Prémium szolgáltatás: Nemzetek Ligája esélylatolgatás

A mai napon két mérkőzésbe látunk fantáziát, viszont mindkét esetben csak az alacsonyabb tétek felé mozdulnánk. Nemzetek Ligája csoportköreinek utolsó előtti felvonása következik és két olyan találkozóra érkeztünk tippekkel, amelyekben, mint statisztikailag, mint ésszerűen gondolkodva várhatóak az általunk favorizált opciók.


Az első találkozón az Bulgária – Szlovénia kettős mérkőzésén bíznánk a hazai csapatban. Óriási a tét és, hogy őszinték legyünk egyedül a bolgároknak van némi keresnivalójuk már. Ma kötelező lenne a győzelem, hiszen azzal a szlovén csapattal találkoznak akik 2 pontot szereztek 5 forduló alatt, míg a hazaiak már 10 pontnál tartanak és jelenleg osztozkodnak a dánokkal. Ma egy győzelem sokat érhet, hiszen ha a dánok a ciprusiak vendégségében kikapnak, vagy pontot veszítenek a bolgár csapat jut fel a “B” divízióba. Hazai pályán eddig veretlenek, míg a szlovénok eddig nyeretlenek. Hazai oldalon teljes keret várható és a legutóbbi Ciprus elleni mérkőzés után ma kötelező a győzelem. Legutóbb 2-1-re nyertek a szlovénok vendégeként, ma hazai pálya, extra motiváció jellemezheti a csapatot és szerintünk behúzzák ma a 3 pontot.

Bulgária – Szlovénia (20:45) Tippmix kód: 33719 H
Tipp:Bulgária (1X2) odds:1,65 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón pedig az egyre jobb formában lévő Oranje sikerében bíznánk. Ma a Németország – Hollandia találkozó kerül megrendezésre és most minden azon múlik, hogy tud-e idegenben ismét pontot szerezni az együttes, avagy a németek az utolsó fordulóra felszívják önmagukat. Mi nem várunk sokat a német csapattól és a hazai újságok és napilapok is tényként kezelik, hogy ez a német válogatott most búcsúzni kényszerül. Semmi esélyük már az “A” divízióba való maradásra, hiszen 3 mérkőzésen 1 pontot szereztek idáig. Ma pedig az a holland válogatott lesz az ellenfél, akik nagyon jól teljesítenek és óriási meglepetésre megverték legutóbb a franciákat is. A németeket hazai pályán 3-0-al búcsúztatták és nagyon egyben van a keret. Depay és Babel az aki a vezéregyénisége a csapatnak, de rajtuk kívül is rengeteg tehetséges fiatal található meg a keretben, akik még most is átlagéletkort tekintve a 25. életévet súrolják. Úgyhogy egy igazi “csikócsapat”, ami kapóra jön most, hiszen itt megvan a kellő szív és lélek, motiváltság, akarat és ami a legfontosabb tehetség is. Úgyhogy itt az ideje és egy döntetlennel már az Oranje végez a dobogó felsőfokán. Egy kicsit nem értjük ezt a szorzót, hiszen a fogadóirodák a németek sikerében látnak esélyt, mi viszont most az árral szembe megyünk és bízunk a hollandok fiataljaiban, akik előző mérkőzésen is bizonyítottak és reméljük, hogy ma is így tesznek!

Németország – Hollandia (20:45) Tippmix kód: 21828 V
Tipp:Döntetlen vagy Hollandia (Kétesély) odds:1,85 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!