b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Több NBA elemzéssel is készültünk a mai napra és megosztjuk ismét az általunk újonnan megszerzett amerikai partner szimulációs adatait. Reméljük,hogy ma sem hagynak minket cserben a számok, de az előző két napot figyelembe véve biztató a helyzetünk.


Elsőként a LA Clippers – Memphis találkozóval nyitnánk a megosztást. Az irodák egyértelműsítik a Clippers esélyét, hiszen igen alacsony szorzóért lehet rájuk fogadást kötni, ennek ellenére mi úgy gondoljuk a rendszer adatait, illetve a statisztikákat látva, hogy ez egy szoros mérkőzés is lehet. A szimulációs rendszer egyébként 114-109-re várja a végeredményt, mint (proj. score). De mégsem ebben látják igazán a fantáziát a szakértők, hanem az alacsony line vonalban, ami jelen esetben 213,0. Na most mi egy kicsit böngésztünk és szerintünk ez még “rizikós” lehet, viszont találtunk a bet365 portálon egy igazán kedvező szorzót a 208,0 over értékben. Erre az opcióra egyébként 1,61-s oddsért lehet fogadást kötni. Tippmixen ez az érték nem elérhető, ebben az esetben egy alacsonyabb (1 egységgel) ajánlom a 213,5 over opciót. Elméletileg állnia kellene. A Clippers hazai pályán jól teljesít és ami számunkra biztató lehet, hogy amikor a Line 208,0 volt, akkor a Clippers 11-6 arányban (64,7%-ban) megteremtette az overt. A Memphis viszonylag jól védekezik, viszont a Clippers lesz a “rohanós” csapat. Ezért mi úgy érezzük, hogy ugyan “C” kategóriába sorolva érdemes lehet behúzni ezt a 208,0 fölötti opciót. A Clippers legutóbbi mérkőzésein rendre megszületett az over opció, reméljük, hogy most is így lesz.

LA Clippers – Memphis (21:30)
Tipp:208,0 pont felett (Pontszám 208,0) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

A második esetben a New York Knicks – New Orleans Pelicans  találkozóra érkezünk egy hendikep fogadással. A Knicks most is kapóra jöhet, hiszen ismét “underdogként” kezelik a fogadóirodák az együttest. A Boston ellen egy remek +17,5 hendikep mellett sikerült nyereséget elérnünk, most pedig ugyan egy alacsonyabb hendink van, viszont a +11,0 ismét kecsegtető lehet. Elfogultak vagyunk ugyan, de nem értjük ezeket a szorzókat. A Pelicans idegenben borzasztó gyenge, míg a Knicks ébredezik és egyre szorosabb mérkőzéseket alakít ki, ráadásul legutóbb a Celtics ellen 117-109-re zártak. A szimulációs rendszer egyébként 111-113-ra hozta ki a találkozót a Pelicans javára, viszont az egyik legprofibb NBA szakkommentár “C” kategóriában ajánlja a Knicks sikerét. De egybehangzók a vélemények, ami egyértelműen a Knick +9,5 hendi lenne. Na most nekem ez a 9,5 mindig is egy bosszús helyzet volt, mert bőven esélyes, hogy pont 10 pont lesz közte, de a 11,0-s hendi a Knicks esetében 7 alkalomból hatszor nyert a rendszer mutatói szerint. Úgyhogy érdemes lehet ezzel a plusz hendivel foglalkozni. Tippmixen ugyan a 9,5 van ajánlva, de ebben az esetben is azt mondanám, hogy minimális 1 egységet tegyetek papíron erre az opcióra. A 11,0 már sokkal jobbnak tűnik, ráadásul a rendszer is egy szoros találkozóra számít és nem mellesleg érdekességként nem is olyan rég találkozott egymással a két fél, akkor 5,25 volt a szorzó a Knicksre és 129-124-el zártak ez pedig 11.17-én történt. Reméljük, hogy most is szoros meccs lesz.

New York Knicks – New Orleans Pelicans (02:00)
Tipp:New York Knick +11,0 (Hendikep +11,0) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Utolsóként pedig a sokak által kedvelt Lebron James nevével fémjelzett Los Angeles Lakers – Utah Jazz mérkőzésre teszünk ajánlást. Szorzókat nem értjük és ezt a szimulációs rendszer is tényként közli, hogy most vagy nagy buktára számítanak a Lakers esetében, vagy abban bíznak, hogy Lebron kifog egy rosszabb napot. Erre azt írta az egyik szakkommentár, hogy James a Cleveland ellen stresszesen játszott, ennek ellenére 32 pontot szerzett, az a csapat ellen amelyről mindig is az otthonaként beszélt. Most pedig egy olyan Lakersben játszik, ahol nem lehet más a cél, mint a fináléba kerülés. A rendszer egyébként 114-105-re szimulálta le a mérkőzést. “C” kategóriás ajánlásként a Lakers -2,5 hendit, illetve az under 221,0 opciót ajánlották, de “B” kategóriába a szimpla Lakers győzelmet favorizálnák. Ezt ma 7 “tippsterük” is megerősítette és mindannyian azt mondták, hogy ennek a Lakersnek ma nyerni kell, vagy így vagy úgy de ez egy “kötelező”. Na ez már ismerős lehet, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek, ennek ellenére L. James lehet az aki ezt a találkozót eldöntheti. Minden rá van kiélezve és ha annak idején megoldotta a Clevelanddel ezeket a helyzeteket, most megoldja a Lakers színeiben. A Jazz oldaláról D. Mitchell, Gobert és Rubio az akikre figyelni kell. A Jazz utóbbi időben idegenben beleszalad a pofonokba, míg a Lakers hazai pályán ébredezni látszik és a kezdeti gyenge rajtot már felváltotta egy jó forma. Legutóbb a Portland ellen nyertek, de azt megelőzően az Atlanta, Minnesota, Dallas és Denver négyest is maguk mögött hagyták. A Spurs ellen remiztek, majd egy ponttal alulmaradtak, de összességében elmondható, hogy ha jól fogják kihasználni a helyzeteket, akkor ma nyerni fognak a Jazz ellen.

Los Angeles Lakers – Utah Jazz (04:30)
Tipp:Los Angeles Lakers (A mérkőzés győztese) odds:1,71 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: