b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

Ma hajnalban sikerült 100%-al zárni és ezt szeretnénk a holnap hajnali tippadásunkra is átvinni. Két találkozót választottunk ki ismét a kínálatból és reméljük, hogy minden a statisztikák szerint alakul.

NBA proj. score:
HOU-BOS 102-114
MIL-NY 123-106
SAC-LAL 113-114
GSW-POR 117-106
UTAH-PHI 113-109


I Houston Rockets – Boston Celtics I

Nagyon egyszerű a helyzet és nem véletlen esett már közel 0,30 a szorzó a vendégek sikerére. Ha minden igaz a hajnali mérkőzést Harden is kihagyja sérülése miatt és így már egyre kevesebb esélye van a Rocketsnek. Rajta kívül Anthony, Ennis és C. Paul is a hiányzókat erősíti ami körülbelül egyértelműsítheti a Celtics sikerét. A Boston elkapta utóbbi időben a fonalat és a legutóbbi 10 találkozóján 7 alkalommal nyerni tudott. Mindent egybevetve a jelenlegi Celtics keret jobbnak tűnik, ráadásul 3 pontosokat és a deffense-t tekintve is jobb formát nyújtanak a vendégek. A szimulációs rendszerünk is ezt említette, illetve a 4 hiányzó tényezőjével számoltak ezért egy 102-114-s végeredményt állapítottak meg. Egyedüli tippként a Celtics sikerét ajánlották “C” kategóriában, mi ezzel egyet értettünk és erre teszünk fogadást!

Houston Rockets – Boston Celtics (02:00)

Tipp:Boston Celtics(A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

I Golden State Warriors – Portland Trail Blazers I

A GSW mérkőzéseket lassan nehezebb eltalálni, mint egy nb3-s mérkőzést. Összességében továbbra is jelen vannak a kulcsfontosságú játékosok és most hazai pályán léphetnek pályára ahol eddig is kiválóan teljesítettek (19 meccs 15 győzelem 4 vereség.) A Portland számára idegenben nem megy és 16 idegenbeli mérkőzésen mindössze 6 győzelme van az együttesnek. Egy szó, mint száz a Lakers elleni vereség után ma egy sokkal jobb formát és tempót nyújtó GSW-re számítunk. Ideje lenne kevesebb hibával játszani, ami döntően befolyásolhatna minden mérkőzést. Durant , Curry és Thompson biztosan a pályán lesz, ezért mi egy hendi fogadás mellett favorizálnánk a hazai csapatot. A szimulációs rendszerünk 117-106-ra várja a találkozót. A GSW -6,5 opciót, illetve a 231,5 alatti opciót ajánlotta “B” kategóriába. Mi inkább a -6,5 hendivel tudunk azonosulni főleg úgy, hogy a vendégeknek nem igazán megy. De ezekkel az underekkel sajna nehéz számolni, úgyhogy maradunk a hendinél és reméljük, hogy végre a GSW-vel sikerül nyernünk!

Golden State Warriors – Portland Trail Blazers (04:30)

Tipp:Golden State Warriors -6,5 pont (Hendikep) odds: 1,61 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: