b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL esélylatolgatás

Zárásként a megszokott NHL ajánlásokkal érkezünk. Két opciót néztünk  ki a kínálatból, de először érkezzenek a proj. score-k.

NHL proj. score:
BOS-BUF 3,5-2,8
FLO – CLB 3,3-3,3
TOR-VAN 3,9-2,8
MON-NSH 2,4-3,0
STL-NYI 3,1-2,9
LA-EDM 2,2-2,5
SJ-TB 3,5-3,8


I San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning I

Nagyon nem húznám a mondanivalómat ezzel a találkozóval kapcsolatban. A Tampa Bay csapatával 13 alkalommal profitáltunk már és szerintem most is képesek lesznek egy over kialakítására. Nagyon jó a támadósoruk, míg a védelmük be-be kap egy-egy gólt. Ezért én úgy érzem, valós lehet most is az over opció és az 5,5 overre én ma “A” kategóriát rakok. Lesz, ami lesz elvileg ez egy óriási over találkozó. A szim. rendszer 3,5-3,8-ra várja a mérkőzést. Mindkét csapat ontja magából a gólokat, reméljük, hogy nem most fog minket meglepni a Tampa Bay!

San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning (05:00)

Tipp:Több , mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,55

“A” kategória Tét: 5 egység

I Florida Panthers – Columbus Blue Jackets I

Hasonló az elképzelés, mint a TB meccs. Mindkét oldal folyamatosan over meccseket játszik egy-egy kivétellel természetesen.Mindkét oldalon a kulcsjátékosok játékra alkalmas állapotban, ráadásul egymás ellen folyamatosan parádéznak a felek legutóbb 7:3, de azt megelőzően is 4-5-s eredménnyel zártak. Úgyhogy várhatóan ma is így lesz, de ebben az esetben maradok a “C” kategóriás ajánlásnál!

Florida Panthers – Columbus Blue Jackets (01:00)

Tipp:Több , mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,55

“C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: