b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgáts

A tippadásunkat két NFL mérkőzéssel folytatnánk. Őszinte leszek a mai kínálatban rizikósabbnál, rizikósabb mérkőzésekkel találkozhatunk és a szimulációs rendszer is végig szoros találkozókat “jósolt” meg. Ezért megpróbáltunk bízni a szakértőkben, a rendszerben és az általunk végignézett statisztikákban. Reméljük, hogy sikerül ismét nyereséggel zárni az NFL-ben!


NFL alapszakasz találati arány:
19 nyertes – 9 vesztes


Az első mérkőzésen a Carolina Panthers – Seattle Seahawks kettős találkozik egymással. Ma az underdog pozícióban lévő Seahawks hendit ajánlotta mindenki a szakértők közül. A hazai csapat 2 mérkőzésen nyeretlen, ráadásul igencsak érdekes módon maradtak alul az ellenfelekkel szemben. A Seahawks ezzel ellentétben az utóbbi időben elkapta a fonalat és bár a Rams/Chargers ellen vereséget szenvedett a csapat végig partiban voltak. Most pedig a szimulációs rendszer “meglepetést” vár, hiszen 24-25-re várja a mérkőzést Seahawks győzelemmel. Az egyik legismertebb NFL szakértő azt mondta, hogy valóban benne lehet a pakliban a bukás, főleg ha megnézzük a Panthers hiányzólistáját. Ennek ellenére mindenki inkább a biztos opció felé húz és egy +3,5-el ajánlják a Seahawks sikerét. Ez tippmixen is fogadható, ennek ellenére én most a +6,5-s hendit favorizálnám (biztosabb és kevesebb, néha több elven).

Carolina Panthers – Seattle Seahawks (19:00)
Tipp:Seattle Seahawks +6,5 Hendikep (Hendikep +6,5) odds:1,53 “B” kategória Tét: 3 egység

A második mérkőzésen a Denver Broncos – Pittsburgh Steelers mérkőzésre készültem. Sokak favorizálják most a -2,5 és -3,5 hendit a Steelers esetében, viszont én azt mondom, hogy ez a Broncos nem leírható sosem, főleg nem hazai pályán. Ennek ellenére a Steelers hihetetlen szezont fut és szerintem most is kitart a sikerességük. A Broncos szezonja beszédes, hazai pályán 2-3 a mérlegük, összességében pedig 4-6 a mutatójuk. A Steelers 7-1-2-vel áll. Remek offense, kontra még jobb deffense. Lehet ma “halálra ítélik” a Broncos-t, de én inkább a szoros mérkőzést látom ebbe a mérkőzésbe. A szimulációs rendszer egyébként 28-23-s eredményt produkált. Mi bízunk benne ismét, ráadásul egybehangzó a vélemény a Steelers sikerét illetően, ezért mi behúztuk “C” kategóriás ajánlásként.

Denver Broncos – Pittsburgh Steelers (22:25)
Tipp:Pittsburgh Steelers (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: