b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Várható ma is a Toronto sikere és remélhetőleg ezt legalább 7 pontos különbséggel abszolválják (Fotó : Getty Images)

A holnap hajnali NBA mérkőzésekre készültünk két mérkőzésből, három darab ajánlással. Ritkán csinálunk ilyet, viszont az egyik mérkőzést figyelembe véve van érték két opción is, amelyeken magasabb szorzón lehet fogadásokat kötni.

NBA PROJ. SCORE:
IND-LAL 105-103
CLE-BOS 99-101
NY-DET 104-107
ORL-OKC 104-119
PHI-TOR 126-117
MEM-MIN 99-100
POR-MIA 114-101

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Philadelphia 76ers – Toronto Raptors I

A szimulációs rendszerre, illetve a saját megérzéseinkre támaszkodva két opciót osztanánk meg a mérkőzésen. Elsőként a 76ers sikerére, míg a másik esetben egy overre tehetünk fogadást. A 76ers hazai pályán remekül teljesít és 21-5 a mérlegük, míg a Raptors sem számít a rosszabb ellenfelek közé idegenben. Viszont most ott lehet az a tényező, amit láthattunk akár a Rockets, akár a Pacers és Celtics meccseken, hogy a Raptors több hibával játszik. A Wizards is döntetlenre volt képes ellenük hazai pályán. A 76ers hazai pályán nem is olyan rég 12.23-án 126-101-re verte a Raptorst, de ezt követően is ritkán botlott az együttes. Legutóbb pedig, mint a Spurs, mint a Rockets ellen behúzták a győzelmet. Ma is ezt várnánk tehát, viszont kiindulva a két csapat teljesítményéből és abból a tényezőből, hogy a Raptors is többnyire overezik, illetve a 76ers is a tipikus catch and run együttesek közé tartozik, kialakulhat egy adok-kapok a meccsen. A szim. rendszer egyébként 126-117-s eredményt vár a találkozótól, ahol mindkét esetben “B” kategóriás predikcióként a 76ers győzelmet, illetve az over opciót ajánlották a szakértők.

Philadelphia 76ers – Toronto Raptors (02:00)

Tipp:Philadelhpia 76ers (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

Philadelphia 76ers – Toronto Raptors (02:00)

Tipp:Több, mint 228,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,68 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Portland Trail Blazers – Miami Heat  I

A második mérkőzésen a Portland legutóbbi hazai szériájában bíznánk, ami alapján látható, hogy végig képes az együttes 8-10, de akár 15-20 pontos különbségekkel zárni az ellenfelekkel szemben. Legutóbb január 5-én maradtak alul az OKC-vel szemben, de ezt követően 8 mérkőzése veretlen az együttes. Most pedig egy verhető Heat érkezik, akiktől Dragic és Jones hiányozni fog. Ugyan Nurkic játéka kérdéses a Portland részéről, viszont nélküle is ez a Portland hazai pályán hengerelhet. Ezért mi egy -5,5 hendikep opcióra gondoltunk, amit a szim. rendszer is besorolt “B” kategóriás predikcióként. Összességében a rendszer 114-101-s eredményt vár a meccstől, bár szerintünk szűkebb lesz a különbség a felek közt.

Portland Trail Blazers – Miami Heat (04:30)

Tipp:Portland Trail Blazerss -5,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: