b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Nemzetek Ligája esélylatolgatás

Várható a vendégek győzelme, de statisztikai adatok alapján a góljaikban biztonságosabb értékre találtam. (Fotó : Getty Images)

Mai napunkat két futballelemzéssel kezdenénk, ahol a már-már megszokott Nemzetek Ligája mérkőzésekre tennénk ajánlásokat. Ma egy kicsit bátrabban hozzányúltunk a nagyobb szorzókhoz és reméljük, hogy bejönnek a megérzéseink.


Az első találkozón egyből egy várható siker helyett, a vendégek góljaiban kerestük meg a számításainkat. Az Izland – Svájc mérkőzésen bizalmat szavazhatnánk a svájci együttesnek is, viszont hazai pályán ez az izlandi “kis” csapat,nem egy egyszerű ellenfél. Ugyan eddig az “A” divízió nehéznek tűnik a csapatnak, de sosem szabad leírni őket. Az Izlandi eddig 0-9-s gólkülönbséggel veretlenül az utolsó a csoportjában, ahol Svájc és Belgium van még rajtuk kívül a csoportban. Az 1. hely nem kérdéses, hiszen a belgák egyértelmű favoritok, de a svájci csapat utóbbi időben erősödni látszik és ez nem is csoda, hiszen több kulcsfontosságú játékos kezd “top” formába lendülni. Gondolhatunk itt akár Shaqiri-re, vagy épp Seferovic, Zuber, Xhaka játékosokra is, de egy biztos, hogy ez a csapat kezd összeállni. Nem is olyan rég a belgák elleni meccsen ugyan alulmaradtak, de 16 helyzetet dolgoztak ki és csak a pechükön múlt, hogy nem szereztek pontot. Ma azzal az izlandi csapattal találkoznak, akik ellen az 1. fordulóban kiütéses 6-0-s sikert értek el, de most szerintünk másabb lesz a helyzet. Ugyan a belgák Izland ellen nyerni tudtak 0-3-ra idegenben, de most mi egy jóval szorosabb párharcra számítunk. Kiinduló alap lehetne akár a franciák elleni felkészülési meccs is, de egy biztos, hogy ez az izlandi csapat nem fogja ma könnyen adni a pontokat. Akár a gólváltás is benne lehet a meccsbe, de mi úgy érezzük, hogy a svájci csapat, mint forma, mint egyéni képességek alapján jobb, mint a mai házigazda. Ezért mi bizalmat szavazhatnánk a vendégek sikerének, viszont  a góljaikban nagyobb értéket találtunk és ezért a vendégcsapat 1,5 over opcióra tettünk egy “B” kategóriás ajánlást. Reméljük, hogy ma is beindul a svájci henger, az izlandi csapat utóbbi mérkőzésein szinte rendre 2, vagy több gólt kapott, így behúzzuk ezt az opciót és reméljük, hogy nem okoznak csalódást a svájciak.

Izland – Svájc (20:45) Tippmix kód: 05872 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5) odds:1,95 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón pedig a L. Enrique vezetése óta szárnyra kapó spanyol csapat mérkőzésére készültünk. Ma egy izgalmas mérkőzést láthatunk, hiszen Spanyolország – Anglia párharc kerül megrendezésre. Egyet beláthatunk, hogy a spanyol a VB-n való leszereplés, illetve kavarás után egy összeszedettebb és egy kiváló, támadásokban, gyors passzokban gazdag futballt alakított ki. Ez lényegében Enrique munkáját és mentalitását képviseli, de ne feledkezzünk meg a játékosokról sem, akik szinte “csúcsformában” vannak az utóbbi időben. A spanyol csapat eddig hibátlan a mai ellenfelük ellen idegenben 2-1-s sikert, majd hazai pályán a horvátok ellen 6-0-s kiütéses győzelmet ért el. Gyakorlatilag szárnyal a csapat, viszont ma az az angol válogatott érkezik hozzájuk, akik H. Kane által elől szinte minden egyes mérkőzésükön veszélyesek lehetnek. Előző mérkőzésen a horvátok otthonában nem jött össze a gólszerzés nekik, bár kapufák, illetve egy lesgólt is szereztek a vendégek. Ma ezért mi úgy véljük, hogy egy még elszántabb és még jobb futballt hozhatnak a pályára a vendégek, de a spanyol csapatban az a 4-3-3-s támadófelállás, amelyben az Asensio, Rodrigo és Isco hármas kiváló formában van, illetve mögöttük Saul szinte minden egyes mérkőzésen betalál (kisebb meglepetésre). A védelem szinte verhetetlen Ramos, Nacho, Carvajal hármas a maga összeszokottságával képes több találkozót is maximum 1 kapott góllal lehozni, ráadásul mögöttük De Gea továbbra is a világ egyik legjobb kapusteljesítményére képes. Összességében minden a hazai győzelem mellett szól, viszont mi ma megpróbálkoznánk egy “rizikósabb” opcióval, amelyre van bőven esély. Az angolok részéről is több tehetséges és klasszisteljesítményű labdarúgót láthatunk pl. Rashford, Kane, Lingard, Trippier. Ez a csapat képes volt a VB-n is maradandót nyújtani és valljuk be, ahhoz képest, hogy egy fiatal együttesről beszélünk szép futballt láthatunk tőlük. Egy szó, mint száz mi szerintünk ma is hasonló mérkőzést láthatunk a két csapattól, mint előzőleg. Mi szerintünk a spanyolok hazai pályán ezzel a kerettel esélyesebbek, viszont a vendégek részéről is megvannak azok a személyek, akik veszélyeztethetik a spanyol hálót. Ezért mi behúznánk a hazai siker mellé a gólváltást is , mint opciót és reméljük, hogy ilyen gyönyörű tripláért bejönnek a megérzéseink!

Spanyolország – Anglia (20:45) Tippmix kód: 06657 01
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:3,55 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: