Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Őszinték leszünk tudtuk, hogy ma NFL dömping lesz, azt is tudtuk, hogy ma rengeteg remek opcióra tehetünk fogadást és bízunk benne, hogy az általunk favorizált mérkőzések, mint a szimulációs rendszer, mint a megérzéseink alapján is helyt állnak. Összesen négy tippel készültünk, úgyhogy fellehet kötni a “gatyánkat”.


Elsőként a New England Patriots – Minnesota Vikings mérkőzéssel kezdünk. Nagy kérdés, hogy mire lesz képes ma a Pats hazai pályán, bár számunkra nem kétség, hogy ez az a bizonyos együttes, akiket hazai pályán bocsánat a kifejezésért, de kurva nehéz lesz megverni bárkinek is. Most pedig az a Vikings jön, akik idegenben 2-1-2-vel állnak. Na most ha megfigyeljük Brady-ék mérlegét tudhatjuk, hogy ők verték meg a Chiefs-t először a bajnokságban, ami igencsak nagy teljesítménynek számított. Hazai pályán örök favoritnak számítanak, ráadásul kulcsfontosságú hiányzójuk nincs. Az offense sorban a roppantul gyors Sony Michel és Rob Gronkowski-ra lehet számolni a TD-k kapcsán. A deffense sor adott és szerintünk nyerni fog a Pats hazai pályán. A szimulációs rendszer 31-21-re várja a találkozót. A Pats – 2,5 hendit “A” kategóriába ajánlja, hiszen a szakértők közül mindenki a Pats győzelme és a -2,5 hendi mellett húzta az x-et. Ezen kívül pedig az over 47,5 opciót ajánlotta még a rendszer “C” kategóriába sorolva. Mi bízunk önmagunkban, a statisztikában és a szimulációs rendszerbe, ezért a hónapba először “A” kategóriába sorolva a Pats-2,5 hendit ajánljuk egy szép szorzóért.

New England Patriots – Minnesota Vikings (22:25) 
Tipp:New England Patriots – 2,5 pont odds:1,57 “A” kategória Tét: 5 egység

A következő mérkőzésen egy rizikósabb találkozóra tennénk fogadást, ámde bízunk a hazai “underdog” csapatban és egy óriási hendi mellett fogadunk a mérkőzésükre. A Detroit Lions – Los Angeles Rams találkozóra gondoltunk és őszinték leszünk nem hiszünk a szemünknek. A Rams sikerére olyan alacsony szorzót tettek az irodák, hogy óriási érték van az underdog hendiben. Kiszemelt opció pedig a +14,5 pont lenne.A mérkőzés egyik pikantériája, hogy a Lionsnak kulcsfontosságú minden pont megszerzése, addig a Rams már hátradőlhet. Lions otthon meglepett már nem egy-két csapatott, köztük a Patriotsot is. Úgyhogy kicsit kételkedünk az efféle nagy arányú Rams sikerben. A szimulációs rendszer egyébként 24-28-ra várja a találkozót, viszont a szakértők is egyetértenek a magas hendiben, illetve a Lions sikerét is ajánlják “C” kategóriába sorolva alacsony téttel, a szakértők véleményezése alapján. Mi is így vélekedtünk a mérkőzéssel kapcsolatban és szerintünk a +14,5 hendi óriási lehetőség. Ez kereken 2 TD előnyt jelent, ráadásul a Rams idegenben kevesebbszer játszik nagyobb arányú győzelmeket. Úgyhogy rakni kell, méghozzá “B” kategóriába sorolva.

Detroit Lions – Los Angeles Rams (19:00) 
Tipp:Detroit Lions +14,5 pont odds:1,51 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő két találkozón már “C” kategóriás ajánlásokat publikálunk. Elsőként az Oakland Raiders – Kansas City Chiefs meccsel kezdünk. Összességében nagyon nem kell mit magyarázni ezen a mérkőzésen, szerintünk várható lesz a vendégek nagy arányú sikere. A Raiders borzasztó formában 2-0-9, míg a vendégek 9-0-2-vel állnak. Hét közepén megborzolta a kedélyeket K. Hunt kitiltása a ligából, de ezen kívül minden egyes kulcsjátékos bevetésre készen áll. Ha megfigyeljük a keretértékeket és különbségeket láthatjuk, hogy a Chiefs legjobbjai majdnem kiteszik a Raiders keretének értékeit. Úgyhogy nem véletlen az effajta különbség. A szimulációs rendszer 20-38-ra várja a mérkőzést, ahol egy under 62,5 pont mellett “B” kategóriába van sorolva a -12,0 hendi is. Mi a hendiben látjuk a fantáziát és erre teszünk fogadást “C” kategóriába sorolva.

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs (22:05) 
Tipp:Kansas City Chiefs -12,0 pont odds:1,72 “C” kategória Tét: 2 egység

Az Atlanta Falcons – Baltimore Ravens találkozóra gondoltunk utolsóként. Egyetlen egy érve van mindenkinek az általunk ajánlott tippre, az pedig nem más, mint az offense sorok hiányzói, illetve a Ravens deffense sora. A Revens deffense 11 mérkőzés alatt mindössze 198 pontot hozott össze. Meccsenként 18 pontot jelent átlagosan. Na most aki ezt az adatot megérti, akkor egyet vonhat le ebből a következtetésből a Ravens egy under line csapat. A mai napra pedig kaptunk a Falcons miatt egy akkora line-t ami alá kötelező fogadni, még ha alacsony téttel is. A szimulációs rendszer 20-21-re várja a mérkőzést és a szakértők egybehangzóan a “B” kategóriás under 49,0-t felhúzták “A” kategóriára és a public rate 100% lett a mérkőzésen. Ez szerintünk is megtörténhet a mérkőzésen, ha a Ravens deffense most is működni fog, akkor a Falcons lehet 2 TD-t fog csak összehozni. Úgyhogy bizakodunk és egy underre fogadunk méghozzá az 51,5 pont alá fogadunk.

Atlanta Falcons – Baltimore Ravens (19:00) 
Tipp:Kevesebb, mint 51,5 pont odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Hirdetések