Prémium szolgáltatás: NFL esélylatolgatás

Tegnap a késő esti mérkőzésen tökéletesen ült az elemzésünk, ugyan erre a kimenetelre senki sem számított, de a rutin ismét tarolt és ezzel a Colts jutott tovább. Ma mindkét NFL mérkőzésre érkezünk egy-egy rövid érveléssel, illetve a proj. score-kal.

NFL proj. score:
BAL-LAC 22-20
CHI-PHI 24-20

FONTOS: A mai napon már nem lesz több megosztásunk!


I Baltimore Ravens – Los Angeles Chargers I

Hasonlóak az elképzeléseink ma is, mint a tegnapi találkozókon. Végig az underdog csapatokat kell favorizálni magasabb hendikep opciókkal. A Chargers egyáltalán nem rosszabb, mint a Ravens és bőven esélyes, hogy vendégek támadósora összehoz egy izgalmas mérkőzést. Ugyan legutóbb a Chargers megégett a Ravens ellen, de ezt megelőzően végig hengerelt, megverték a Chiefs-t is például. Összességében mi arra számolunk, hogy egy szoros találkozón akár döntetlen is kialakulhat, de a felek közt, biztosan nem lesz 7 vagy több pontos különbség. Ezért a tegnapihoz hasonlóan rakjuk a hendiket és jelenesetben egy +5,5 hendire igencsak biztató szorzóért lehet fogadni!

Baltimore Ravens – Los Angeles Chargers (19:05)

Tipp:Los Angeles Chargers +5,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,57

“C” kategória Tét: 2 egység

I Chicago Bears – Philadelphia Eagles I

Ezt az elemzést sincs értelmes sokáig taglalni. Egy miatt lehet félő az Eagles hendi, hogy sok a hiányzó. Ennek ellenére a Bears nem az offense, hanem a deffense soráról híres és ezért is csökken folyamatosan rájuk a szorzó. Sokak köthetnek rájuk fogadást, viszont mi találtunk egy olyan értéket, amire ilyen körülmények között muszáj fogadni és nem elhanyagolható tényező, hogy az Eagles milyen hajrát nyomott le és mit játszott akár a Texans, akár a Rams ellen. Úgyhogy kössük fel a gatyát, mert akár itt egy Eagles meglepetés is lehet a levegőben.

 Chicago Bears – Philadelphia Eagles (22:40)

Tipp:Philadelphia Eagles +9,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,57

“C” kategória Tét: 2 egység