b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Sokat gondolkoztam a mai nap zárásán, végül maradtam a jól megszokott megérzéseknél és a szimulációs rendszer adatainál. A telegram csatornánk megosztottam már, hogy melyik két találkozóra szeretnék fogadást kötni, majd maradtam az eredeti felállásnál és remélem, hogy az első megérzés beválik.


NBA találati arány a szimulációs rendszer bevezetése óta:
15 nyertes – 1 vesztes


Az első találkozón az Sacramento Kings – L.A. Clippers összecsapást elemeztük ki. Méghozzá egy under opciót favorizálnánk. A szimulációs rendszer szoros mérkőzést vár és 116-117-s végeredményt adott meg, mint várható végeredmény. Összességében viszont csak “C” kategóriás predikciókat készítettek a szakértők. Kings +4,5 hendi, under 236,5 és Sacramento győzelem. Ezekből számunkra ismét az under opció tűnik megfelelő választásnak, méghozzá a Clippers “back to backje” miatt. Ma hajnalban a Suns ellen léptek pályára, míg a hazai csapat 26.-a óta nem lépett pályára. Kipihentebbek lehetnek és ami fontos, hogy a Clippers számára, amikor back to back, mindig a védekezésre fektetik a hangsúlyt. Az egyik szakértő C. Webber kiemelte, hogy a találkozón egyet kell majd megfigyelni, ha a Kings fog dominálni, akkor csak zárkózni fog a Clippers és nem lesz nagy adok-kapok, viszont ha a Clippers lesz a kezdeményezőbb fél, akkor van félnivaló. Összességében sok múlik most a vendégek fáradtságán, de látható, hogy ez a mostani magas line nagyon ritkán teljesül overként a mérkőzéseiknek.Még ha a mai ellenfelük többször is overezik. Ezért mi és a rendszer is úgy véltük, hogy ez egy under találkozó lesz és bízunk benne, hogy 1,60-s szorzóért bejön a megérzésünk. (Amennyiben 239 pont születik a találkozón a tét visszajár!)

Sacramento Kings – L.A. Clippers (04:30)
Tipp:Kevesebb, mint 239 Pont (Pontszám 239) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón pedig egy overt várnánk, méghozzá a Los Angeles Lakers – Indiana Pacers találkozón. A vendégek elkapták ismét a fonalat, míg a Lakers szenved Rondo kiesése óta. VIszont elmondható a csapatról, hogy hazai publikum előtt rendre behúzzák a győzelmet, még ha legutóbb a Magic ellen buktak is. A Pacers is egy kisebb hullámvölgybe került, majd most a két “pofozó” csapat ellen nyerni tudott. A szimulációs rendszer egyébként overt vár a mérkőzésen és 110-108-ra szimulálta le a találkozót. Összességében a fogadásunk alapja is ez lenne, végig konstatáltuk a statisztikákat, illetve a szakértők is kiemelik, hogy a Lakers ma motivált lehet a két vereség miatt, viszont a Pacers sem gyengélkedik motivációs hiányban, hiszen sikerült 2 vereség után 2 győzelmet begyűjteni. Szoros találkozóra lesz kilátás és van néhány olyan “predikció” is , amely Pacers sikert vár, de a +6,5 hendit is többen megosztották. A szimuláció alapján esélyes lehet a hendi, egy viszont biztos, hogy szoros mérkőzésre számítunk ezért inkább egy overben bízunk ami a 212,5 pont feletti érték lenne 1,61-s szorzóért. Reméljük, hogy Lebron a hátán fogja vinni a Lakerst, illetve a Rondo nélküli védelem most is összehoz egy 100 pont körüli pontszámot. Ha mindkét fél 100-100 pont fölé fog menni, akkor sima az over. Érdekességként kiemelte még a partnerünk, hogy a Lakers otthon 97%-ban 110,5 pont felett zár, míg a Pacers idegenben 107,5 pontszám felett zár a szezonban. Úgyhogy szerintünk ilyen adatok alapján az általunk favorizált over opció jöhet. Bízunk L. Jamesben, illetve abban is, hogy a Pacers tovább is 100 pont felett tud zárni Oladipo hiánya mellett.

Los Angeles Lakers – Indiana Pacers (04:30)
Tipp:Több, mint 212,5 Pont (Pontszám 212,5) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: