Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

A napunk zárásaként folytatásaként két darab NBA találkozóval készültünk. Számunkra adottak az esélyek mindkét megosztott opciót tekintve és reméljük, hogy ma sem okoznak számunkra felek, a már-már agyonfavorizált csapatok. Hogy kikre gondoltunk? Lássuk..

NBA PROJ. SCORE:
BKN-BOS 105-108
HOU-MEM 113-99
SA-CHA 118-106
UTAH-DET 112-104
SAC-POR 113-112
LAC-NO 119-118

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Houston Rockets – Memphis Grizzlies I

Hasonlók a feltételek a Rockets esetében, mint ma hajnalban és ismét kaptunk egy olyan alacsony line-t amire érdemes fogadást kötni. Ma sem merülnénk bele nagyon a tétekbe, viszont érdemes ezeket 200-210 pont közötti opciókat overre húzni, hiszen csak arról a Rocketsről beszélünk, amely továbbra is szórja, de kapja is a pontokat. Egy szó, mint száz, ma hajnalban csúfosan leégett a Rockets a 4. negyedben, mindezt én próbáltam előrejósolni, hiszen sokak leírták a Magic-et ennek ellenére én ma sem mernék mérget venni rá, hogy kijön végig a lépés a Rocketsnak. Ma mai alacsony line egyértelmű ma Memphis miatt történt, viszont látható, hogy azért az együttes nagy átlagban 95-105 pont között szokott zárni, de példának okáért a Rockets ellen az évben 101,97,103,115 ponttal zárt a csapat. A Rockets kerete erősebbnek mondható, viszont nem lehet arról sem megfeledkezni, hogy back to back az hazai fél. Röviden tömören, ma szerintem hazai publikum előtt ismét kiszakadhat az a bizonyos zsák és szerintem 115-130 pont között fognak zárni Hardenék. Ma sem mernék az ő teljesítményére fogadást kötni, viszont ilyen alacsony line-on óriási hiba lenne kihagyni az overt. Úgyhogy 203,5 pont fölé pakolunk 1,61-s szorzón, reméljük, hogy ismét nyerünk a hazai csapattal! A szim. rendszer 113-99-s eredmény realizált, szerintem ennél szorosabb lesz a meccs, de bízom benne, hogy legalább ilyen értékek mellett zárnak a felek, akkor szépen profitálhatunk!

Houston Rockets – Memphis Grizzlies (02:00)

Tipp:Több, mint 203,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I San Antonio Spurs – Charlotte Hornets I

Ismét Spurs igen, ugyan a Grizzlies elleni vereségük után leálltam a csapatra való fogadásokat nézve, viszont én úgy érzem, hogy ma kiüthetik a Charlotte-t. Minden a hazai csapatnak áll és nem mehetünk el szó nélkül a vendégek idegenbeli statisztikái mellett sem, hiszen 5-15-s mutatóval állnak jelenleg. A Spurs ennek ellenkező teljesítményét nyújtja a hazai publikum előtt, hiszen 18-5-s mérlegük van. Ezerszer végignéztem az előző mérkőzéseit a Spursnek és én úgy vélem, hogy ma ezt a Hornets-t kiütik legalább 10 ponttal. Ennek ellenére nem mernék erre fogadást kötni, inkább egy alacsony hendin húztuk meg ezt a vonalat, úgy ahogyan azt a szim. rendszerünk is ajánlottak. Egyébként, ha már szim. rendszer, eredményként 118-106-s végeredményt vár a találkozótól, illetve a -5,5 pontos hendit ajánlották “B” kategóriába. A kimenetellel és a kategóriával is egyetértek. Itt az ideje egy Spurs “gálának”, úgyhogy “B” kategóriába fogadunk mi is!

San Antonio Spurs – Charlotte Hornets  (02:30)

Tipp:San Antonio Spurs -5,5 pont (Pontszám hendikep) odds: odds: 1,55 “B”  kategória Tét: 3 egység