Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Ma három darab NBA elemzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét ésszerű érvekkel, illetve a szimulációs rendszerünk eredményeire hagyatkozni. Reméljük, hogy hajnalban ismét minden az elképzeléseink szerint alakul!

NBA proj. score:
DET – UTAH 103-105
PHI-DALL 121-104
CLE – NO 105-113
MIL – TOR 115-110
SA-MEM 111-99
POR-HOU 114-113
SAC-GSW 103-118


I San Antonio Spurs –  Memphis Grizzlies I

A szim. rendszer ezt a mérkőzést emelte ki egyből , hiszen a Suns továbbra is kiváló formát mutat, míg a Memhpisnek már mindegy, ráadásul idegenben roppantul gyengén szerepelnek. A proj. score alapján 111-99-s eredményt vár a rendszer és a szakértők is “B” kategóriában az uover 197,5 opciót, illetve a Spurs -6,5 hendit ajánlották. Én inkább az utóbbihoz “szimpatizálok”, hiszen a vendégek nem híresek a nagy overezéseikről. Összességében ma azzal a Spurssel találkoznak, akik hazai pályán nem ismernek se istent, se kegyelmet. Ezért mi úgy érezzük, hogy a jöhet ez a -6,5 opció és ezt a lehetőséget “C” kategóriába ajánljuk nektek. Ami érdekes lehet, hogy a Spurs legutóbbi hazai mérkőzésein rendre erősebb feleket hagyott a “háta” mögött minimum 8-9 vagy több pontokkal. Úgyhogy rakni kell!

San Antonio Spurs –  Memphis Grizzlies (02:30)

Tipp:Spurs – 6,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

I Philadelphia 76ers – Dallas Mavericks I

A találkozón gyakorlatilag hasonlókat tudnék írni, mint a Spurs esetében. Statisztika alapján a hazaiak az esélyesek, ráadásul az egyik legjobb teljesítményt nyújtják a hazai publikum előtt. Összességében 15 nyertes és mindössze 3 vesztes mérkőzése van a 76ersnek. Ezek után érkezzen a vendég együttes, akik ellen idegenben “fogadni kell”. Mindegy, hogy ki az ellenfél, lehet velük rizikózni és mi most is ezt tennénk. A vendégek 3-17-s mérleggel állnak idegenben. A szim. rendszer 121-104-re rakta a mérkőzést, szerintünk ez egy kicsit túlzás, hiszen ennyire nincs jó a védelem a 76ersnél. Ennek ellenére maradnánk annál a tényezőnél, amit a szakértők is kiemeltek, hogy a Dallas Mavs ellen idegenben minden körülmények között fogadni kell ezt pedig egy -3,5 hendivel tesszük meg. Ezért pedig egy elfogadható szorzót kaptunk kézhez.

Philadelphia 76ers – Dallas Mavericks (01:30)

Tipp:Philadelphia 76ers -3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,52

“C” kategória Tét: 2 egység

I Sacramento Kings – Golden State Warriors I

Jöjjön akkor a GSW akikkel utóbbi időben rendre buktunk, viszont most úgy érzem, hogy a Rockets elleni meccs után ez a GSW “kipurcant” és akár egy meglepetés is születhet a találkozón. Tudom őrültségnek hangzik, de a GSW okozott már elég nevetséges eredményt a szezonban. A Kings továbbra is küzd a 8. helyért, míg a GSW-nek már-már mindegy ,hiszen maradnak a 3.-4. pozíció körül és innen indítják a rájátszást. Egy szó, mint száz a szim. rendszer is egy under opciót vár a találkozótól, kiemelték a szakértők a vendégek fáradtságát, motiválatlanságát, kontra a Kings esélyeit taglalták. A szim. rendszer 103-118-s végeredményt vár, szerintünk ez jóval szorosabb lehet, de abban biztosak vagyunk ,hogy a GSW nem fog 125 pont felett zárni. Ehhez pedig a jóval gyengébb Kings támadókba sem látok fantáziát, ezért behúztuk az under opciót, amit egyébként a szim. rendszer “B” kategóriába ajánlt. Viszont tartom magam ahhoz, amit leírtam a GSW-vel kapcsolatban. Buktam velük eleget, ha most is fogok akkor inkább kisebb legyen! De papíron egyértelmű under ez a meccs.

Sacramento Kings – Golden State Warriors (04:00)

Tipp:Kevesebb , mint 243,5 pont (Összesített pontszám) odds: 1,57

“C” kategória Tét: 2 egység