b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

A napunkat két NFL mérkőzéssel zárnám. Elsőként a Kansas City – Denver, majd a Jacksonville – Philadelphia készült az elemzés. Kezdjünk is neki.


A Chiefs – Broncos meccsen egyértelműen a hazai csapat az esélyes, remek offense teljesítmény látható a Chiefs oldaláról és hétről-hétre hozzák a győzelmeket a csapatnak. Kevés hiányzóval rendelkezik az együttes, hiszen Morse és Sorensen nincs a keretben. A vendégek oldaláról már ez nem ilyen egyszerű Freeman, Hamilton, King, Stewart és Veldheer is hiányzik majd a meccsről. Kíváncsian várjuk a találkozót, amelyen mi egyértelműen behúznánk a Chiefs győzelmét, viszont 1,25-s szorzóért erre fogadást kötni felesleges. A hazai csapat 7 mérkőzésen 260 pontot szerzett, illetve a deffense 182 pontot kapott be, úgyhogy elég izgalmas a csapat mutatója. A Broncos a Cardinals ellen gálázott, de ezt megelőzően nem jött ki nekik a lépés. Nem is olyan rég találkoztak a felek egymással akkor 27-23-ra nyert a Chiefs. Ez ma is benne van a pakliban és én úgy érzem, hogy a kiváló Offense teljesítmény, illetve a vendég oldalról várható 20-25 pont közti átlagos teljesítmény kettőséből egy over opció kialakulhat. Szerintem ma hendivel (-7,5) nyerhet a Chiefs de erre sincs megfelelő szorzó. Úgyhogy maradtunk az over opciónál és bízunk benne, hogy a felek összehoznak 50 pontot a mérkőzésen.

Kansas City – Denver (18:00) Tippmix kód: 53250 V
Tipp:Több, mint 49,5 (Pontszám 49,5) odds:1,60 “C” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón az Eagles teljesítményében bízok. Mindkét oldalon rengeteg a hiányzó,viszont aki ismeri a Philadelphiat tudhatja, hogy ez a csapat egy Jacksonville Jaguarst csukott szemmel elpáhol. A Jaguars egyetlen gyengesége az offense teljesítményében rejlik.  A csapat legutóbbi 2 mérkőzésén 7! pontot szerzett, de ezt megelőzően 14, illetve 6 pont is előfordult a találkozóin. A szezon elején jól kezdtek, bár ilyenkor sok meglepetés születik és ez nekik kapóra jött, de jelen állás szerint úgy érzem, hogy az Eagles az esélyesebb és egy -1,5 hendikeppel megtámogatva már viszonylagosan jó szorzót kaptunk a sikerükre.

Jacksonville – Philadelphia (14:30) Tippmix kód: 00751 V
Tipp:Philadelphia -1,5 (Hendikep 1,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: