b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

A megszokott módon indul a vasárnapi NFL megosztásunk is. Mai napra 3 mérkőzéssel készültünk és ezen kívül majd meglátjuk még, hogy délután mit vár a szimulációs rendszer az NBA, NHL és a hajnali NFL találkozóktól. Ennek függvényében fogunk délután is publikálni. De térjünk vissza a mai napra..

NFL proj. score:
DALL – TB 24-14
NE – BUF 28-16
CAR – ATL 24-27
MIA – JAC 24-20
IND – NYG 28-26
PHI – HOU 26-27
DET – MIN 21-24
NYJ – GB 26-28
CLE – CIN 30-19
ARI – LAR 14-32
SF – CHI 23-25
NO – PIT 31-23


I Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers I

A hazaiakban bíznánk, akik elég jól szerepelnek a mostani szezonban, ráadásul hazai pályán 6-0-1 a mérlegük. Most pedig egy jóval haloványabb csapat érkezik hozzájuk, akik idegenben nem is remekelnek és 1-0-6 az idegenbeli mutatójuk. Egy szó, mint száz a Dallas lefürdött az előző fordulóban, az offense becsődölt és ma ezer százalék, hogy kiköpik a tüdejüket a játékosok és hazai publikum előtt orvosolni fogják az előző fordulóban elkövetett hibákat. A Tampa deffense gyenge, az offense pedig verhető, főleg egy Cowboys deffense-t nézve. Én elképzelhetetlennek tartom, hogy ma ismét kikapjon a Dallas ezért egy hendivel megtámogatva őket és bízva a szimulációs rendszerünkbe is, ami alapján 24-14-re várható a mérkőzés egy -5,5 hendivel fogadunk a találkozóra!

Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers (19:00)

Tipp:Dallas Cowboys -5,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

I New England Patriots – Buffalo Bills I

Ismét mindenki a Patriots sikerét favorizálja és ennek megfelelően a csapat szorzója már a béka segge alatt. Ezt pedig illő kihasználni, hiszen a Bills nem egy leírható ellenfél és egy underdog csapatként ilyen óriási hendi mellett, ha alacsony téttel is kötelező fogadni. A szimulációs rendszer 28-16-s végeredményt kalkulált a találkozóra, ami szerintünk jöhet, bár kisebb különbségre számítunk. Ugyan a Pats otthon hibátlan és várhatóan az is marad, az utóbbi időben Bradynek nem megy, illetve igazából az egész csapatnak nem megy. Kikaptak a Steelers ellen, illetve a Dolphins ellen is bár ott inkább a deffense volt a ludas. Egy szó, mint száz a Bills nem sűrűn kap ki 14 pontnál többel, a szimulációs rendszer is ezen belülre sorolta a mérkőzést, így mi egy +14,5 opcióval favorizáljuk a vendégeket 1,72-s szorzóért, ami lehet a mai nap ajándéka lehet.

New England Patriots – Buffalo Bills (19:00)

Tipp:Buffalo Bills +14,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,71 “C” kategória Tét: 2 egység

I New Orleans Saints – Pittsburgh Steelers I

Saints, Saints, Saints. Ezzel tudnám kezdeni az elemzést, gyakorlatilag ismét hazai pályán léphetnek pályára egy sérültekkel tűzdelt Steelers ellen, akiknek a teljesítményén látszódik is, hogy sokan kiestek a keretből. Legutóbb ugyan hazai pályán a deffense hozta számukra a meccset a Pats ellen, viszont ezt megelőzően kikaptak a Raiders, a Chargers és a Broncos ellen is. Idegenben rendre gyengébben teljesítenek és ugyan a kisebb erejű csapatokat, ahol ők a favorizált csapat nyerni tudnak, viszont amikor kellene mindig alul maradnak. Most pedig az a Saints lesz az ellenfél, akik hazai pályán remekül védekeznek és nem ismernek istent támadásokat tekintve. Legutóbbi nagy arányú győzelmük a Falcons ellen volt 14 ponttal nyertek, de ezt megelőzően az Eagles ellen 39, a Rams 10, Redskins 24 ponttal hagyták maguk mögött. Kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést is, de mi úgy gondoljuk, hogy a Steelers a Pats ellen ellőtte a rakétákat és ma már sokkal verhetőbb deffense lesz. Úgyhogy hajrá Saints, mint Saints drukkerek szorítunk a csapatnak, akik szerintünk 7-10 ponttal ma kiütik a Steelers-t a nyeregből. A szimulációs rendszerünk és a szakértők is ezen a véleményen vannak és 31-23-ra lett rakva ez a mérkőzés. 

New Orleans Saints – Pittsburgh Steelers (22:25)

Tipp:New Orleans Saints -3,5 pont(Pont hendikep) odds:1,64 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: