Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Mai napunkat NFL tippadásunkkal kezdenénk és kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk a nap folyamán. Rengeteg kiélezett párharc, illetve biztosnak tűnő győzelmek vannak kilátásban. Megpróbáljuk az esélyes csapatok sikerét meglovagolni és reménykedünk benne, hogy minden az elképzeléseink szerint alakul! A cikk legalján ismét szelvényajánlásokat teszünk közzé!


NFL találati arányunk:
12 nyertes – 3 vesztes


Az első tippünk esetében a Tennessee – New England mérkőzésen bíznánk a T. Brady által fémjelzett New England Patriots sikerében. Ugyan a liga egyik legjobb védelmével találkoznak a vendégek, viszont mi úgy érezzük, hogy egy ilyen kaliberű játékossal, mint T. Brady megnyerheti a mérkőzést a Patriots. Nehéz találkozóra számítunk, hiszen a Titans deffense 8 mérkőzés alatt 141 pontot hozott össze, amire nem igen van jelenleg példa esetleg a Ravens-t tudnánk ide sorolni. Mindent egybevéve a Patriots “szárnyal”, 9 mérkőzésen 7-0-2 a mutatójuk, míg a Titans 4-0-4-s átlaggal rendelkezik. Az adatok igencsak beszédesek, ha a játékosok mutatóit nézzük. T. Brady 17 TD, 2492 YDS-nél tart. Míg a Tennessee M. Mariota irányításával mindössze 5 TD, 1270 YDS-nél áll. A másik dobó Gabbert, akik 242 YDS és 1 TD-t hozott össze igencsak csekély mutatóval rendelkeznek a Pats irányítójához képest. Futásokat tekintve is a vendégek oldalán S. Michel 4 TD 422 YDS, J. White 4 TD 235 YDS és C. Patterson 135 YDS 1 TD mutatókkal áll. A hazai oldalon szintén ebben a szerepben D. Henry és D. Lewis 2, illetve 1 TD-vel áll, ami ismét a vendégek mutatója felé billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét. Ezután pedig érkezik a legérdekesebb adat, a vendégeknél a “Receiving” szerepben J. White 6 TD, Gordon 3 TD, Hogan, Edelman, Dorsett, Patterson 2-2 TD-vel rendelkezik. A Titans oldaláról 7 játékos 1-1 TD-vel rendelkezik. Tehát a mutatók alapján a vendégek offense sora sokkal eredményesebb, hála T. Brady remek passzainak, illetve a kiváló futó és elkapó játékosoknak köszönhetően. A Titans védelme ugyan jó, viszont mi úgy érezzük , hogy ma 6-7 pont lehet a két fél közt, ezért egy -3,5 hendikeppel megtámogatjuk a vendégek sikerét és így egy 1,60-s szorzóért igencsak kecsegtető ez a mérkőzés. 

Tennessee – New England (19:00) Tippmix kód: 39695 V
Tipp:New England -3,5 (Hendikep 3,5) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő tippek esetében már “C” kategóriás ajánlásokat osztunk meg. Elsőként az általunk végig favorizált Kansas City – Arizona mérkőzéssel kezdenénk. A Chiefs kiváló szezont fut és győzelmet győzelemre halmoz. Ma pedig egy olyan Arizona Cardinalssal találkoznak, ahol 10 hiányzó van a keretben és ha őszinték akarunk lenni pocsékul teljesítenek. Legutóbb a Denver picsázta el őket 45-10-re, akit nem is olyan rég 30-23-ra vert meg a Chiefs. Számunkra nincs kérdés. Ha statisztikát nézünk körülbelül el lehet szörnyedni a Chiefs mutatóit. P. Mahomes egymaga 2901 YDS és 29 TD-t hozott össze! Ellentétben az Arizona irányítója J. Rosen 1072 YDS és 5 TD. Hihetetlen különbség már ebben az adatban. Aztán jön ismét a váltás, hiszen K. Hunt, T. Hill és T. Kelce kiváló futó és elkapó játékosok. Összesen 26 TD-t értek el. Egyszerűen hihetetlen mutatók és adatok. Összességében mi úgy érezzük, hogy ma egy over opció bőven benne lehet a meccsbe, akár a Chiefs egymaga összehozhatja ezt. Reméljük, hogy bejön ismét a megérzésünk és a Chiefs pénzt hoz a konyhára!

Kansas City – Arizona (19:00) Tippmix kód: 06669 V
Tipp:Több, mint 46,5 (Pontszám 46,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig az általam igencsak kedvelt Saints mérkőzésre fogadunk. A pályán a Cincinnati – New Orleans csapatai. Őszinte leszek egy kicsit alul árazottnak érezzük ezt a Saints sikert, ugyan a csapat mérlege 7-0-1, míg a Bengals mérlege 5-0-3 de ezen kívül mi nem értjük ezt a szorzót (1,35). Ugyan várható a sikerük, hiszen idegenben is eddig veretlenek ráadásul 4 mérkőzés alatt 130 pontot hozott össze az offense ami igencsak kifizetődő, hiszen ha jönnek elől a pontok, akkor a deffensenek elég egyszer-kétszer puntolni. Ennek ellenére mi bízunk mindkét oldal offense sorában, hiszen mindkét oldal 8-8 mérkőzésen 220 fölötti mutatóval rendelkezik, ráadásul “szerencsénkre” a deffense sorok is elég sok pontot hoztak össze idáig. A Bengals esetében 221:237 a mutató, míg a Saints oldalán 279:218 ez az érték. Egy szó, mint száz mi úgy véltük, hogy ma hazai pályán a Bengals nyomni fog A. Dalton a hazai csapat irányítója 2102 YDS és 17 TD-t hozott eddig össze, míg a vendégek oldaláról D. Brees 2336 YDS és 18 TD-vel rendelkezik. Ami jó hír lehet a Bengals szurkolóknak, hogy A. Green ismét a pályán lesz. Összességében egy szoros meccsre számítunk, ahol oda vissza mehetnek a TD-k illetve az offensek remekelhetnek. Ezért egy over opcióra készültünk, ahol egy igencsak kecsegtető oddsért lehet fogadást kötni!


Cincinnati – New Orleans (19:00) Tippmix kód: 51554 V
Tipp:Több, mint 50,5 (Pontszám 50,5) odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Tehát ezeket a mérkőzéseket az “alacsonyabb” szorzók miatt nem tudtuk ajánlani, ezért közösen egy-egy szelvényt alkottunk belőlük. Ezeket a szelvényeket nem könyveljük sem a statisztikában sem az archívumban, viszont várható opciókból adódnak össze és elfogadható szorzókat alakítanak ki.

Szelvényajánlások:
Tennessee – New England – 07795 V
Tipp:New England (A mérkőzés győztese)
Kansas City – Arizona – 34062 H
Tipp:Kansas City -9,5 (Hendikep -9,5)
odds:1,90

Sok sikert és szerencsés napot!