b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL elemzések

Pittsburgh Steelers tight end Vance McDonald (89) runs for a 75-yard touchdown reception after catching a pass against the Tampa Bay Buccaneers during the first half of an NFL football game Monday, Sept. 24, 2018, in Tampa, Fla. (AP Photo/Mark LoMoglio)

Ha vasárnap, akkor NFL! Úgyhogy itt van ismét, itt van újra az NFL rovat. Ma is több mérkőzésre készültünk és reméljük, hogy sikerül tovább folytatni a nyerőszériánkat! Ma viszont csak rövid/velős elemzésekkel készülünk!


NFL Találati arány:
15 nyertes – 5 vesztes


Az első találkozón az Washington – Houston összecsapással készültünk. Nekünk minden a vendégek sikere mellett szól, kiváló szezont futnak. Az offense line remekül teljesít. Nagyon bízunk benne, hogy most sem okoznak csalódást és szerintünk ma a Redskins otthonában nyerni tudnak. Bátrabbak egy -3,0 hendit is megpróbálhatnak, de mi megelégszünk a vendégek sikerével.

Washington – Houston (19:00) Tippmix kód: 04412 V
Tipp:Houston (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón ismét egy vendég sikerben bíznánk. A Detroit Lions – Carolina Panthers találkozón bíznánk a Panthers offenseben. Jelenleg a vendégek a 4. helyen, míg a Lions a 12. pozícióban. A statisztikájuk pont fordított a Panthers 6-0-3, míg a hazaiak 3-0-6-al állnak. Egy hendiben bíznánk, méghozzá a -1,5 hendikepben, viszont akár a -3,5, vagy -4,5 hendi is megállná a helyét szerintünk. Mivel egy kicsit kiszámíthatatlanak a hazaiak, ezért maradunk a kisebb értéknél és reméljük, hogy behúzza a Panthers a mai mérkőzést is.

Detroit – Carolina (20:45) Tippmix kód: 42235 V
Tipp:Carolina -1,5 (Hendikep 1,5) odds:1,50 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen a Jacksonville – Pittsburgh találkozón várjuk ismét a vendégek sikerét. Gyakorlatilag számunkra minden a Steelers győzelme mellett szól. A vendégek a 3. helyen, a Jaguars pedig a 13. pozícióban. Szoros mérkőzésre van kilátás, viszont látva a Panthers elleni mérkőzést, illetve az előző 5 forduló eredményességét mi úgy érezzük, hogy egy viszonylagosan nagyobb hendi állhat a Steelers győzelme mögött, ezért egy -4,5 hendivel megrakjuk a sikerüket.

Jacksonville – Pittsburgh (19:00) Tippmix kód: 31224 V
Tipp:Pittsburgh -4,5 (Hendikep 4,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: