b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NHL elemzések

A holnapi munkánk folytatásaként két NHL mérkőzésre gondoltunk, de természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NHL PROJ. SCORE:
BUF-PIT 2,8-3,2
PHI-WAS 3,0-3,3
NYI-MON 2,8-2,9
DET-TB 2,3-3,5
OTT-STL 2,7-3,0
WPG-BOS 3,3-2,6
MIN-DAL 2,5-2,6
ARI-ANA 2,6-2,2
SJ-FLO 4,0-3,0
LA-NSH 2,5-2,8

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning I

A mérkőzésen papíron egyértelmű a találkozó és vélhetően a Tampa Bay ismét győzni tud. A szimulációs rendszerünk közel 2 gólos különbséggel favorizálja a vendégeket, mi azért erre nem vennénk mérget, viszont a rendes játékidő végén vélhetően a Tampa Bay neve mellett fog zöldülni a mérkőzés.

A Tampa Bay Lightning kiváló szezont fut és magabiztosan vezeti a ligát. A Detroit botladozik és utolsó előtti és 70 mérkőzéséből 46 alkalommal veszített.

Kiindulva a szimulációs rendszer adataiból és ismerve a vendégek játékát számunkra nincs kérdés és alacsony téttel érdemes fogadni a vendégek sikerére!

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning (00:30)

Tipp:Tampa Bay Lightning (Rendes Játékidő – 1×2) odds: 1,50 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Winnipeg Jets – Boston Bruins I

Ezen a találkozón félig a szimulációs rendszer adataiban, illetve a vendégek sérüléseit látva döntöttünk a hazaiak végső sikere mellett. Fontos, itt nem a rendes játékidőre ajánlunk fogadást, hanem a mérkőzés nyertesére!

A Winnipeg Jets remekül játszik otthon, míg a Boston idegenben közepes teljesítményre képes. Ha pedig ez nem lenne elég, a vendégek részéről 7 kulcsfontosságú játékos sem lép holnap hajnalban a jégre!

Látva ezen adatokat és ismerve a Boston idegenbeli teljesítményét bizakodóak vagyunk és megéri alacsony téttel a hazaiak végső sikerére fogadást kötni

Winnipeg Jets – Boston Bruins (01:00)

Tipp:Winnipeg Jets (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: