b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Tegnap is hibátlanul zártunk és remélhetőleg most is sikerül profitálnunk. Két olyan mérkőzésre készültünk a szimulációs rendszer segítségével, amely csapatokkal az elmúlt időben rendre nyertünk és reméljük, hogy most is sikerül!


A Detroit Pistons – New York Knicks találkozóról lenne szó elsőként. Ahol ismét favorizálnánk az “underdog” csapatot. Továbbra is érthetetlen ez az alul árazás és ez a Knicks sosem lesz egy leírható ellenfél. Legutóbb megverték a Grizzliest, a Pelicanst és a Celticset is. A Pistons kiváló formában van, de elmondható, hogy az utóbbi időben folyamatosan szoros találkozókat érnek el az ellenfelekkel. A szimulációs rendszer ismét “C” kategóriába megemlíti a Knicks győzelmét, amelyre 3 szakértő is esélyt lát, viszont a rendszer 114-109-re várja a mérkőzést. a 216,5 overt is “C” kategóriába ajánlják, de a legjobb ötletnek ismét a +10,5 hendi tűnik, amit “B” kategóriába sorolt a rendszer. Erre a simulation rate 68%, míg a public rate 79%-t ad. Tehát a szakértők is úgy vélik, hogy szoros mérkőzés lesz a holnapi. Ezért mi bízunk ismét a Knicksben, akikkel a legutóbbi 3 fordulóban rendre nyertünk. Itt van az 4. alkalomnak az ideje!

Detroit Pistons – New York Knicks  (01:00) 
Tipp:New York Knicks +10,5 (Hendikep 10,5 Pont) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

Második ajánlásként pedig a Phoenix Suns – Indiana Pacers találkozóra fogadunk. Igaz “back to back” a Pacers, de most hajnalban olyat nyújtott a csapat, hogy a 19 fordulót követően 4 győzelemmel rendelkező Suns ellen nagy esélyesként indulnak. A Pacers 12-8-s mérleggel áll és az előző két nyeretlen fordulót követően tegnap kiütötték a Jazz-t 88-121-s mérkőzésen. Na most a Jazz épp egy pozícióval előzi meg a Suns-t de 9-12 a mérlege. Mindent egybevéve a szimulációs rendszer 103-112-re javította a predictions scoret. Ami szerintünk reális, “B” kategóriába sorolja a Pacers győzelmet, de ez egybehangzó, hiszen jobb sokkal a Pacers, de a “back to back” mindig egy kisebb mínuszt jelent adott csapatoknál. A védekezésük tetszett most hajnalban és szerintünk most is betudják gyűjteni a győzelmet.A rendszer egyébként “C” kategóriában az over 214,5 értéket és a Pacers -2,5 hendit ajánlotta. Mindenesetre nehéz mérkőzés lesz, de 1,68-s szorzóért ezt be kell húzni!

Phoenix Suns – Indiana Pacers (03:00) 
Tipp:Indiana Pacers (A mérkőzés győztese) odds:1,68 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: