Prémium Szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Holnap hajnali NBA mérkőzésekre érkeztünk három darab ajánlással. Mindhárom esetben megpróbáltunk olyan opciókkal érkezni, amelyekkel bőven esélyesként indulunk az irodák ellen. A cikk legvégén pedig egy komplett szelvényajánlást is közzéteszek!


Az első esetben egy “B” kategóriás elemzéssel kezdenénk. A Golden State – Milwaukee találkozón bíznánk a hazai csapatban. A GSW remek szezont fut és óriási esélyük van idén is, hogy megnyerjék a ligát. Sorozatban hozzák a mérkőzéseiket és 11 mérkőzést követően 10-1 a csapat mutatója. A Bucks egy remek együttes, viszont jelen forma alapján van némi különbség a két fél közt. Egyébként a Bucks szezonját tekintve 8 győzelem és 2 vereség a csapat mérlege. Legutóbbi két idegenbeli mérkőzésén vereséget szenvedett legutóbb a Portland Trail Blazers ellen 118-103, azt megelőzően 117:113-ra a Boston Celtics ellen. A Bucks ellen szól az is, hogy ők tegnap játszottak, míg a GSW egy nappal korábban végzett. Jóval fittebb lehet a hazai csapat és szerintem ma kiharcolják a győzelmet és tovább menetelnek Thompson, Durant és Curry vezényletével.

Golden State – Milwaukee (04:30) Tippmix kód: 13100 H
Tipp:Golden State -4,5 (Hendikep -4,5) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy “C” kategóriás tippel készültünk. Az Oklahoma City – Houston találkozón bíznánk a vendégek sikerében. Ezen a meccsen egy lehet a döntő dolog, hogy az Oklahoma tegnap játszott a Cleveland vendégeként. Nyerni tudott ugyan a csapat, de a Rockets számára 3 nap a pihenő idő és sokkal jobban tudtak erre a mérkőzésre készülni. Egyértelműen a Thunder szerepel most jobban a szezonban, viszont ebben a felállásban és ilyen feltételek mellett a jóval pihentebb Rockets győzhet. Látszik, hogy a fogadóirodák is a vendégek győzelmét favorizálják és mi is így teszünk. Sokat nyom a latba egy ilyen előny, hogy egy adott csapat több napnyi pihenővel érkezik egy adott meccsre. Még valami a meccsel kapcsolatban, ugyan még nem megerősített információ, de úgy tűnik, hogy Westbrook kihagyja a mérkőzést, ami ismét a vendégek sikerét hozhatja meg!

Oklahoma City – Houston (02:00) Tippmix kód: 01513 V
Tipp:Houston -2,5 (Hendikep 2,5) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen a Phoenix – Boston találkozón bíznánk a Boston Celtics csapatában. A Suns borzasztó formában van 10 mérkőzésen 2-8 a csapat mutatója. Míg a mai vendégük a Boston Celtics utóbbi 2 fordulóban vereséget szenvedett de összességében a 3. helyen áll az Eastern Conference ligában és jelenleg 6-4 a csapat mutatója. Számomra nem tetszik a Suns játéka, hazai pályán legutóbbi 4 fordulóban 3 vereség – 1 győzelem a csapat mérlege. Meglehetne őket támogatni, mint “underdog” csapat egy +12,5 hendi opcióval, viszont félek attól, hogy a Boston ma még motiváltabb lehet az előző két forduló miatt, ráadásul 1 nappal többet pihenhettek/készülhettek. Izgalmas meccs lesz, de szerintem feküdni fog a Boston hendi, úgyhogy én ebben láttam fantáziát!

Phoenix – Boston (03:00) Tippmix kód: 01578 V
Tipp:Boston -7,5 (Hendikep 7,5) odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Szelvényajánlás:
Oklahoma City – Houston (01494 V)
Tipp:Houston (A mérkőzés győztese)

Golden State – Milwaukee (13101 H)
Tipp:Golden State -2,5 (Hendikep -2,5)
odds:2,05

Sok sikert és szerencsés napot!