Prémium szolgáltatás: New England Patriots – Los Angeles Chargers

A napunk nyitásaként egy NFL találkozóval készültünk. Ismét megkaptuk a proj. score-kat, ahol igencsak érdekes opcókat kaptam kézhez. ezért inkább bíznék a saját megérzéseinkben és az alapján teszünk ma fogadást.

NE-LAC 26-21
NO-PHI 27-24

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


NFL rájátszás találati arány:
4 nyertes – 1 vesztes

NFL találati arány 2018/2019:
40 nyertes – 20 vesztes


I New England Patritos – Los Angeles Chargers I

A találkozóval gyakorlatilag felesleges sokat mondani, hiszen rájátszás van, ahol bármi megtörténhet. Mégis abban bíznánk, hogy a Brady által vezényelt Pats offense ma kitesz magáért és ismét bejutnak a fináléba. Minden esély adott és ugyan nem kaptak egy könnyű ellenfelet a negyeddöntőben ennek ellenére a Patsnek mindig is ment a Chargers ellen. Őrültség lenne a Pats ellen fogadást kötni hazai pályán és én nem értek egyet a szim rendszerrel sem, akik +7,5-n rakják a Chargerst. Benne lehet épp, de én azt mondtam, hogy 1,50-s szorzón ezt a Patritost, hazai pályán, hazai publikum előtt, ahol olyan ritka a vereség még a fehér holló, hiba lenne nem bízni a hazaiakban. Ezért én nem is számolgatok, nem is kockáztatok. A hazai csapatnak szavaztuk a bizalmat és erre kötünk fogadást “B” kategóriába 1,50-s szorzóért.

New England Patritos – Los Angeles Chargers (19:05)

Tipp:New England Patriots (A mérkőzés győztese) odds: 1,50 “B” kategória: 3 egység