b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Négy futball elemzéssel készültünk!

A tegnapi tippadásunkban megleptek minket a csapatok, ahogy már délelőtt jeleztük a nyilvános telegram csatornánkon veszteséggel zártunk, méghozzá a Midtjylland/Basel kettősnek köszönhetően. Hajnalban ismét pechünk volt, hiszen egyetlen egy pont hiányzott a nyertes tippünkhöz. Ismét meglepetésekbe sikerült belenyúlni, de ma megpróbáltunk négy olyan labdarúgómérkőzést hozni a kínálatból, amelyekkel profitálhatunk és egy nyereséges napot alakíthatunk ki! Négy mérkőzéssel készültünk, amelyeket a tegnapi nap után tétemelésekkel ajánlunk!


Az első mérkőzésen egyből egy ígéretesnek ígérkező párharcot választottunk ki a kínálatból. Sokak által nem igazán ismert lengyel első osztályú találkozóról készítettünk elemzést és ajánlást. A mérkőzésen a Lechia Gdansk – Korona Kielce kettős fog egymással megmérkőzni. Lényegében mi a szezon kezdete óta figyelemmel követjük a lengyeleket és látunk bőven fantáziát a bajnokságban. A két fél remekül kezdte meg a szezont, a hazai csapat 4-2-0-s mérleggel a jelenlegi listavezető, míg a vendég Korona Kielce 3-2-1-s mutatóval a 7. helyen áll. A mai választásunk egyetlen döntő tényezője a vendégek statisztikája, mérlege és idegenbeli mutatói. Lényegében a Kielce 9 rúgott 7 kapott gólnál tart, de elmondható a csapatról, hogy nem egy-egy egyénre épül a keret, hanem a középpályától a támadókig minden egyes játékosban benne van a lehetőség és az esély arra, hogy gólt szerezzen. A hazai oldalon ez másként történik a Gdanski csapatban leginkább a portugál származású Paixao góljaiban lehet bízni, míg a vendégek részéről Jukic, Soriano, Gorski trió szállítja a gólokat. Ha már idegenbeli mérleg.. A bajnokságban eddig a Korona Kielce veretlen 1-2-0 a csapat mérlege és elmondható, hogy minden egyes mérkőzésen gólt rúgott, illetve “sajnálatos módon” kaptak is. Legutóbb a Legnica ellen játszottak 1-1-t, azt megelőzően pedig a Wisla Plock vendégeként diadalmaskodtak 1-2-re, illetve a Gornik Zabrze ellen 1-1-el zártak. A Lechia Gdanks otthon is jól teljesít bár eddig két találkozón vannak túl. Legutóbb a Legnica ellen 2-0-ra nyertek, míg a Slask Wroclaw ellen 1-1-t értek el. A döntésünk oka gyakorlatilag tehát a vendégeknek köszönhető és az ok nem is olyan értelmetlen. A csapat a szezonban lejátszott eddig minden mérkőzésén gólt szerzett, de gólt is kapott, tehát mindig kialakította a gólváltást az együttes. Az ellenfelek közt volt pár hasonló kaliberű “társulat” is, mint a mai, példának okáért Legia Warszawa (1-2), de a fent említett Slask Wroclaw (2-1) is az ellenfelek közt volt már. Mindent egybevéve a két fél egymás ellen nagyon rég alakított ki gólokban gazdag mérkőzést. Most mindkét oldalon adottak az esélyek, a hazaiak részéről a hazai eredmények, hazai publikum és sorolhatnánk végletekig mi miatt várjuk a gólt, míg a vendégek statisztikája igencsak beszédes és látva az eddigi szezonbeli teljesítményt, szinte elképzelhetetlen, hogy ne kapjanak ma gólt, de bízunk benne, hogy ma sem felemelt kézzel érkeznek és megpróbálnak gólra törően játszani. Szerintünk a mérkőzésbe benne van a gólváltás ezért behúztuk és ajánljuk, mint a mai nap egyik “népszerűtlen” bajnokságának kiváló opcióját!

Lechia Gdansk – Korona Kielce (20:30)  Tippmix kód: 19034 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “B” kategória 2. szint Tét: 2 egység

A második mérkőzésen szintén a gólokban bízunk. A Leeds – Middlesbrough kettős találkozóján bízunk a felekben. Egy igazi rangadó kerül megrendezésre, amely javarészt önmagában hordozza az “adok-kapok” szituációt. A két fél egyazon eredménnyel rendelkezik a Leeds és a “Boro” is 4-1-0-s mérleggel rendelkezik, viszont a hazai csapat elől némileg jobban teljesít, hiszen 14:4-s gólkülönbséget tudhat magáénak az együttes. A vendégek ezzel ellentétben egy 9:2-s mutatót tudhatnak magukénak. Ma egy iszonyat kemény találkozó alakulhat ki, ahol számunkra a vendégek esélyesebbnek tűnnek. A hazai fél hét közben nagy meglepetésre kiesett a Preston ellen a kupából, míg a vendégek a Rochdale ellen hazai pályán továbbjutottak. Nagy kérdés, hogy mit tartogat önmagában a találkozó, de mi úgy véljük és látva a Leeds játékát, hogy most hazai pályán képesek lesznek a gólszerzésre, még ha a vendégek védelme olyannyira jónak is tűnik. Egyébként a “Boro” csapatát sosem lehetett kijelenteni idegenben egyértelmű esélyesnek, hiszen idegenben botladozik nagy átlagban a csapat és pontokat is hullajtanak, de mi úgy véljük, látva itt a szezonbeli eredményeket, hogy ma képesek lehetnek gólt szerezni és pontot is lopni a Leeds otthonából. Előző mérkőzéseket eltekintve, amikor legutóbb ebben a felállásba találkoztak a felek 2:1-s eredmény született. Ami érdekes adat lehet, hogy mindkét fél eddig az összes mérkőzésén gólt tudott szerezni, de a Leeds esetében három esetben gólt is kapott a csapat. A Leeds egyébként hazai pályán mindig is jól teljesített és nagyjából 90%-ban gólt is tudnak szerezni, de látható, hogy többnyire gólt is kapnak. Ezért két jó formában lévő együttes mérkőzésén, mi úgy véljük és úgy érezzük, hogy kialakulhat a gólváltás. Egy biztos, hogy nem egy unalmas 90 perc elé nézünk és várhatóan mindkét fél megpróbálja megszakítani a másik csapat szériáját.

Leeds – Middlesbrough (20:45)  Tippmix kód: 04829 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” kategória 1. szint : 1 egység

A harmadik mérkőzésen a Milan – Roma kettős fog egymással farkasszemet nézni. Igazi rangadó kerül megrendezésre a Serie A 3. fordulójának nyitómérkőzésén. Szerintünk a Roma a jelenlegi esélyese a párharcnak, de elnézve az AC Milan – Napoli mérkőzést nem írnánk le Gattuso csapatát. Elől elég tetszetős a csapat, bár a Napoli ellen nem jött össze a gólszerzés a támadóknak. Elől Suso/Higuain/Borini trió rohamoz, mögöttük a Bonaventura/Biglia/Kessie játszott, de a padon Bakayoko/Cutrone kettős bármikor bevethető. A védelem nem az igazi, illetve Donnarumma sincs a legjobb formában, de így is veszélyes lehet a csapat minden ellenfelére. A Roma keretét nyáron szépen szétszedték. Elől Pelelgrini//Dzeko/Ünder trió rohamoz, mögöttük a Pastore/De Rossi/Cristante trió látható, míg a védelem a szokásos Florenzi/Manolas/Fazio/Kolarov négyes várható. A padon szerintünk nagyobb reménységek láthatóak Schick, N’Zonzi, Kluivert, El Shaarawy, Coric. De jelenleg Eusebio Di Francesco próbálkozik a legjobb csapatot összehozni. Előző mérkőzésen a Roma támadóinak sem jött ki a lépés, hiszen Pastore, illetve két védő Florenzi és Manolas szerezte a Roma góljait az Atalanta ellen. Szépet mentett a csapat, illetve a mérkőzés végén akár meg is nyerhették volna a mérkőzést. Mi úgy véljük, hogy a két fél hasonló mérkőzést alakíthat ki, mint az előző mérkőzéseken. A Milan is jónak tűnik, míg a Roma szerintünk ilyen kerettel kell, hogy “taroljon”. Ha ma kijön a lépés a feleknek, akkor ismét láthatunk gólváltástól kezdve, egy gólokban gazdag mérkőzést. Remélhetőleg így lesz és ezért mi behúztuk a gólváltást, mint opciót, illetve éltünk a tippmix kínálat által nyújtott lehetőséggel és behúzzuk a 2,5 over opciót is e mellé.

Milan – Roma (20:30)  Tippmix kód: 22435 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5(Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:2,05 “B” kategória 1. szint : 1 egység

Az utolsó találkozón pedig már “C” kategóriás ajánlásokat teszünk. Egy belga találkozót választottunk ki a kínálatból, ahol véleményünk szerint a vendégek dominálhatnak, viszont a hazai csapat, a hazai publikum előtt általában jól teljesít. A találkozón Zulte Waregem – FC Bruges kettős találkozik egymással. A Jupiler League 6. fordulójának nyitómérkőzése igencsak “pikánsnak” ígérkezik. A Brugge jelenleg veretlen és az előző fordulóban rangadót nyert az Anderlecht ellen egy 2-1-s eredményt kialakítva. A mai ellenfelük már inkább “hullámzó” teljesítményt nyújt, hiszen a csapat eddig 1-2-2-s mérleggel és 9:9-s gólkülönbségével a középmezőnyt erősíti. Az viszont látható, hogy a hazai csapat minden egyes mérkőzésén gólt szerzett idáig, bár tegyük hozzá, hogy eddig a legnehezebb ellenfele a Gent volt, akik ellen 1-1-s döntetlennel zárt a csapat. A vendég együttes eddig magabiztosan szerepelt a mérkőzésein, bár az Antwerp ellen elhullajtottak 2 pontot egy 1-1-s mérkőzésen.De ezen kívül végig remekül szerepel a csapat. Az első mérkőzésen egyből egy 5-2-vel nyitottak, majd ezt követően 1-0, 3-0, és a legutóbbi 2-1-s győzelmet érték el. Tehát elmondható, hogy elől rendben van az együttes. Mindkét oldalon több játékost is kiemelhetünk, mint esélyes gólszerzők. A hazai oldalon Harbaoui, Buffel, Faik trió, míg a vendégek részéről Rezaei, Vossen, Groeneveld, Wesley négyes aki termeli a gólokat. A másik érdekes tényező, hogy a Waregem előző szezonban hazai pályán “tarolt” és szinte minden egyes mérkőzésén gólt/gólokat szerzett. Ez a jelenlegi szezonban is elmondható, hiszen mindkét hazai mérkőzésén gólt szerzett a csapat összesen 6 találatról beszélhetünk, de a Brugge lesz az a fél, akik , mint hazai, mint idegenbeli mérkőzéseik java részén képesek a gólszerzésre. Tegyük hozzá azt a tényezőt, hogy a Brugge idegenben nem a legjobb, de általában mindig betalál, de a legutóbbi mérkőzéseit tekintve képes diadalmaskodni a házigazdák ellen. Az Anderlecht elleni győzelem egy plusz motiváló erő lehet ma a vendégek számára és várhatóan nem szeretnék elveszíteni a veretlenségüket. A Waregem utóbbi két mérkőzésén látható, hogy nem igazán akar összejönni a csapatnak semmi, gólszerzés természetesen állt, de a védelem nem volt a helyén. Ami számunkra még egy plusz tényező, hogy a két fél találkozóin az utóbbi időben mindig is gólokban gazdag volt. Legutóbbi öt mérkőzésen 2,5 over meccsek alakultak ki sorra, amelyek nagy részben Brugge győzelemmel zárultak. Ezért mi úgy véljük, hogy ma egyik fél sem fog hadilábon állni a gólszerzéssel, a hazai csapat otthon jó és várható tőlük a gól, míg a vendégeket senkinek sem kell bemutatni, ráadásul ahogy már a fentiekben említettük egy győztes rangadó után kerülnek szembe egy kicsit gyengébb formát mutató csapattal. Ezért mi úgy véljük, hogy a 2,5 over opció ma is helyt állhat, de a mindkét csapat szerez gól és vendég győzelemben is látunk értéket, ezért két opciót osztunk meg a “C” kategóriás ajánlásaink keretein belül.

Zulte Waregem – FC Bruges (20:30)  Tippmix kód: 19870 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,50 “C” kategória 2. szint : 1 egység

Zulte Waregem – FC Bruges (20:30)  Tippmix kód: 19914 05
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:3,55 “C” kategória 2. szint : 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: