Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Egy jó ideje dolgozunk már azon, hogy sikerüljön kialakítani egy partneri viszonyt egy olyan külföldi oldallal, amely igencsak profi “szimulációs” rendszerrel dolgozik. A rendszer lényege, hogy megpróbálják statisztikai adatok és egyéb mutatók alapján leszimulálni előre a mérkőzéseket és ezáltal egy jóval “átláthatóbb” formát kaphatunk adott mérkőzésekről. Ezeket a szimulációs adatokat minden NBA, NHL mérkőzés esetében megfogjuk osztani és reméljük, hogy a külföldi partner kiváló rendszere beválik. Ami érdekesség lehet, hogy ez a partner igencsak elismert vállalkozások közé tartozik a tengerentúlon, ráadásul igencsak hosszas tárgyalás és összeg előzte meg a partneri kapcsolatot, úgyhogy érdemes lesz a megadott adatokkal kalkulálni.


Elsőként a Houston Rockets – Detroit Pistons találkozóval kezdünk. A hazai oldalon Anthony, Knight és Nene nincs a keretben, míg a vendégeknél Kennard lesz a hiányzó. Ha a partner adatait tekintjük meg egyértelmű Rockets győzelmet vár a rendszer, viszont a Pistons mellett szól az underdog szerepben mutatott eddigi teljesítmény. Amikor “As Road Underdog” (idegenben, underdog) akkor 4 találkozóból 3-1 (75%)-ban hozták a rájuk kiírt hendikep line-t. Ami most a +9 hendikep line. Ezt a lehetőséget “C” kategóriás esélyként kezeli a rendszer. Amúgy végeredmény szempontjából 108-103-s eredményt szimulált le a gép és egy under 215,5 opciót is kihozott az eddigi mutatóktól. Egy igazi ki-ki mérkőzés lesz és sok fog múlni James Harden, illetve Chirs Paul játékán. A vendégeknél pedig rengeteget fog számítani B. Griffin  és Andre Drummond játéka. Összességében mi bízunk most a rendszerben, illetve végignézve az egymás elleni eredményeket a Pistons mellett szólhat egy “kapós” hendi, ami a +11,5 lenne. Erre 1,61-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni.

Houston Rockets – Detroit Pistons (02:00)
Tipp:Detroit Pistons +11,5 (Hendikep +11,5) odds:1,61 “C” kategória Tét: 2 egység

A második esetben a Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans találkozóra készültünk. Statisztikák igencsak beszédesek és a szorzók is elég szépen csökkennek lefelé a hazai sikerre. A szimulációs rendszer 119 – 111-s végeredményt adott meg és igencsak biztosan tűnhet egy magas under pozíció a találkozó. Ez a 240 pont alatti lehetőség, illetve a 76ers győzelem. Mindkét opcióra igencsak nagy esély van és egy kicsit túlhúzták a line-t ezen a mérkőzésen, hiszen a két fél legutóbbi mérkőzésén 182 pont született meg, de ezt megelőzően is szinte ritkán alkottak egymás elleni nagy pontú mérkőzéseket. Természetesen most más lehet a helyzet, viszont a 76ers remekül védekezik, a Pelicans pedig csak a támadásokra koncentrál és ez okozz a vereségek döntő részét. Ezért mi úgy érezzük, hogy a 76ers, ha jól védekezik ezt a rohanó Pelicanst megfoghatja és szerintünk nyerni fognak hazai pályán, illetve egy pont alatti opcióra is esélyesek lehetnek. Ezért két tippet is megosztunk a mérkőzésen.

Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans (01:00)
Tipp:Philadephia 76ers odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység
Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans (01:00)
Tipp:Kevesebb, mint 240 pont (Összesített pontszám) odds:1,68 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó találkozón pedig egy ígéretes hendikep lehetőséggel próbálkozunk, méghozzá a Boston Celtics – New York Knicks mérkőzésen. Óriási underdog most a Knicks viszont a Celticsnek sem megy annyira a jelenlegi szezon. Legutóbbi 10 mérkőzésen mindössze 4 győzelme van a Bostonnak, de ebből is két alkalommal döntetlennel zártak. A szimulációs rendszer 114-101-re várja a csapatokat, viszont kaptunk egy +17,5 hendikep opciót, amely 1,55-ért rakható jelenleg. Őszinték leszünk 18 pont nagyon sok lehet, főleg, hogy a Celtics is hanyatlik mostanság. Az over opció is adott lehet, hiszen 210 pont körül már van fogható opció, viszont kissé kiszámíthatatlan mindkét fél. Ezért mi bízunk ismét a rendszerben és megpróbálunk egy szép hendiért cserébe fogadást kötni és reméljük , hogy nem ég le csúnyán idegenben a Knicks.

Boston Celtics – New York Knicks (01:30)
Tipp:New York Knicks +17,5 pont (Hendikep +17,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!