b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

The Denver Broncos huddle up prior to an NFL preseason football game against the Arizona Cardinals, Thursday, Aug. 31, 2017, in Denver. (AP Photo/Jack Dempsey)

Ismét jelentkezik NFL rovatunk, ahol egy holnap hajnali találkozóra teszünk fogadást, majd reggeli órákban folytatjuk a megszokott módon az NFL elemzések megosztását!


I Denver Broncos – Cleveland Browns I

A holnap hajnali összecsapáson, minden szakértő és a szimulációs rendszer alapján is a Denver sikere lesz várható. A szimulációs rendszer egyetlen egy “predictions”-t osztott meg, illetve a 26-21-s végeredményt várja. A tipp pedig a Broncos sikere lenne. Mindenki azon a véleményen van, hogy a Browns idegenben borzasztó gyenge teljesítményre képes. Az offense rendre “becsődöl”, míg a deffense sok kapitális hibát hoz össze, ez pedig egy Denver ellen hatalmas hiba lehet, hiszen a hazai oldalon ott van Case Keenum, aki ha jobb formát fog ki esélytelenek lesznek a vendégek. Természetesen a vendégek oldalál is ott van Baker Mayfield, vagy épp Nick Chubb, viszont mindkettejükről elmondható, hogy nem megy nekik mostanában a játék. Egy szó, mint száz a Broncos számára az esélyek adottak, hiszen hazai pályán remekül szerepel az együttes, illetve a deffense jól teljesít. Úgyhogy mi bízunk bennük és szerintünk ma megfogják az idegenben gyengén teljesítő Browns és ők gyűjtik be a győzelmet.

Denver Broncos – Cleveland Browns  (02:20)

Tipp:Denver Broncos (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: