Prémium szolgáltatás: Nemzetek Ligája utolsó felvonás

Végéhez ér a Nemzetek Ligája csoportköreinek “felvonása”. Rengeteg kiváló mérkőzést láthattunk, illetve több esetben is meglepetéseket is okoztak a csapatok. Tegnap sikerült elcsípni egy kiváló szorzót egy holland hajrának köszönhetően és ma is inkább az ésszerű érvek felé vettük az irányt. Statisztikák alapján is megállják a helyüket a tippjeink, viszont ahogy látható is többször semmit sem érnek ezek az adatok. Ma két találkozót osztunk meg utolsó felvonásként egy-egy rövid/velős elemzéssel


Az első találkozón az Szerbia – Litvánia kettős mérkőzésén bíznánk a hazai csapatban. Hatalmas a tét, hiszen ma a szerbeknek nyerni kell, míg a vendégeknek már teljesen mindegy, hogy is alakul a mérkőzés. Ennek ellenére mi úgy érezzük, hogy nem fogják könnyen adni a gólokat a litvánok. Nehéz mérkőzés lesz ez, ráadásul ez a “kötelező” győzelem sokszor nehezebb, mint egy-egy rizikósabb találkozó. A szerbek nagyon jó kerettel rendelkeznek, viszont a mérkőzéseik java részén 1-2 gólt szereznek. A litván csapat támadósora gyenge, viszont a védelmük többször hozott már össze kevés gólos mérkőzést, bár ez az utolsó két mérkőzésükön nem volt elmondható. De ma elég lesz egy szűkös 1-2 gólos siker is a szerbeknek, akik több kulcsfontosságú játékosukra is számíthatnak, akik azonban már fejben a hétvégi mérkőzéseikre koncentrálhatnak. Ezért a “kötelező” győzelem mellett egy nyögvenyelős 2-3 gólos sikerre számítanánk és a hazai sikert, ami jelenleg 1,10-s szorzón lehet fogadni egy 3,5 under opcióval ellátva már 1,80-s szorzóért köthetünk fogadást. Úgyhogy ilyen értékért már felkeltette a figyelmünket ez a mérkőzés. A litvánoktól nem várunk gólt és szerintünk 2-0-val zárnak a felek.

Szerbia – Litvánia (20:45) Tippmix kód: 15121 01
Tipp:Bulgária (1X2) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

A második találkozón pedig az oroszokban bíznánk. Ma hasonlóak a feltételek, mint tegnap a német-hollandon. Ismét kiváló szorzóért lehet fogadást kötni, egy sokkal jobb formában lévő csapatra. Kétesélyes fogadásként az 1,80-s szorzó bőven vállalható és elnézve az oroszoknál sokkal több olyan kulcsjátékos van akik veszélyesek lehetnek, mint a svédeknél. A svédek egy ívelgetésre épülő játékot alkalmaznak, ami feküdhet az orosz védőknek is. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma is mattolják egymást a felek és egy döntetlennel záruló párharcon az oroszok harcolják ki az 1. helyezést a csoportban!

Svédország – Oroszország (20:45) Tippmix kód: 14149 V
Tipp:Döntetlen vagy Oroszország (Kétesély) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!