b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : New York Knicks – Miami Heat

From left, Miami Heat center Bam Adebayo (13), guard Wayne Ellington (2), guard Tyler Johnson (8) and center Jordan Mickey (25) walk back onto the court after time out during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Tuesday, Dec. 26, 2017, in Miami. The Heat defeated the Magic 107-89. (AP Photo/Joel Auerbach)

A holnapi munkánkat egy NBA találkozóval kezdjük, ahol a Knicks és a Heat találkozik egymással.

NBA PROJ. SCORE:
DET-POR 111-109
IND-ORL 105-97
NY-MIA 98-109
MIN-PHI 115-114
CHI-TOR 98-111
PHO-MEM 102-109

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I New York Knicks – Miami Heat I

A mostani döntésünk hátterében a Heat kényszerűsége, illetve a Knicks sikertelen szériája áll. Lényegében a vendégeknek minden egyes győzelemre/pontszerzésre szükségük van és egyszerűen nem fér bele, hogy az ilyen kötelező mérkőzéseket ne húzzák be. Ennek megfelelően a szimulációs rendszerünk 11 pontos különbséget vár a találkozón.

A Knicks pocsék formában van és 75 mérkőzést követően mindössze 14 győzelme van a csapatnak. A legutóbbi 5 mérkőzését sorozatban elveszítette a Knicks, ráadásul a legkisebb vereség is 11 pontos különbség volt a Clippers ellen. 

Ami biztos, hogy a szimuláció egyértelműen a Heat sikerét várja, ezzel pedig mi is egyetértünk. Legutóbb a Mavericks ellen nyert az együttes 6 ponttal, de az idegenbeli mutatókat tekintve a Wizards, Spurs és OKC ellen is diadalmaskodott a csapat. Úgyhogy itt lehet az ideje egy ismételt kiütésnek. Legutóbb január végén találkoztak a csapatok, akkor 9 pontos sikert aratott a Heat a Knicks otthonában. Most ezzel ismét kiegyeznénk.

New York Knicks – Miami Heat (00:30)
Tipp:Miami Heat -5,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,71 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: