b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Ismét NBA elemzésekkel zárom a napot. Két találkozót néztem ki a szimulációs rendszerből és remélem, hogy nem csalnak ismét a számok. Eddig remek eredményeket értünk el és ugyan már érik egy vesztes tipp az NBA sorozatot tekintve, de remélem, hogy sokáig ilyen szép profitot érhetünk el a rendszernek segítségével.


Elsőként a Philadelphia 76ers – New York Knicks találkozóról lenne szó elsőként. Ahol ismét favorizálnánk az “underdog” csapatot. Ugyanazt írnám le most is, ameddig ilyen szorzókat kínálnak a Knicks-re addig rakni kell a legmagasabb + hendikep opciókat. Ma sem teszek másként és itt lehet az 5. alkalom, hogy ismét profitáljunk a csapatra rakott hendivel. A 76ers jó formában van, viszont folyamatosan szorosabbnál szorosabb mérkőzéseket játszanak. A szimulációs rendszer egyértelműen hazai győzelmet vár, bár tegyük hozzá, hogy a +12,5 hendit ajánlja “C” kategóriába. Proj. score-ban 125-113-s eredményt vár. Ezért a 226,5 overt is “C” kategóriába sorolta. Összességében mi most is a hendiben bíznánk. A vendégek “back to back” szerepben, de bőven esélyesek egy +15,5-s hendivel megtámogatva. 

Philadelphia 76ers – New York Knicks (01:00) 
Tipp:New York Knicks +15,5 (Hendikep 15,5 Pont) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

Utolsó ajánlásként a New Orleans Pelicans – Washington Wizards találkozóra fogadunk. A szimulációs rendszer szakértői kiemelik, hogy olyan magas line lett meghúzva, ami alá ha kicsivel is kötelező fogadni. Igazi két “rohanós” csapat találkozik egymással, viszont a Pelicansnak nem megy az utóbbi 4 fordulóban. Amit még kiemeltek, hogy az előző fordulóig a Wizards nem játszott 245,5 over feletti mérkőzést és nagy átlagban 228 pontig érnek el az ellenfelekkel. A Pelicans remekül támad, illetve ők több esetben is kialakítottak már overt, de ennek ellenére a rendszer és a szakértők is úgy vélik, hogy ez egy under mérkőzés lesz. A szimulációs rendszer 126-116-ra szimulálta le a mérkőzést. “B” kategóriába, mint az undert, mint a Pelicans -6 hendit ajánlja, de mi inkább bíznánk ebben az under opcióban, főleg, ha a Pelicans továbbra is “kínlódni” fog.

New Orleans Pelicans – Washington Wizards (02:00) 
Tipp:Kevesebb, mint 248,5 Pont (248,5 Pontszám) odds:1,52 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: