b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Pittsburgh Steelers tight end Vance McDonald (89) runs for a 75-yard touchdown reception after catching a pass against the Tampa Bay Buccaneers during the first half of an NFL football game Monday, Sept. 24, 2018, in Tampa, Fla. (AP Photo/Mark LoMoglio)

Ma hajnalban a Denver kibabrált velünk és amikor esélyük adatott nem éltek vele. Ma három találkozóval készültünk az esti mérkőzéseket figyelembe véve. Lássuk mire gondoltunk..


I Baltimore Ravens – Tampa Bay Buccaneers I

A Ravens sikerére tennénk a mai napon egy hendikep segítségével. Összességében két dolog dominál az ajánlást figyelembe véve. A vendégek oldaláról már-már 10 hiányzó is van, illetve idegenben roppantul gyengék. A Ravens egyre jobb formában van, illetve a deffense kiválóan teljesít. Ez volt látható a Chiefs ellen is és egyre bizakodóbbak vagyunk velük kapcsolatban. A másik fontos tényező, hogy a szimulációs rendszer és a szakértők is várják a Ravens nagy arányú sikerét. Mi ezzel ma egyetértünk és szerintünk egy -6,5 hendi mellett lehet “pakolni” a Ravens sikerét. Ezért mi erre kötnénk fogadást “C” kategóriában. A szimulációs rendszer 28-19-re szimulálta le a mérkőzést és két predikciót tettek közzé a szakértőkkel közösen, ami a -6,5 hendikep opció “B” kategóriába, illetve a 46,5 over opció. Mi az elsőben bíznánk és reméljük, hogy ma minden a statisztikák és a szimulációs rendszer eredményei és várakozásai alapján alakul.

Baltimore Ravens – Tampa Bay Buccaneers (19:00)

Tipp:Baltimore Ravens -6,5 pont  (Pont hendikep) odds: 1,61 “C” kategória : 2 egység

 

I San Francisco 49ers – Seattle Seahawks I

Két héttel ezelőtt találkozott egymással akét fél, akkor közel 30 ponttal nyert a Seahawks (43-16). Russel Wilson remekül játszott, ráadásul továbbra is jó formában van. Számunkra úgymond nincs kérdés, minden a Seahawks győzelmét “jósolja”, hiszen a vendégek képviselik továbbra is a komolyabb játékerőt. Carsonnal remekül működik a futás és az “elkapók” közül is példának okáért Lockettel is nehéz felvenni a versenyt, hiszen remek képességekkel rendelkezik. A Seattle védelme többször bizonyított már és szerintünk ma is képesek lesznek behúzni a mérkőzést. Mint offense, mint deffense oldalakat figyelembe véve a vendégeknek áll a zászló és szerintünk, ha ma nem is lesz akkora különbség, mint az előző mérkőzésen akkor is nyerni fog legalább 5-10 ponttal a Seahawks. Ami még érdekes lehet, hogy a hazai oldalon rengeteg a hiányzó, illetve ha figyelembe vesszük a jelenlegi draft pozíciójukat, annyira nincs is szükségük a pontokra. A szimulációs rendszer egyébként 20-27-re várja a mérkőzést és egyetlen egy opciót ajánlottak “B” kategóriába, ami pedig a Seahawks -2,5 pont hendi lenne.

San Francisco 49ers – Seattle Seahawks (22:05)
Tipp:Seattle Seahawks -2,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,61 “B” kategória : 3 egység

I Pittsburgh Steelers – New England Patriots I

Ez a találkozó talán a mai nap egyik legnagyobb összecsapása lesz, ahol Tom Brady és Ben Roethlisberger néz egymással farkasszemet. Gyakorlatilag előző héten a Pats deffense ismét felmondta a szolgálatot és egy nyertesnek tűnő mérkőzést buktak el. A Steelers sem találja utóbbi időben a sikerhez vezető utat, hiszen rendre becsődöl a deffense sor náluk is és szinte minden mérkőzésen 24-28 pontokat hoznak össze, ami után nehéz “kapaszkodni”. Na most ami egyértelmű, hogy a Steelers otthon fantasztikus teljesítményre képes, míg a Pats idegenben botladozik. Ezért akár a hazai győzelem sem elképzelhetetlen, de ne legyünk mohók és maradjunk az ésszerűség mentén. A Steelers hazai pályán egyedül a Ravens remek deffense ellen nem tudott 30 pont fölé kúszni, ezen kívül a Chiefs, Falcons, Browns, Panthers és Chargers ellen is megtette ezt. Tehát átlagban 3-4 TD-t hoznak össze hazai pályán. Na most a vendégek deffense sora is “haldoklik”, rengeteg a hiba és ez az a bizonyos tényező, ami miatt Brady-nek alkotnia kell folyamatosan a támadások során. A Miami Doplhins 34-33-ra nyert ellenük legutóbb és látható a Pats statisztikáját is figyelve, hogy ők is idegenben többször hibáznak a védekezést tekintve. Többször 20-30 pontot hoznak össze, amelyre természetesen érkezik is válasz. Összességében a megérzéseink azt súgják, hogy ez a mérkőzés óriási over találkozó lesz és ebben erősített meg minket a szimulációs rendszer által várt eredmény is, hiszen 26-29-s végeredményt vár a rendszer. A szakértők egyöntetűen a 49,5 over opciót ajánlották és a szimulációs rendszer is csak ezt az egy opciót emelte ki “B” kategóriában. Viszont mi most egy kicsit óvatosabbak leszünk és csak “C” kategóriát mertünk bevállalni.

Pittsburgh Steelers – New England Patriots (22:25)

Tipp:49,5 pont felett (Játék összesített) odds: 1,51 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: