b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

New England Patriots defensive back Stephon Gilmore, center, celebrates his interception with Dont'a Hightower, left, and Eric Rowe, right, during the first half of an NFL football game against the Houston Texans, Sunday, Sept. 9, 2018, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Steven Senne)

Mai napunkat NFL tippadásunkkal kezdenénk és kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk a nap folyamán. Rengeteg kiélezett párharc, illetve biztosnak tűnő győzelmek vannak kilátásban. Megpróbáljuk az esélyes csapatok sikerét meglovagolni és reménykedünk benne, hogy minden az elképzeléseink szerint alakul! A cikk legalján ismét szelvényajánlásokat teszünk közzé!


NFL találati arányunk:
12 nyertes – 3 vesztes


Az első tippünk esetében a Tennessee – New England mérkőzésen bíznánk a T. Brady által fémjelzett New England Patriots sikerében. Ugyan a liga egyik legjobb védelmével találkoznak a vendégek, viszont mi úgy érezzük, hogy egy ilyen kaliberű játékossal, mint T. Brady megnyerheti a mérkőzést a Patriots. Nehéz találkozóra számítunk, hiszen a Titans deffense 8 mérkőzés alatt 141 pontot hozott össze, amire nem igen van jelenleg példa esetleg a Ravens-t tudnánk ide sorolni. Mindent egybevéve a Patriots “szárnyal”, 9 mérkőzésen 7-0-2 a mutatójuk, míg a Titans 4-0-4-s átlaggal rendelkezik. Az adatok igencsak beszédesek, ha a játékosok mutatóit nézzük. T. Brady 17 TD, 2492 YDS-nél tart. Míg a Tennessee M. Mariota irányításával mindössze 5 TD, 1270 YDS-nél áll. A másik dobó Gabbert, akik 242 YDS és 1 TD-t hozott össze igencsak csekély mutatóval rendelkeznek a Pats irányítójához képest. Futásokat tekintve is a vendégek oldalán S. Michel 4 TD 422 YDS, J. White 4 TD 235 YDS és C. Patterson 135 YDS 1 TD mutatókkal áll. A hazai oldalon szintén ebben a szerepben D. Henry és D. Lewis 2, illetve 1 TD-vel áll, ami ismét a vendégek mutatója felé billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét. Ezután pedig érkezik a legérdekesebb adat, a vendégeknél a “Receiving” szerepben J. White 6 TD, Gordon 3 TD, Hogan, Edelman, Dorsett, Patterson 2-2 TD-vel rendelkezik. A Titans oldaláról 7 játékos 1-1 TD-vel rendelkezik. Tehát a mutatók alapján a vendégek offense sora sokkal eredményesebb, hála T. Brady remek passzainak, illetve a kiváló futó és elkapó játékosoknak köszönhetően. A Titans védelme ugyan jó, viszont mi úgy érezzük , hogy ma 6-7 pont lehet a két fél közt, ezért egy -3,5 hendikeppel megtámogatjuk a vendégek sikerét és így egy 1,60-s szorzóért igencsak kecsegtető ez a mérkőzés. 

Tennessee – New England (19:00) Tippmix kód: 39695 V
Tipp:New England -3,5 (Hendikep 3,5) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő tippek esetében már “C” kategóriás ajánlásokat osztunk meg. Elsőként az általunk végig favorizált Kansas City – Arizona mérkőzéssel kezdenénk. A Chiefs kiváló szezont fut és győzelmet győzelemre halmoz. Ma pedig egy olyan Arizona Cardinalssal találkoznak, ahol 10 hiányzó van a keretben és ha őszinték akarunk lenni pocsékul teljesítenek. Legutóbb a Denver picsázta el őket 45-10-re, akit nem is olyan rég 30-23-ra vert meg a Chiefs. Számunkra nincs kérdés. Ha statisztikát nézünk körülbelül el lehet szörnyedni a Chiefs mutatóit. P. Mahomes egymaga 2901 YDS és 29 TD-t hozott össze! Ellentétben az Arizona irányítója J. Rosen 1072 YDS és 5 TD. Hihetetlen különbség már ebben az adatban. Aztán jön ismét a váltás, hiszen K. Hunt, T. Hill és T. Kelce kiváló futó és elkapó játékosok. Összesen 26 TD-t értek el. Egyszerűen hihetetlen mutatók és adatok. Összességében mi úgy érezzük, hogy ma egy over opció bőven benne lehet a meccsbe, akár a Chiefs egymaga összehozhatja ezt. Reméljük, hogy bejön ismét a megérzésünk és a Chiefs pénzt hoz a konyhára!

Kansas City – Arizona (19:00) Tippmix kód: 06669 V
Tipp:Több, mint 46,5 (Pontszám 46,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig az általam igencsak kedvelt Saints mérkőzésre fogadunk. A pályán a Cincinnati – New Orleans csapatai. Őszinte leszek egy kicsit alul árazottnak érezzük ezt a Saints sikert, ugyan a csapat mérlege 7-0-1, míg a Bengals mérlege 5-0-3 de ezen kívül mi nem értjük ezt a szorzót (1,35). Ugyan várható a sikerük, hiszen idegenben is eddig veretlenek ráadásul 4 mérkőzés alatt 130 pontot hozott össze az offense ami igencsak kifizetődő, hiszen ha jönnek elől a pontok, akkor a deffensenek elég egyszer-kétszer puntolni. Ennek ellenére mi bízunk mindkét oldal offense sorában, hiszen mindkét oldal 8-8 mérkőzésen 220 fölötti mutatóval rendelkezik, ráadásul “szerencsénkre” a deffense sorok is elég sok pontot hoztak össze idáig. A Bengals esetében 221:237 a mutató, míg a Saints oldalán 279:218 ez az érték. Egy szó, mint száz mi úgy véltük, hogy ma hazai pályán a Bengals nyomni fog A. Dalton a hazai csapat irányítója 2102 YDS és 17 TD-t hozott eddig össze, míg a vendégek oldaláról D. Brees 2336 YDS és 18 TD-vel rendelkezik. Ami jó hír lehet a Bengals szurkolóknak, hogy A. Green ismét a pályán lesz. Összességében egy szoros meccsre számítunk, ahol oda vissza mehetnek a TD-k illetve az offensek remekelhetnek. Ezért egy over opcióra készültünk, ahol egy igencsak kecsegtető oddsért lehet fogadást kötni!


Cincinnati – New Orleans (19:00) Tippmix kód: 51554 V
Tipp:Több, mint 50,5 (Pontszám 50,5) odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Tehát ezeket a mérkőzéseket az “alacsonyabb” szorzók miatt nem tudtuk ajánlani, ezért közösen egy-egy szelvényt alkottunk belőlük. Ezeket a szelvényeket nem könyveljük sem a statisztikában sem az archívumban, viszont várható opciókból adódnak össze és elfogadható szorzókat alakítanak ki.

Szelvényajánlások:
Tennessee – New England – 07795 V
Tipp:New England (A mérkőzés győztese)
Kansas City – Arizona – 34062 H
Tipp:Kansas City -9,5 (Hendikep -9,5)
odds:1,90

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: