b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NHL elemzések

Egy NHL mérkőzésre is gondoltunk a holnapi munkánkat tekintve, de ezek előtt jöjjenek az NHL proj. score-k is.

NHL PROJ. SCORE:
NYI-OTT 3,4-2,3
BOS-CAR 3,6-3,0
NJ-CLB 2,8-2,4
PIT-FLO 2,8-2,6
TB-WPG 3,8-3,1
NSH-MIN 2,8-2,6
DAL-NYR 3,0-2,8
COL-DET 3,4-2,6
ARI-ANA 2,5-2,1
LA-MON 2,6-2,8

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Boston Bruins – Carolina Hurricanes I

A találkozón a gólokban bíznánk. A szimulációs rendszerünk 3,6-3,0-s eredményt abszolvált, tehát mindkét csapat esetében 3-3 gól várható. Elnézve a statisztikákat ez nem is elképzelhetetlen és az 5,5 over opcióban hatalmas érték van.

A bet365 portált kihasználva teljes játékidőre fogadhatunk, ahol 3-3 gól kell a csapatoktól és nyertessé válik a tippünk. 

Mindkét együttes remek időszakon van túl az utóbbi időben, a Carolina legutóbbi 5 mérkőzésén rendre 3 vagy több gólt szerzett, de a legutóbbi 10 mérkőzést is figyelve 8 alkalommal 3x legalább zörgettek hálót. A Boston más tészta, de hazai pályán könyörtelenek. Ami jó hír, hogy egymás ellen sosem kegyelmeztek a felek. December végén 8 góllal zártak, de azt megelőző mérkőzéseken is 7, 8, illetve 10 gólt is összehoztak a csapatok.

Boston Bruins – Carolina Hurricanes (01:00)

Tipp:Több, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

I New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets I

A találkozón egy under opcióban bíznánk és az ok igen egyszerű. A szimulációs rendszerünk 2,8-2,4-s eredményt abszolvált, amivel még egyet is értünk némileg, de felhívnánk a figyelmet egy fontos tényezőre. A hazai együttesből 11 játékos hiányozhat, ami láthatóan csúnyán visszavett a Devils teljesítményéből.

A Devils esetében a sok sérült egy rosszabb időszakot eredményezett és az előző fordulókban rendre vereséget szenvedett a csapat.

Mindkét együttes botladozik, a Columbus ugyan jobb teljesítménnyel bír a bajnokságban, viszont gyenge mindkét oldal jelenleg támadásban és inkább a védekezésé lehet itt a főszerep. Egy szó, mint száz a hazai oldal sok hiányzója, illetve a vendégek gyenge teljesítményű támadói ma kevés gólt eredményezhetne és a 6,5 under opcióban szép értékre találtunk. Előző mérkőzéseken rendre undereztek a csapatok, sőt a szezonban eddig 3 alkalommal találkoztak két alkalommal 3, míg a legutolsó januári összecsapáson 5 gólig jutottak a felek. Tehát a 7 gól nagyon messze volt. Hiányzók által tehát a védekezésre való koncentrálást várnánk, a Columbus sokszor nem tudja kihasználni a helyzeteket és remélhetőleg ez most is így lesz.

New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets (01:00)

Tipp:Kevsebb, mint 6,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: