b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NFL elemzések

Ismét érkezik a hétvége, ahol érdemes megint az NFL kínálatot végigpásztázni. Rengeteg kiváló mérkőzés lesz, viszont kiindulva az előző hetek eredményeiből ma már csak “C” kategóriás elemzésekkel készültünk! Kezdjünk is neki..


I Tennessee Titans – Washington Redskins I

A partnerünk szimulációs rendszere elsőként a Redskins hiányzókra hívta fel a figyelmet és ezen játékosok hiányát mérte fel, hogy 16, vagy 17 pont veszteséget teremt ez a vendégeknek. A Titans egyben van mindössze 4 hiányzójuk van és remekül szerepelnek hazai környezetben. A szimulációs rendszerünk ennek megfelelően a találkozót 28-15-re szimulálta le. Lényegében végig minden szakértő is a hazai teljesítményt, illetve a vendégek hosszas sérült listáját emelte ki. A másik fontos tényező a Titans deffense sora, amely szinte az utóbbi időben verhetetlennek tűnik a Giants ellen 0 pontot hoztak össze, míg a Jaguars ellen mindössze 9 kapott ponttal zártak, egyszóval ez egy fantasztikus teljesítmény. Egy szó, mint száz bízunk a hazai csapatban és ezt teszi a szimulációs rendszerünk is, amely a -8,5 opciót emelte ki egyedüliként “B” kategóriás predikcióként, viszont mi tartjuk magunkat a leírtakhoz és csak “C” kategóriában fogadunk!

Tennessee Titans – Washington Redskins (22:30)

Tipp:Tennessee Titans -8,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

I Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens I

Ez egy igazi ki-ki párharcnak ígérkezik és gyakorlatilag csak a szimulációs rendszer miatt teszünk fogadást erre a találkozóra. Mi azt mondtuk, hogy elméleti síkon ennek a Chargersnek meglesz a győzelem, de ahogy tudhatjuk a sok meglepetés miatt már felelőtlenség lenne kijelenteni bármit is. A Ravens egy kellemetlen ellenfél, viszont idegenben botladozik az együttes, míg a Chargers azért meg-meg mutatja, hogy mire is képes. A szimulációs rendszer a találkozót 27-22-s végeredményként “lőtte” be. Mi egyetértünk ezzel, hiszen így valóban egy szoros, végsőkig kiélezett párharc lehet ez a holnap hajnali. És mi ennek megfelelően bíznánk a predikciókban is, ami az egyik esetben az over 42,5 opció, míg a második esetben a -3,5 opció lenne a hazaiak javára. Ezért erre a találkozóra két “ajánlással” érkezünk és úgymond bízunk benne, hogy egyik tipp fogja húzni magával a másikat. Ezért, mint a hendikep, mint az over opcióra fogadást kötünk!

Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens (02:20)

Tipp:Több, mint 42,5 pont (Összesített pontszám) odds: 1,95 “C” kategória Tét: 2egység

Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens (02:20)

Tipp:Los Angeles Chargers -3,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,81 “C” kategória Tét: 2egység
0
%d bloggers like this: