b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Newcastle – Manchester Utd. esélylatolgatás

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

A “vörös ördögökkel” harmadik mérkőzése nyerünk és ma is arra számolnánk, hogy megszorongatják a Newcastle csapatát idegenben..


I Newcastle – Manchester Utd. I

A mérkőzéssel kapcsolatban ugyanazt tudnám leírni, mint az ezelőtti 3 fordulóban. Mióta Mourinho nincs, illetve a 4-3-3-s támadó felállást alkalmazzák a Manchesteriek nincs ellenfelük. Ráadásul annyira kapóra jött az edzőváltás, hiszen egymást követően végig “könnyebb” mérkőzéseket játszanak a vendégek. Előző fordulókban 4, 3 és 5 gólt szereztek az ellenfeleknek és ma az a Newcastle ellen lépnek pályára, akiknek a védelme nem a legjobb. Minden nagyobb csapat betalált nekik legalább kétszer (Liverpool 4, Arsenal 2, Man. City 2, Chelsea 2 és a mai ellenfelük 3 gólt rúgott nekik). Összességében tehát elmondható, hogy a Newcastle csapatának nem megy a nagyok ellen, illetve az is látható, hogy többnyire a döntetlenek és vereségek sorakoznak a csapat neve mellett. Összességében ma is számíthatunk Pogba parádéra, de a többi játékosról sem feledkezhetünk el, hiszen mérkőzésről-mérkőzésre a Rashford, Martial, Lingard, Matic és már Lukaku is betalál az ellenfelek kapujába. Egy szó, mint száz ma nem a kimenetelekre fogadnánk, hiszen 1,60-ért lehet fogadni a MU vendég sikerét, annál inkább a gólokban láttunk fantáziát. Méghozzá az 1,5 over opcióban, ami a vendég gólokat illeti. Ezért mi erre kötnénk fogadást 1,70-s szorzóért cserébe! Ha ugyanazt hozza a Manchester Utd., mint az előző 3 mérkőzésen akkor már akár az első félidőben meglehet a mostani ajánlásunk.

Newcastle – Manchester Utd. (21:00)

Tipp:Több , mint 1,5 gól (Manchester Utd. gólszám) odds: 1,70 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: