el búcsúztak a mai vendégek. A másik érdekes tényező, hogy a Pitssburgh otthonában 2014 januárjában sikerült utoljára győzedelmeskedni a vendégeknek. Tehát összességében mi úgy véljük, hogy ez a Pittsburgh most hazai pályán tovább menetel, ráadásul legutóbbi Chicago elleni vereségük után én sokkal jobb mérkőzést várok tőlük. Úgyhogy az esély adott, hogy ismét nyerjenek hazai pályán és erre kötünk fogadást, hogy a mérkőzés végső győztese a Pittsburgh Penguins lesz!

Pittsburgh Penguins – Florida Panthers (01:00)

Tipp:Pittsburgh Penguins (A mérkőzés győztese) odds: 1,58 “C” kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: