Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Őszinték leszünk tudtuk, hogy ma NFL dömping lesz, azt is tudtuk, hogy ma rengeteg remek opcióra tehetünk fogadást és bízunk benne, hogy az általunk favorizált mérkőzések, mint a szimulációs rendszer, mint a megérzéseink alapján is helyt állnak. Összesen négy tippel készültünk, úgyhogy fellehet kötni a “gatyánkat”.


Elsőként a New England Patriots – Minnesota Vikings mérkőzéssel kezdünk. Nagy kérdés, hogy mire lesz képes ma a Pats hazai pályán, bár számunkra nem kétség, hogy ez az a bizonyos együttes, akiket hazai pályán bocsánat a kifejezésért, de kurva nehéz lesz megverni bárkinek is. Most pedig az a Vikings jön, akik idegenben 2-1-2-vel állnak. Na most ha megfigyeljük Brady-ék mérlegét tudhatjuk, hogy ők verték meg a Chiefs-t először a bajnokságban, ami igencsak nagy teljesítménynek számított. Hazai pályán örök favoritnak számítanak, ráadásul kulcsfontosságú hiányzójuk nincs. Az offense sorban a roppantul gyors Sony Michel és Rob Gronkowski-ra lehet számolni a TD-k kapcsán. A deffense sor adott és szerintünk nyerni fog a Pats hazai pályán. A szimulációs rendszer 31-21-re várja a találkozót. A Pats – 2,5 hendit “A” kategóriába ajánlja, hiszen a szakértők közül mindenki a Pats győzelme és a -2,5 hendi mellett húzta az x-et. Ezen kívül pedig az over 47,5 opciót ajánlotta még a rendszer “C” kategóriába sorolva. Mi bízunk önmagunkban, a statisztikában és a szimulációs rendszerbe, ezért a hónapba először “A” kategóriába sorolva a Pats-2,5 hendit ajánljuk egy szép szorzóért.

New England Patriots – Minnesota Vikings (22:25) 
Tipp:New England Patriots – 2,5 pont odds:1,57 “A” kategória Tét: 5 egység

A következő mérkőzésen egy rizikósabb találkozóra tennénk fogadást, ámde bízunk a hazai “underdog” csapatban és egy óriási hendi mellett fogadunk a mérkőzésükre. A Detroit Lions – Los Angeles Rams találkozóra gondoltunk és őszinték leszünk nem hiszünk a szemünknek. A Rams sikerére olyan alacsony szorzót tettek az irodák, hogy óriási érték van az underdog hendiben. Kiszemelt opció pedig a +14,5 pont lenne.A mérkőzés egyik pikantériája, hogy a Lionsnak kulcsfontosságú minden pont megszerzése, addig a Rams már hátradőlhet. Lions otthon meglepett már nem egy-két csapatott, köztük a Patriotsot is. Úgyhogy kicsit kételkedünk az efféle nagy arányú Rams sikerben. A szimulációs rendszer egyébként 24-28-ra várja a találkozót, viszont a szakértők is egyetértenek a magas hendiben, illetve a Lions sikerét is ajánlják “C” kategóriába sorolva alacsony téttel, a szakértők véleményezése alapján. Mi is így vélekedtünk a mérkőzéssel kapcsolatban és szerintünk a +14,5 hendi óriási lehetőség. Ez kereken 2 TD előnyt jelent, ráadásul a Rams idegenben kevesebbszer játszik nagyobb arányú győzelmeket. Úgyhogy rakni kell, méghozzá “B” kategóriába sorolva.

Detroit Lions – Los Angeles Rams (19:00) 
Tipp:Detroit Lions +14,5 pont odds:1,51 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő két találkozón már “C” kategóriás ajánlásokat publikálunk. Elsőként az Oakland Raiders – Kansas City Chiefs meccsel kezdünk. Összességében nagyon nem kell mit magyarázni ezen a mérkőzésen, szerintünk várható lesz a vendégek nagy arányú sikere. A Raiders borzasztó formában 2-0-9, míg a vendégek 9-0-2-vel állnak. Hét közepén megborzolta a kedélyeket K. Hunt kitiltása a ligából, de ezen kívül minden egyes kulcsjátékos bevetésre készen áll. Ha megfigyeljük a keretértékeket és különbségeket láthatjuk, hogy a Chiefs legjobbjai majdnem kiteszik a Raiders keretének értékeit. Úgyhogy nem véletlen az effajta különbség. A szimulációs rendszer 20-38-ra várja a mérkőzést, ahol egy under 62,5 pont mellett “B” kategóriába van sorolva a -12,0 hendi is. Mi a hendiben látjuk a fantáziát és erre teszünk fogadást “C” kategóriába sorolva.

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs (22:05) 
Tipp:Kansas City Chiefs -12,0 pont odds:1,72 “C” kategória Tét: 2 egység

Az Atlanta Falcons – Baltimore Ravens találkozóra gondoltunk utolsóként. Egyetlen egy érve van mindenkinek az általunk ajánlott tippre, az pedig nem más, mint az offense sorok hiányzói, illetve a Ravens deffense sora. A Revens deffense 11 mérkőzés alatt mindössze 198 pontot hozott össze. Meccsenként 18 pontot jelent átlagosan. Na most aki ezt az adatot megérti, akkor egyet vonhat le ebből a következtetésből a Ravens egy under line csapat. A mai napra pedig kaptunk a Falcons miatt egy akkora line-t ami alá kötelező fogadni, még ha alacsony téttel is. A szimulációs rendszer 20-21-re várja a mérkőzést és a szakértők egybehangzóan a “B” kategóriás under 49,0-t felhúzták “A” kategóriára és a public rate 100% lett a mérkőzésen. Ez szerintünk is megtörténhet a mérkőzésen, ha a Ravens deffense most is működni fog, akkor a Falcons lehet 2 TD-t fog csak összehozni. Úgyhogy bizakodunk és egy underre fogadunk méghozzá az 51,5 pont alá fogadunk.

Atlanta Falcons – Baltimore Ravens (19:00) 
Tipp:Kevesebb, mint 51,5 pont odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!