Prémium Szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Holnap hajnali NBA mérkőzésekre érkeztünk három darab ajánlással. Mindhárom esetben megpróbáltunk olyan opciókkal érkezni, amelyekkel bőven esélyesként indulunk az irodák ellen. A cikk legvégén pedig egy komplett szelvényajánlást is közzéteszek!


Az első esetben egy “B” kategóriás elemzéssel kezdenénk. A Golden State – Milwaukee találkozón bíznánk a hazai csapatban. A GSW remek szezont fut és óriási esélyük van idén is, hogy megnyerjék a ligát. Sorozatban hozzák a mérkőzéseiket és 11 mérkőzést követően 10-1 a csapat mutatója. A Bucks egy remek együttes, viszont jelen forma alapján van némi különbség a két fél közt. Egyébként a Bucks szezonját tekintve 8 győzelem és 2 vereség a csapat mérlege. Legutóbbi két idegenbeli mérkőzésén vereséget szenvedett legutóbb a Portland Trail Blazers ellen 118-103, azt megelőzően 117:113-ra a Boston Celtics ellen. A Bucks ellen szól az is, hogy ők tegnap játszottak, míg a GSW egy nappal korábban végzett. Jóval fittebb lehet a hazai csapat és szerintem ma kiharcolják a győzelmet és tovább menetelnek Thompson, Durant és Curry vezényletével.

Golden State – Milwaukee (04:30) Tippmix kód: 13100 H
Tipp:Golden State -4,5 (Hendikep -4,5) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy “C” kategóriás tippel készültünk. Az Oklahoma City – Houston találkozón bíznánk a vendégek sikerében. Ezen a meccsen egy lehet a döntő dolog, hogy az Oklahoma tegnap játszott a Cleveland vendégeként. Nyerni tudott ugyan a csapat, de a Rockets számára 3 nap a pihenő idő és sokkal jobban tudtak erre a mérkőzésre készülni. Egyértelműen a Thunder szerepel most jobban a szezonban, viszont ebben a felállásban és ilyen feltételek mellett a jóval pihentebb Rockets győzhet. Látszik, hogy a fogadóirodák is a vendégek győzelmét favorizálják és mi is így teszünk. Sokat nyom a latba egy ilyen előny, hogy egy adott csapat több napnyi pihenővel érkezik egy adott meccsre. Még valami a meccsel kapcsolatban, ugyan még nem megerősített információ, de úgy tűnik, hogy Westbrook kihagyja a mérkőzést, ami ismét a vendégek sikerét hozhatja meg!

Oklahoma City – Houston (02:00) Tippmix kód: 01513 V
Tipp:Houston -2,5 (Hendikep 2,5) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen a Phoenix – Boston találkozón bíznánk a Boston Celtics csapatában. A Suns borzasztó formában van 10 mérkőzésen 2-8 a csapat mutatója. Míg a mai vendégük a Boston Celtics utóbbi 2 fordulóban vereséget szenvedett de összességében a 3. helyen áll az Eastern Conference ligában és jelenleg 6-4 a csapat mutatója. Számomra nem tetszik a Suns játéka, hazai pályán legutóbbi 4 fordulóban 3 vereség – 1 győzelem a csapat mérlege. Meglehetne őket támogatni, mint “underdog” csapat egy +12,5 hendi opcióval, viszont félek attól, hogy a Boston ma még motiváltabb lehet az előző két forduló miatt, ráadásul 1 nappal többet pihenhettek/készülhettek. Izgalmas meccs lesz, de szerintem feküdni fog a Boston hendi, úgyhogy én ebben láttam fantáziát!

Phoenix – Boston (03:00) Tippmix kód: 01578 V
Tipp:Boston -7,5 (Hendikep 7,5) odds:1,65 “C” kategória Tét: 2 egység

Szelvényajánlás:
Oklahoma City – Houston (01494 V)
Tipp:Houston (A mérkőzés győztese)

Golden State – Milwaukee (13101 H)
Tipp:Golden State -2,5 (Hendikep -2,5)
odds:2,05

Sok sikert és szerencsés napot!

0