b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Mindegyik NFL mérkőzésre készülünk ma elemzésekkel. Egy esetben “B” , míg a másik két opció esetében “C” kategóriás ajánlásokat teszünk közzé. Az elemzések közül két esetben fogadhatóak az opciók tippmixen, viszont egy esetben a bet365 kínálatából merítünk ötletet.


Elsőként a New Orleans Saints – Atlanta Falcons találkozóval kezdünk. A szimulációs rendszer 38-28-s eredményt hozott ki a mutatók segítségével. Ma óriási underdog a Falcons, hiszen a Saints hihetetlen szezont produkál. Mi örülünk, hiszen nagy Saints szurkolók vagyunk és hosszú idő óta elmondható, hogy végre egy remek szezont fut a csapat. A Saints 9-1-el áll, míg a Falcons 4-6-al. Ami látható, hogy a Saints offense majdnem annyi pontot hozott össze 10 meccs alatt, mint a Rams 11 mérkőzésen. Hihetetlen tempót diktálnak és sorozatban teremtik meg a TD-ket. Ez a találkozó nagyon over gyanús, viszont az 59-s line szerintünk magas. Ezért ebben az esetben ezen a találkozón, bízunk benne, hogy a Saints legalább 4 TD-t összehoz. Erre van esély, főleg kiindulva a remek offense sorból. Úgyhogy erre tennénk fogadást, ami csak a bet365 portálon keresztül lesz fogadható opció. Hazai pályán rendre megteremtik a 4 TD-t az utolsó meccseken, míg a vendégek 1-0-3-al állnak, ami nem a legjobb mutatók közé sorolható..

New Orleans Saints – Atlanta Falcons (02:20)
Tipp:New Orleans Saints TD szám 3,5 felett odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

A második esetben a Ditroit Lions – Chicago Bears találkozóra készültünk. Szoros mérkőzésre számítunk, viszont véleményünk szerint a 7-3-s mutatóval rendelkező Bears ma nyerhet. A mérkőzést a Bears számára befolyásolhatja, hogy az irányítójuk vállsérülés miatt Mitch Trubisky hiányozni fog. Nem edzett egész héten a csapattal és az értesülések szerint ma nem fog pályára lépni. A Detroit részéről leginkább M. Staffordban lehet bízni, akitől szerintünk 2 TD passz lesz várható legalább a mérkőzésen. Nagy érvágás lehet a Chicago számára az irányító hiánya, viszont a deffense line nagyon egyben van. A Lions offenset csúnyán szétszedték sérülések és Golden Tatet elcserélése. Ennek ellenére kiindulva a Panthers elleni mérkőzésből szerintünk ma megszorítják a favorizált Bearst. A szimuláció alapján 23-22-s eredmény határozott meg a rendszer. Reméljük, hogy nem okoznak számunkra csalódást a csapatok és kiindulva a hiányzókból ez valóban egy ki-ki mérkőzés lehet. Ezért mi ma az underdog szerepben lévő Lions hendikepet favorizálnánk, méghozzá egy +5,5-s értékre tudunk fogadást kötni, viszonylag elfogadható szorzóért.

Ditroit Lions – Chicago Bears (18:30)
Tipp:Detroit Lions +5,5 hendikep (Hendikep +5,5) odds:1,59 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig a Dallas Cowboys – Washington Redskins találkozón számítanánk egy over opcióra. Egyértelműnek látszik a Cowboys sikere és nem véletlen favorizálják a fogadóirodák is az ő sikerüket, viszont a mai ellenfelük eléggé kiszámíthatatlan csapatok közé tartozik. A Redskins 6-4-el, míg a Cowboys 5-5-el áll. Ami a kiszámíthatatlanságot okozhatja a Redskins idegenbeli teljesítménye, hiszen a csapat 3-1-el áll és egyedül a Saints otthonában kapott ki csúfosan. Két hasonló kvalitású deffense találkozik egymással. Ami viszont a Redskins magas szorzóját okozza, az előző fordulóban két helyen lábtörést szenvedő Alex Smith sérülése. Most senki sem bízik a csereirányító Colt McCoy teljesítményében, ennek ellenére láttunk már remek belépőket ilyen esetekben és ma is benne lehet a pakliban 1-2 TD passz a teljesítményében. A szimulációs rendszer egyébként a Dallas Cowboys -5,5 hendit ajánlotta leginkább, de 25-17-re tette ezt a találkozót végeredmény szempontjából és az over 40,5 opciót “B” kategóriába sorolva hozta ki. Ezért mi fogadást kötnénk az overre, hiszen kiszámíthatatlan lesz a bizonyítási vágytól égő McCoy teljesítménye. Sokak +7,5 hendivel favorizálják külföldön a Redskinst, ami nem is csoda, hiszen sokat nyom a latba egy irányító elvesztése, de rajta kívül az offense line adott. Ezért bejöhet az over opció, amiben van is esély és erre kötünk fogadást.

Dallas Cowboys – Washington Redskins (22:30)
Tipp:Több, mint 38,5 pont odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: