b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA/NHL elemzések

A holnap hajnali NBA/NHL mérkőzésekre készülünk és innentől szombat estig nem leszek elérhető sehol sem! Kérem mindenki megértését ez ügyben! Elsőként jöjjenek a proj. score-k, utána pedig rövid/velős elemzéseket teszünk közzé.

NBA PROJ. SCORE:
CHA-MEM 104-100
NY-BOS 99-109
MIA-OKC 104-108
UTA-ATL 113-106
DEN-HOU 112-109

NHL PROJ. SCORE:
FLO-NSH 3,0-2,4
WAS-CAL 3,2-2,6
PIT-OTT 3,7-2,2
NYI-TB 3,0-3,6
BUF-CHI 2,2-2,6
DET-TOR 2,9-3,8
CAR-VEG 2,8-3,0
DALL-MIN 2,5-2,8

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Utah Jazz – Atlanta Hawks I

A Utah az egyik legjobb védelemmel rendelkezik, illetve ők azok akik az időpörgetős játékstílust képviselik. Ma az Atlanta Hawks lesz az ellenfél, akik inkább az alkalmazkodó játékstílust képviselik és ezt emelték ki a szakértők is. Most várhatóan a Hawks belealszik majd a Jazz időpörgetős utolsó 18-22 másodperces támadásokba. Úgyhogy erre lehet építeni és viszonylag magas line-t kaptunk a Hawks utóbbi idős teljesítménye miatt. Ami látható, hogy a Jazz otthon tartja ezt a formát és várhatóan ma is 230 pont alatt fognak zárni. A szim. rendszer 113-106-s eredményt vár a találkozótól.

Utah Jazz – Atlanta Hawks (03:00)

Tipp:Kevesebb, mint 230,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Denver Nuggets – Houston Rockets I

A Nuggets kiváló formában van, viszont mi most élnénk a Rocketsban rejlő esélyekkel. Legutóbb a Toronto Raptors ellen profitáltunk velük a hendikep opciót tekintve és ma is így tennénk. Underdog csapatként lett elkönyvelve a mostani találkozót tekintve a Harden által vezetett Rockets, ez úgymond borítékolható is, hiszen a Nuggets borzasztó jó otthon. Ami viszont számunkra érthetetlen, hogy a Pelicans ellen megszenvedett a Nuggets és látható a mostani mérkőzéseket figyelembe véve, hogy nem igazán megy nekik. A kisebb csapatok ellen nyernek 15-20 pontokkal, viszont a jobb erőkkel rendelkező csapatok ellen sorozatban megszenvednek. A másik befolyásoló tényező, hogy a Rockets egy “mumus” a Nuggets számára és ezt láthatjuk az egymás elleni eredményekben is. Legutóbb január 8-án találkoztak akkor 12 ponttal nyert a Rockets, most benne van , hogy kikapnak viszont mi úgy érezzük, hogy most nem lesz a két csapat közt maximum 4-5 pont. A szim. rendszer 112-109-s eredményt vár a meccstől.

Denver Nuggets – Houston Rockets (04:00)

Tipp:Houston Rockets +7,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs I

A mérkőzést a szim. rendszer 2,9-3,8 eredményre várja. Gyakorlatilag várható a Toronto sikere, viszont az 5,5 overben van nagyobb érték és esély is. A hazai csapat nagy átlagban 2-3 gólt szerez, míg a Toronto átlagosan 4 gólig jut. Egymás ellen a legutóbbi 5 találkozón mindig overeztek az 5,5 gólt tekintve. Úgyhogy most is erre van esély és szerintünk erre lehet most érdemes fogadást kötni, alacsony téttel.

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs (01:30)

Tipp:Több, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: