b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

Remekül zárul az első napunk a hónapban és folytatnánk is ezt a sorozatot.Érkezik a sokak által kedvelt szimulációs rendszer, ahol több NBA tippel is kalkuláltunk. Elsőként egy késő esti találkozóval kezdünk, majd folytatjuk a hajnali találkozókkal.


New York Knicks – Milwaukee Bucks találkozó lenne az egyik kiszemelt mérkőzés. Igazából továbbra is örülünk, hogy a Knicks egy underdog csapat és ezen a véleményen van a szimulációs rendszerünk is. A rendszer egyébként 109-111-re várja a mérkőzést, de több szakértő is a +9,5 hendit favorizálta. Ezt az opciót egyébként “B” kategóriába sorolta a rendszer, illetve ezen kívül még a 234,5 pont alatti opciót is besorolták “B” kategóriába. Mi most ezzel a két opcióval kalkulálnánk. Elsőként egy +11,5 pontot , illetve az oldal által is megosztott 234,5 pont alatti opcióval kalkulálnánk. Mindkét ajánlást “C” kategóriába sorolva osztjuk meg és reméljük, hogy egyik fél sem lep meg minket egy nagy adok-kapok találkozóval. 

New York Knicks – Milwaukee Bucks (23:00) 
Tipp:New York Knicks +11,5 Pont (Hendikep +11,5 Pont) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység
New York Knicks – Milwaukee Bucks (23:00) 
Tipp:Kevesebb, mint 234,5 pont (Pontszám 234,5) odds:1,64 “C” kategória Tét: 2 egység

A következő találkozón egyedül Curry visszatérése miatt mondom azt és a rendszer is az ő játékára, illetve a Pistons “back to back”-je miatt mondta azt, hogy ma nyer a GSW. Nehéz mérkőzés lesz, hiszen a Pistons kiváló formában van, viszont Curry visszatérése döntően befolyásolhatja ezt a mérkőzést. Ezért a rendszer is egy hendit ajánl a GSW sikerére, illetve 106-115-s eredményt szimulált le. Ezért mi bízunk a mutatókban, ahol minden az elképzeléseink szerint alakulhat úgyhogy megy a -3,5 hendi amelyre remek szorzót kaptunk.

Detroit Pistons – Golden State Warriors (01:00) 
Tipp:Golden State Warriors – 3,5 pont (Hendikep -3,5) odds:1,73 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: