Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Az amerikai partnerünk adataiban bízva hoztuk meg a mai döntéseinket, de elsőként a megszokott módon megosztjuk a “projected score” opciókat. Ezeket az eredményeket a partnercégünk határozza meg, viszont ezek az eredmények csak iránymutató lehetőségnek tekinthetőek!

NBA porj. score:
CHA – DET 110-112
TOR – CLE 116-101
BKN – IND 106-109
NY – ATL 113-108
BOS – MIL 119-116
CHI – ORL 96-105
SA – MIN 117-108
SAC – MEM 106-103
POR – UTAH 112-108
LAL – NO 123-119


I San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves I

A mérkőzésen bízunk a statisztikákban és a partnercég rendszerében is. A szimulációs rendszer közel 10 pontot tett a két fél közé a Spurs javára. Ugyan továbbra sincs Gasol és Murray a hazai oldalon, ennek ellenére a Bulls elleni butaság után, mint a 76ers, mint a Magic ellen nyerni tudott a Spurs. Kiváló formában vannak a hazaiak, ráadásul a vendégek oldaláról, az idegenbeli szereplés nagyon gyenge. 14 idegenbeli találkozón 2-12 a mérlegük. Szinte minden a hazaiak győzelme mellett szól , ezért “B” kategóriában fogadunk a hazai csapat sikerére. A Spurs sikert “B” kategóriába sorolta a rendszer, ezen kívül a 222,5 alatti, illetve a Spurs -4,5 pont opciót “C” kategóriába sorolva osztották meg velünk.

San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves (02:30)

Tipp:San Antonio Spurs (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “B” kategória Tét: 3 egység

I Portland Trail Blazers – Utah Jazz I

A második találkozón a Portland Trail Blazers győzelmében bízunk. Két érvünk van, a hazaiak teljesítménye (12-4). A Jazz továbbra is küzd, míg a Portland utóbbi fordulóban nyújtott teljesítményének köszönhetően már-már bebiztosítja a rájátszást. Az utóbbi 3 mérkőzésen a Grizzlies, Clippers és Raptors ellen is nyerni tudtak, igencsak magabiztosan. Míg a Jazz ugyan otthon jól szerepel, de idegenben kikapott a Rockets, Magic, OKC, Spurs, Heat ellen is sorozatban és legutóbb a Charlotte Hornets ellen ízlelték meg idegenben a győzelem ízét. A Portland legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 8 alkalommal nyert. Szoros mérkőzésre számítunk és ennek megfelelően  egy szoros 112-108-s végeredményt állapított meg. Két opciót kaptunk kézhez “C” kategóriában a Portland sikerét, illetve a 208,5 over opciót. Mi a végeredményben bízunk és remélhetőleg ma bejönnek a megérzéseink a találkozóval kapcsolatban.

Portland Trail Blazers – Utah Jazz (04:00)

Tipp:Portland Trail Blazers (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

I Chicago Bulls – Orlando Magic I

A nap legrosszabb elemzése lehetne ez a találkozó, viszont ismét beindult a Bulls mizéria. Öt játékos hagyhatja ki a hajnali mérkőzést és erre épített ma a szimulációs rendszer is. A hazai oldalon LaVine, Portis, Valentine, Parker és Payne is kimaradhat. Míg a vendégek oldaláról Frazier és Mozgov az aki kihagyja a mérkőzést. A hiányzók bejelentésének hírére közel 0,10 egységet esett fogadóirodánként a vendégek szorzója.  A hazai oldal nem teljesít igazán jól és ugyanez elmondható a Magicről is. Viszont láthattuk, hogy egy sokkal “egészebb” Bullst egy hete 97:91-re megvert a Magic és szerintünk ez most is adott lehet. Gyenge a hazai oldal védelme, ráadásul a hiányzókkal még a támadások is farsok lehetnek. Úgyhogy mi arra gondoltunk, hogy bízunk a rendszerben, hiszen 96-105-re várják a találkozót a szakértők. Kiemelték “B” kategóriába az Orlando sikerét, illetve az Orlando -2,5 hendikep opciót “C” kategóriába tették közzé. Mi szorosabb mérkőzésre számítunk, viszont a vendégekben van érték és ezért erre kötünk “C” kategóriás fogadást.

Chicago Bulls – Orlando Magic (04:00)

Tipp:Portland Trail Blazers (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!