b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NHL elemzések

A napunk folytatásaként három NHL mérkőzéssel készültünk. Számunkra egyértelműek az esélyek, bár sosem lehet tudni, hogy a jégkorongban hogyan zajlanak majd a találkozók. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk. Természetesen az elemzésünk előtt, jöjjenek a proj. score-k!

NHL PROJ. SCORE:
TOR-BOS 3,3-3,1
BUF-TB 2,7-4,2
MON-COL 2,8-3,3
WAS-CLB 3,7-3,0
MIN-DET 3,5-2,4
CHI-VEG 2,6-3,3
STL_DALL 2,6-2,9
SJ-OTT 4,4-2,8
EDM-ARI 3,0-2,2
LA-PIT 2,3-3,5
CAR-NSH 2,7-3,2

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning I

A Tampa Bay mérkőzése az , amire lassan csukott szemmel érdemes fogadni. Ugyan a Sabres otthonában mindig nehéz lesz jól szerepelni, ennek ellenére a Tampa Bay a veresége után őrülten összeszedte a védelmet és egyszerűen roppantul nehéz nekik gólt szerezni. Aki most overeket fogad rájuk valószínűleg hibát követ el, hiszen már-már a rájátszásra melegít a Tampa Bay védelem és ezt most elkezdték fejleszteni. A Columbus és Hurricanes duó mindössze 1 gólt szerzett ellenük, holott mindkét csapat híres a góljairól. A Sabres hazai pályán jó, viszont a védelem továbbra sem hozza azt, amit vártak tőlük, illetve a támadásokban van rengeteg hiba. Ha a Tampa Bay továbbra is jól védekezik, akkor egy szoros meccsen behúzzák ismét a pontokat és szerintünk őrültség lenne kihagyni ismét a TB győzelmét.

Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning (01:00)

Tipp:Tampa Bay Lightning (A mérkőzés győztese) odds: 1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

I Chicago Blackhawks – Vegas Golden Knights I

Ezen a mérkőzésen a gólokban bíznánk. A Blackhawks jó otthon, míg a vegas végre azt játssza amit láthattunk tőlük az előző szezonban. A két csapat szinte minden egyes összecsapása gólokban gazdag mérkőzéseket hozott és 2018-ban 4 mérkőzésen 4:5, 5:2, 3:8 és 4:3-s eredményekkel zártak. Most is ebben bíznánk és várnánk a csapatoktól 6 gólt. A szimulációs rendszer is 5-6 gól közé várj a meccset, mi pedig az 5,5 over opcióval megelégednénk. Akár egyik csapat is hozhatja ezt a lehetőséget, de ha minden klappol, akár már a 2. harmadban hátradőlhetünk.

Chicago Blackhawks – Vegas Golden Knights (02:30)

Tipp:5,5 gól felett (Gólszám összesített) odds: 1,63 “C” kategória Tét: 2 egység

I Los Angeles Kings – Pittsburgh Penguins I

A Pittsburgh csapatával ma hajnalban is nyertünk és ugyan back to back az együttes, ennek ellenére a legutolsó helyen álló LA Kings ellen egyértelmű favoritnak számítanak. Ma hajnalban 3-0-ról felállva 7-4-re fordítottak a pingvinek és mindezt látva én őrülten bizakodó vagyok a mostani meccsel kapcsolatban is. A fogadóirodák elkezdték engedni lefelé a Penguins szorzóit és ez nem a véletlen műve, úgyhogy fogni kell ismét őket és, ha nincs meglepetés akkor megnyerik a találkozót!

Los Angeles Kings – Pittsburgh Penguins (04:00)

Tipp:Pittsburgh Penguins (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: