b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Első és legfontosabb dologként kiemelném, hogy legyünk figyelmesebbek. Összesen 26db emailt kaptam az előfizetői körtől, volt akitől 4db üzenet is érkezett, hogy nem kapott tippet szombaton. Weboldalon, telegramon és élő adásban is kiemeltük, hogy SZOMBATON nem dolgozunk, és VASÁRNAP délután fogunk jelentkezni. Ezzel ezt a témát lezártuk, tehát tegnap nem dolgoztunk! Mai napot három NFL tippel kezdjük..


I Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints I

Régebbi előfizetőink tudhatják, hogy nagy Saints fanok vagyunk és gyakorlatilag az előző kínos találkozó után ma kötelező lenne számukra a győzelem. Egy olyan Tampa Bay-el találkoznak, akik részéről egyre több a sérült, ráadásul a deffense oldalról. Ezért gyengébb lett a hazaiak védelme és a szimulációs rendszer alapján 24-31-s végeredmény várható. A szakértők egyetértenek a végeredmény tekintetében, viszont van aki kisebb hendivel ajánlja a vendégek sikerét (-6,5), míg valakik a +10,5 hendit favorizálták. A szimulációs rendszer a +10-s hendit ajánlaná,illetve az 54,5 alatti opciót. Nem szeretünk a Saints ellen fogadni, viszont a TB elkapta utóbbi időben a fonalat, ráadásul hazai pályán nem tartoznak a rosszabb csapatok közé és most élnénk ugyan egy alacsonyabb szorzóval, de fogadást kötünk a +14,5-s opcióra, amelyre kereken 1,50-s szorzóért lehet fogadást kötni. Ezért ezt egy “B” kategóriába sorolva osztjuk meg veletek! 

Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints (19:00)
Tipp:Tampa Bay Buccaneers +14,5 pont (Hendikep 14,5) odds: 1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

I Miami Dolhpins – New England Patriots I

Ezen a találkozón egyértelműen a Pats sikerében van érték. Tom Brady fantasztikus formában van és a Dolhpins ellen megy is neki. Ami viszont döntő befolyású tényező, hogy a Dolhpinsból több kulcsfontosságú játékos is hiányzik így az offense sor némileg foghíjas lesz. Összességében a Pats számára hatalmas motivációs tényező lehet, hogy ha nyernek akár divíziót is nyerhetnek. Tehát bíznánk Bradyékben, ráadásul a szimulációs rendszer is 21-31-s eredményt hozott ki várható végeredményként és a szakértők is hasonló véleményen vannak mint mi. A tippeket tekintve a New England -6,5 és a 49,5 feletti tippeket/predikciókat tették közzé. Mi a hendiben bíznánk. Legutóbb is nyertünk a Pats-el és ez ma is benne van a pakliban.

Miami Dolhpins – New England Patriots (19:00)
Tipp:New England Patriots -6,5 pont (Hendikep 6,5) odds: 1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

I Chicago Bears – Los Angeles Rams I

Itt nem is húzzuk sokáig az elemzést. Számunkra minden a Rams sikerének áll, szoros találkozó lesz ez, hiszen a Bears kiváló deffense vonala, illetve a Rams remek offense sora most találkozik a szezonban. Óriási meccs lesz ez, viszont a Bears offense a békasegge alatt, már bocsánat a kifejezésért. Ezért mi és a szimulációs rendszer is ugyan egy szoros találkozón de bízik a Rams sikerében. A szimulációs rendszer 24-29-s eredményt alkotott meg és a szakértők 88%-a azt mondta, hogy a Rams most megmutatja, hogy mire képes az offense sor és példát fog statuálni, hogy a jelenlegi mezőny egyik legjobb deffense ellen is nyernek. Úgyhogy nagy derbi, rizikós tipp, de Ramsra fogadni kötelező. Egyébként a rendszer Rams győzelmet, az 51,5 over és a Ram -3,0 -s hendit is ajánlotta “C” kategóriába!

Chicago Bears – Los Angeles Rams  (02:20)
Tipp:Los Ageneles Rams (A mérkőzés győztese) odds: 1,70 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: