b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

BOSTON, MA - JANUARY 18: Ben Simmons #25 of the Philadelphia 76ers dribbles the ball during the second half against the Boston Celtics at TD Garden on January 18, 2018 in Boston, Massachusetts. (Photo by Tim Bradbury/Getty Images)

A mai napot két NBA tippel kezdenénk. Mindkét esetben a pontokban láttunk fantáziát és ismét rábíznánk magunkat a szimulációs rendszerre, illetve a tanácsadók ötleteire. Mindenesetre, mivel a szimulációs rendszer is, csak “B” kategóriás tippekkel kalkulált, ezért mi maradunk az alacsonyabb téteknél és mindkét esetben “C” kategóriás besorolásokat teszünk közzé.


A Utah Jazz – Indiana Pacers találkozóval kezdenénk. Gyakorlatilag amit a szimulációs rendszer megadott, mi teljesen egyetértünk ezzel az eredménnyel. 106-107-s végeredményt alkotott a rendszer a szezonbeli mutatók alapján. Valóban erősebb a Pacers kerete, viszont hazai pályán a UTAH a kellemetlenebb ellenfelek közé sorolható. A Pacers felemás teljesítményt nyújt idegenben, de elmondható, hogy a szezonban 5-4 a mérlegük és kiválóan értékesítik a helyzeteket, lehetőségeket. Mindent egybevéve, ma az egyik legjobb szakértő azt írta a találkozóval kapcsolatban, hogy mindkét oldal ebben a környezetben otthoniasan érzi magát és élvezetes mérkőzéseket alakítanak ki. Ezért sem érthető ez az alacsony line, de ezért izgalmas a sportfogadás és érdemes fogadást kötni egy over opcióra. Mi is ezen a véleményen vagyunk a Utah Jazz hazai pályán rendre 100 pont felett zár, míg a Pacersről is ugyanez elmondható idegenben. Az over esetében a 207,5-t ajánlja a rendszer fogadás szempontjából, de mi mindig a biztosabb line felé mozgunk, ezért a 203,5 overt szemeltük ki, amelyre 1,63-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni. Aki tippmixen fogad a 207,5-s opcióra tud fogadást kötni, erre akkor 1 egységet tegyetek! Mi tehát maradunk a 203,5 overnél és reménykedünk benne, hogy kialakítják a felek ezt az overt. E mellett amúgy a rendszer a Pacers sikerét (2,50) , illetve a Pacers +6,5 hendit (1,70) emeli ki “C” kategóriába, viszont mi ezekre nem tennénk fogadást és maradunk az overnál.

Utah Jazz – Indiana Pacers (03:00)
Tipp:Több, mint 203,5 Pont (Pontszám 203,5) odds:1,63 “C” kategória Tét: 2 egység

A második találkozón a szintén egy overrel készülünk, méghozzá egy “rohanós” csapat találkozóját szemeltük ki a kínálatból. A pályán a New Orleans Pelicans és a Boston Celtics csapatai. Összességében mi kedvelünk a Pelicans mérkőzéseire fogadni és rendre undereket rakunk, viszont most úgy érezzük, hogy elszántabb lehet a csapat, mint valaha, hiszen a legutóbbi 3 fordulóban kikapott végig a csapat, bár tegyük hozzá, hogy idegenben szerepeltek. A szimulációs rendszer is alap overt vár és 113-117-re tették ezt a találkozót. Mi a Celticsre egy forintot sem tennénk, viszont a Pelicans “rohanós” 7-10 másodperc közti támadójátéka igencsak kamatozhat, főleg, hogy a Boston sem szeret ülni a labdán. Úgyhogy a gép is 230 körüli értéket vár, mi is egyetértenénk vele ráadásul a szakértők is 9 emberből 5 ezt a tippet ajánlotta. Ezért bízunk benne, hogy a felek kialakítanak egy overt. Itt is egy biztosabb, alacsonyabb értékre fogadnánk méghozzá a 216,5 overre. Tippmixen a 220,5 van erre ismét 1 egységet ajánlanék. Érdekes adat lehet, hogy a Pelicas rendre overezik hazai pályán, ráadásul szinte hibátlan a mérlegük úgyhogy érdemes lesz fogadást kötni a mérkőzésükre.

New Orleans Pelicans – Boston Celtics (02:00)
Tipp:Több, mint 216,5 Pont (Pontszám 216,5) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: