Prémium szolgáltatás: NFL elemzések

Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ha vasárnap, akkor NFL! Úgyhogy itt van ismét, itt van újra az NFL rovat. Ma is több mérkőzésre készültünk és reméljük, hogy sikerül tovább folytatni a nyerőszériánkat! Ma viszont csak rövid/velős elemzésekkel készülünk!


NFL Találati arány:
15 nyertes – 5 vesztes


Az első találkozón az Washington – Houston összecsapással készültünk. Nekünk minden a vendégek sikere mellett szól, kiváló szezont futnak. Az offense line remekül teljesít. Nagyon bízunk benne, hogy most sem okoznak csalódást és szerintünk ma a Redskins otthonában nyerni tudnak. Bátrabbak egy -3,0 hendit is megpróbálhatnak, de mi megelégszünk a vendégek sikerével.

Washington – Houston (19:00) Tippmix kód: 04412 V
Tipp:Houston (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón ismét egy vendég sikerben bíznánk. A Detroit Lions – Carolina Panthers találkozón bíznánk a Panthers offenseben. Jelenleg a vendégek a 4. helyen, míg a Lions a 12. pozícióban. A statisztikájuk pont fordított a Panthers 6-0-3, míg a hazaiak 3-0-6-al állnak. Egy hendiben bíznánk, méghozzá a -1,5 hendikepben, viszont akár a -3,5, vagy -4,5 hendi is megállná a helyét szerintünk. Mivel egy kicsit kiszámíthatatlanak a hazaiak, ezért maradunk a kisebb értéknél és reméljük, hogy behúzza a Panthers a mai mérkőzést is.

Detroit – Carolina (20:45) Tippmix kód: 42235 V
Tipp:Carolina -1,5 (Hendikep 1,5) odds:1,50 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen a Jacksonville – Pittsburgh találkozón várjuk ismét a vendégek sikerét. Gyakorlatilag számunkra minden a Steelers győzelme mellett szól. A vendégek a 3. helyen, a Jaguars pedig a 13. pozícióban. Szoros mérkőzésre van kilátás, viszont látva a Panthers elleni mérkőzést, illetve az előző 5 forduló eredményességét mi úgy érezzük, hogy egy viszonylagosan nagyobb hendi állhat a Steelers győzelme mögött, ezért egy -4,5 hendivel megrakjuk a sikerüket.

Jacksonville – Pittsburgh (19:00) Tippmix kód: 31224 V
Tipp:Pittsburgh -4,5 (Hendikep 4,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Hirdetések