Prémium szolgáltatás : NHL elemzések

A holnapi munkánkat két NHL találkozóval indítjuk és három opció kerül megosztásra mindhárom kategóriába sorolva. Hogy mikre gondoltunk hamarosan megosztjuk, de mindezek előtt érkezzenek a szokásos proj. score-k. Ahogy ígértük a telegram csatornán 21:00-ig publikálunk!

NHL PROJ. SCORE:
PHI-TB 3,1-3,2
NJ-PIT 2,9-3,2
CAR-NYR 3,0-2,4
FLO-BUF 3,4-2,9
MON-CLB 2,8-3,3
STL-TOR 2,9-3,4
MIN-ANA 3,1-2,1
DAL-NSH 2,5-3,1
EDM-ARI 2,8-2,6

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs I

A találkozón lényegében a Toronto kétesélyes sikerére tennénk ajánlást. Ez az egyik legrizikósabb a holnapi mérkőzéseket tekintve, hiszen a Blues bármire képes lehet. Viszont kaptunk egy olyan információt kézhez, ami szerint a St. Louis Blues a második számú kapusával fog játszani a találkozón. Ahogy ez bejelentésre került egyből “beindultak” a szorzók lefelé és a bet365 már csökkenti a Toronto Maple Leafs szorzóit.

A partnerünk is kalkulált a bejelentéssel, amely alapján már a Toronto az esélyesebb. A proj. score alapján 2,9-3,4-s eredmény várható, tehát szoros találkozón vélhetően nyerni tud a kanadai együttes.

A szimulációs rendszer amivel mi dolgozunk 59%-s esélyt ad a vendégek sikerére és ezzel mi is egyetértünk, hiszen underdogként ezt a Torontot tolni kell és bárki ellen érdemes a sikerükre fogadást kötni. Főleg így, hogy 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben.

St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs  (02:00)

Tipp:Döntetlen, vagy Toronto Maple Leafs (Kétesély)odds: 1,60 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning I

A találkozón két opció kerül megosztásra, lesz egy rizikós over tippünk és lesz egy kimenetelünk. Lényegében a szimulációs rendszerünk első sora kitért arra a tényezőre, hogy a Tampa Bay “back to back”, tehát ma hajnalban még pályán volt a Columbus ellen, majd most egy kiváló formában lévő Flyers otthonában kell pályára lépni. Ami másik érdekes tényező, hogy utóbbi 3 “randevún” rendre döntetlennel zártak a felek és sziporkáztak a csapatok.

A mai találkozón várható, hogy ismét pontot szerez a Tampa Bay, de ott lehet a kérdőjel, hogy “back to back” szerepből képes lesz e nyerni a csapat? Legutóbbi 3 találkozón 5:5, 5:5 és 6:6-s eredmények után harcolta ki a győzelmet a Tampa Bay csapata.

A szimulációs rendszer egyébként a döntetlent 42,4%-s esélyre jósolta, tehát egy háromesélyes fogadást tekintve ez az esélyességi ráta hatalmas. Ezt követően a gólokat tekintve a hosszabbítást belevéve a 5,5 over opcióra “A” kategóriás besorolást kaptunk, hiszen mindkét együttes remek támadókkal rendelkezik, ráadásul ez egy presztízs csata lesz. Úgyhogy a két csapat előző mérkőzéseiből érkezik egy “A” kategóriás tipp a 5,5 over opcióra és ezt követi egy “C” kategóriás döntetlen opció, ami ha akad akkor gyönyörű eredményre ébredhetünk.

Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning (01:00)

Tipp:Több, mint 5,5 gól (Gólszám összesített – hosszabbítással) odds: 1,50 “A”  kategória Tét: 5 egység

Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning (01:00)

Tipp:Döntetlen (Rendes Játékidő 1×2) odds: 4,10 “C”  kategória Tét: 2 egység