b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: németek és hollandok a célkeresztben

LEIPZIG,GERMANY,09.AUG.18 - SOCCER - UEFA Europa League qualification, RasenBallsport Leipzig vs CS Universitatea Craiova. Image shows Ibrahima Konate and team of RB Leipzig. Photo: GEPA pictures/ Sven Sonntag

Két labdarúgáselemzéssel folytatjuk a napot és a mai napon még két darab ötletadó ajánlás is megosztásra kerül a weboldalunkon! De kezdjük elsőként a prémium tartalmakkal..


I Hannover 96 – RB Leipzig I

A mérkőzésen véleményünk szerint adottak az esélyek, hiszen a Hannover részéről továbbra is rengeteg a hiányzó, míg a vendégek egy kiütéses győzelem után érkeznek a Hannover otthonába. Ami látható, hogy a bajnokság egyik leggyengébb teljesítményével rendelkezik a gólszerzést tekintve a Hannover, hiszen 19 fordulót követően 18 találatnál tartanak. Hasonló teljesítmény mondható el a védelemről is, hiszen 41 gólt kaptak mind idáig. A vendégek részéről remek védelmet láthatunk, hiszen az egyik legkevesebb gólt kapták a bajnokságban és e mellett közepes teljesítménnyel bír a támadószekció. Werner és Poulsen egyaránt kiveszik a részüket a gólszerzésben a vendégeknél és várhatóan ma legalább egyikük ismét a pályán lesz. Egy szó, mint száz elől kell legalább egy gól a Lipcsei játékosoktól, ez pedig ha megvan várhatóan válasz nem nagyon fog rá érkezni, de két találat esetén már szinte borítékolható a vendég siker. Ezért bízunk benne, hogy az előző fordulóban látott Lipcsét fogjuk ismét a pályán látni.

Hannover 96 – RB Leipzig (20:30)
Tipp:RB Leipzig (A mérkőzés győztese) odds:1,53 “B” kategória Tét: 3 egység

I FC Volendam – Sparta Rotterdam I

A második elemzésnél egy holland másodosztályú találkozót választottunk ki a kínálatból. A vendégek kiválóan teljesítenek a bajnokságban és jelenleg a 4. helyen, míg a hazaiak a védelmüknek köszönhetik a gyengébb pozíciójukat, viszont látható, hogy szinte minden egyes mérkőzésen gólt szereznek. A 2019-s évet a hazai csapat 2 győzelem 1 vereséggel, míg a vendégek 3 döntetlennel kezdték. A Rotterdam védelme nem a legjobb és ez látható is, hiszen többször gólt kapnak, míg a támadósoruk azért remekül teljesít.Egy szó, mint száz ha a két csapat azt nyújtja amit itt a 2019-s évben láttunk, akkor sima a gólváltás, amire alacsony téttel kötünk fogadást.

FC Volendam – Sparta Rotterdam (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: