Prémium szolgáltatás: NFL elemzések

A napunk folytatásaként ismét megpróbálkozunk a szim. rendszer segítségével az NFL rájátszás mérkőzéseivel. Ma este és holnap hajnalban két találkozó kerül megrendezésre, amelyekre a következő “proj. score-t” kaptam kézhez.

KC-IND 30-26
LAR-DAL 29-22

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


NFL rájátszás találati arány:
3 nyertes – 0 vesztes

NFL találati arány 2018/2019:
39 nyertes – 19 vesztes


I Kansas City Chiefs – Indianapolis Colts I

A találkozóval kapcsolatban ugyanazok az érzéseink voltak, mint előző héten, hogy a csapatok közt ismét óriási különbségeket tettek az amerikai fogadók. Annyi fogadás érkezett a Chiefs győzelemre, hogy ismét kaptunk egy underdog Colts-t. A Colts előző héten megmutatta minden szépségét a védekező amerikai futballnak. Egy kiváló Houston Texans ellen 21:7-el zártak idegenben. A Chiefs jó formában van, mindezek ellenére utóbbi időben elszaladt alóluk az a bizonyos szekér és a kiváló offense mellé egy botrányos deffense párosult. A Raiders ellen egy tét nélküli mérkőzésen ugyan összehoztak egy 3 pontos meccset, de ezt megelőzően 38 pontot kaptak a Seahawks ellen, 29 ponttal zártak a Chargers , illetve 24 ponttal zártak a Ravens ellen is. Egy szó, mint száz ilyen tét mellett ismét a Colts mellett vannak az értékek, főként ha a rutint nézzük. A deffense, ha azt hozza, mint előzőleg a Texans ellen akkor rendbe lesz a mostani ajánlásunk. Mivel eltolták a szorzókat, így mi örömmel favorizáljuk ismét a Colts csapatát és egy +7,5-vel fogadunk a vendégek mellett. Aztán nehogy megint meglepjenek mindenkit. Zárásként a szimulációs rendszer 30-26-s eredményt vár és “C” kategóriába kaptam a +7,5 opciót.

Kansas City Chiefs – Indianapolis Colts (22:35)

Tipp:Indianapolis Colts +7,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,57 “C” kategória: 2 egység

I Los Angeles Rams – Dallas Cowboys I

Hasonlókat tudnék írni itt is, csúnyán eltolták a szorzókat, ellenben az előző találkozóval itt viszont vannak tényezők. Első és legfontosabb, hogy a Rams összeszedte magát és hazai pályán nem nagyon talált legyőzőre az együttes, míg a Cowboys mindössze az utolsó 3 mérkőzésén hozta azt idegenben amit kellett volna az egész alapszakaszban. Összességében nehéz ilyenkor tényeket közölni, de a Rams offense jóval erősebb a mostani Cowboys deffens-nél. Illetve az sem elhanyagolható tényező, hogy a Rams hazai pályán top teljesítményt nyújtott. Egy szó, mint száz, ha ezen a meccsen minden a papírformák szerint alakul, akkor a Rams hazai pályán legalább 5 pontot tesz különbségként, de azon sem lepődnénk meg, hogyha 7-10 pont közt zárnának. A szim. rendszer 29-22-re várta a találkozót, mi ezzel egyetértünk és szerintünk is egy TD lesz közte. Ezért behúzzuk a hazaiak neve mellé a -4,5 pont hendi opciót és erre kötünk alacsony téttel fogadást!

Los Angeles Rams – Dallas Cowboys (02:15)

Tipp:Los Angeles Rams -4,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,55 “C” kategória: 2 egység