b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Két NBA mérkőzéssel nyitjuk a napot. Tegnap egy kicsit félrementek a tippek és a szimulációs rendszer, ugyan javította underre a Lakers meccs opcióját, de figyelmetlen voltam. Most kivártunk a megszokott módon és a friss, egybe végleges adatokkal kalkuláltunk és reméljük, hogy ismét sikerül nyereséggel zárni.


NBA találati arány a szimulációs rendszer bevezetése óta:
15 nyertes – 3 vesztes


Elsőként az élő adásban is megosztott mérkőzésre gondoltam, ami a Philadelphia 76ers – Washington Wizards találkozó lenne. Ahogyan azt mondtam az adásban is ezt a mérkőzést a rendszer sima 76ers győzelemre várja és “A” kategóriába írja a 76ers – 7,5 hendit. Ezen kívül az under 235,0-t ajánlja biztosabb “predikcióként” a szolgáltató. Ez nem is csoda, hiszen a Wizards nagyon gyenge idegenben, míg a 76ers kiváló teljesítményre képes otthon, illetve közel kétszer annyi sikere van a hazaiaknak, mint a Wizards csapatának. Összességében tehát bízunk ismét a rendszerben és látva a hazai statisztikát meg is tehetjük ezt. Ezért ugyan egy kisebb hendit a -4,5 opciót ajánlva, fogadunk “B” kategóriába sorolva. A rendszer egyébként 122-108-t hozott ki “proj. score-nak”.

Philadelphia 76ers – Washington Wizards (01:00)
Tipp:Philadelphia 76ers -4,5 Pont (Hendikep -4,5 Pontszám) odds:1,56 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón az Oklahoma City Thunder – Atlanta Hawks találkozóra fogadunk. Hasonló a helyzet,mint az előbb említett találkozón, hiszen a Thunder sokkal,de sokkal erősebb, mint a Hawks. Egyértelműek az esélyek, viszont az lesz a kérdés, hogy a Hawks meddig lesz partiban, illetve, hogy mennyit ad ki magából Thunder ezen a mérkőzésen. Sok fog múlni Westbrook és Paul George játékán. Ha ők jól játszanak akkor sima OKC győzelem alakulhat ki. A szimulációs rendszer 113-102-re várja a találkozót. Egyértelműsítik, hogy alacsony hendin nyerni fog az OKC (-6,5), de biztosabbnak vélik ezen a találkozón az Under 228,5 opciót. Ez bőven esélyes ismét, hiszen egyik csapat sem a nagy over mérkőzéseiről híres, bár a Hawks már okozott többször meglepetést. Ennek ellenére az OKC deffense, ha jó lesz akkor nincs esélye a Hawks csapatának, akik legutóbb is 100 pont alatt zártak a Hornets ellen. Az OKC nem tartozik a “rohanós” csapatok közé, főleg nem az ilyen “simának” tűnő mérkőzéseken. Úgyhogy szerintünk is jön egy under, viszont mi a 230,5 alá tennénk ezt.

Oklahoma City Thunder – Atlanta Hawks (02:00)
Tipp:Kevesebb, mint 230,5 pont (Pontszám 230,5) odds:1,54 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: