Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Egy jó ideje dolgozunk már azon, hogy sikerüljön kialakítani egy partneri viszonyt egy olyan külföldi oldallal, amely igencsak profi “szimulációs” rendszerrel dolgozik. A rendszer lényege, hogy megpróbálják statisztikai adatok és egyéb mutatók alapján leszimulálni előre a mérkőzéseket és ezáltal egy jóval “átláthatóbb” formát kaphatunk adott mérkőzésekről. Ezeket a szimulációs adatokat minden NBA, NHL mérkőzés esetében megfogjuk osztani és reméljük, hogy a külföldi partner kiváló rendszere beválik. Ami érdekesség lehet, hogy ez a partner igencsak elismert vállalkozások közé tartozik a tengerentúlon, ráadásul igencsak hosszas tárgyalás és összeg előzte meg a partneri kapcsolatot, úgyhogy érdemes lesz a megadott adatokkal kalkulálni.


Elsőként a Houston Rockets – Detroit Pistons találkozóval kezdünk. A hazai oldalon Anthony, Knight és Nene nincs a keretben, míg a vendégeknél Kennard lesz a hiányzó. Ha a partner adatait tekintjük meg egyértelmű Rockets győzelmet vár a rendszer, viszont a Pistons mellett szól az underdog szerepben mutatott eddigi teljesítmény. Amikor “As Road Underdog” (idegenben, underdog) akkor 4 találkozóból 3-1 (75%)-ban hozták a rájuk kiírt hendikep line-t. Ami most a +9 hendikep line. Ezt a lehetőséget “C” kategóriás esélyként kezeli a rendszer. Amúgy végeredmény szempontjából 108-103-s eredményt szimulált le a gép és egy under 215,5 opciót is kihozott az eddigi mutatóktól. Egy igazi ki-ki mérkőzés lesz és sok fog múlni James Harden, illetve Chirs Paul játékán. A vendégeknél pedig rengeteget fog számítani B. Griffin  és Andre Drummond játéka. Összességében mi bízunk most a rendszerben, illetve végignézve az egymás elleni eredményeket a Pistons mellett szólhat egy “kapós” hendi, ami a +11,5 lenne. Erre 1,61-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni.

Houston Rockets – Detroit Pistons (02:00)
Tipp:Detroit Pistons +11,5 (Hendikep +11,5) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

A második esetben a Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans találkozóra készültünk. Statisztikák igencsak beszédesek és a szorzók is elég szépen csökkennek lefelé a hazai sikerre. A szimulációs rendszer 119 – 111-s végeredményt adott meg és igencsak biztosan tűnhet egy magas under pozíció a találkozó. Ez a 240 pont alatti lehetőség, illetve a 76ers győzelem. Mindkét opcióra igencsak nagy esély van és egy kicsit túlhúzták a line-t ezen a mérkőzésen, hiszen a két fél legutóbbi mérkőzésén 182 pont született meg, de ezt megelőzően is szinte ritkán alkottak egymás elleni nagy pontú mérkőzéseket. Természetesen most más lehet a helyzet, viszont a 76ers remekül védekezik, a Pelicans pedig csak a támadásokra koncentrál és ez okozz a vereségek döntő részét. Ezért mi úgy érezzük, hogy a 76ers, ha jól védekezik ezt a rohanó Pelicanst megfoghatja és szerintünk nyerni fognak hazai pályán, illetve egy pont alatti opcióra is esélyesek lehetnek. Ezért két tippet is megosztunk a mérkőzésen.

Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans (01:00)
Tipp:Philadephia 76ers odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység
Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans (01:00)
Tipp:Kevesebb, mint 240 pont (Összesített pontszám) odds:1,68 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó találkozón pedig egy ígéretes hendikep lehetőséggel próbálkozunk, méghozzá a Boston Celtics – New York Knicks mérkőzésen. Óriási underdog most a Knicks viszont a Celticsnek sem megy annyira a jelenlegi szezon. Legutóbbi 10 mérkőzésen mindössze 4 győzelme van a Bostonnak, de ebből is két alkalommal döntetlennel zártak. A szimulációs rendszer 114-101-re várja a csapatokat, viszont kaptunk egy +17,5 hendikep opciót, amely 1,55-ért rakható jelenleg. Őszinték leszünk 18 pont nagyon sok lehet, főleg, hogy a Celtics is hanyatlik mostanság. Az over opció is adott lehet, hiszen 210 pont körül már van fogható opció, viszont kissé kiszámíthatatlan mindkét fél. Ezért mi bízunk ismét a rendszerben és megpróbálunk egy szép hendiért cserébe fogadást kötni és reméljük , hogy nem ég le csúnyán idegenben a Knicks.

Boston Celtics – New York Knicks (01:30)
Tipp:New York Knicks +17,5 pont (Hendikep +17,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0