Prémium szolgáltatás : New York Knicks – Miami Heat

A holnapi munkánkat egy NBA találkozóval kezdjük, ahol a Knicks és a Heat találkozik egymással.

NBA PROJ. SCORE:
DET-POR 111-109
IND-ORL 105-97
NY-MIA 98-109
MIN-PHI 115-114
CHI-TOR 98-111
PHO-MEM 102-109

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I New York Knicks – Miami Heat I

A mostani döntésünk hátterében a Heat kényszerűsége, illetve a Knicks sikertelen szériája áll. Lényegében a vendégeknek minden egyes győzelemre/pontszerzésre szükségük van és egyszerűen nem fér bele, hogy az ilyen kötelező mérkőzéseket ne húzzák be. Ennek megfelelően a szimulációs rendszerünk 11 pontos különbséget vár a találkozón.

A Knicks pocsék formában van és 75 mérkőzést követően mindössze 14 győzelme van a csapatnak. A legutóbbi 5 mérkőzését sorozatban elveszítette a Knicks, ráadásul a legkisebb vereség is 11 pontos különbség volt a Clippers ellen. 

Ami biztos, hogy a szimuláció egyértelműen a Heat sikerét várja, ezzel pedig mi is egyetértünk. Legutóbb a Mavericks ellen nyert az együttes 6 ponttal, de az idegenbeli mutatókat tekintve a Wizards, Spurs és OKC ellen is diadalmaskodott a csapat. Úgyhogy itt lehet az ideje egy ismételt kiütésnek. Legutóbb január végén találkoztak a csapatok, akkor 9 pontos sikert aratott a Heat a Knicks otthonában. Most ezzel ismét kiegyeznénk.

New York Knicks – Miami Heat (00:30)
Tipp:Miami Heat -5,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,71 “C”  kategória Tét: 2 egység