b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

A mai napunk zárásaként két hajnali NBA mérkőzéssel készültünk, mindkét esetben olyan csapatokra fogadunk, akikkel már többször nyertünk, de olykor buktunk is. De ma ott van mindkét esetben egy-egy ésszerű érv is, ami úgymond “bebiztosította” a fogadásainkat.


I New York Knicks – Phoenix Suns I

A találkozón a hazai csapatot favorizálnánk és a szimulációs rendszer is ugyanazon az elven van, mint mi. A rendszer 112-111-re várja a mérkőzést, amely hasonló a mi elképzeléseinkkel. Gyakorlatilag ma egy szoros találkozóra lesz kilátás, ahol végig “partiban” lehetnek a felek egymással. Viszont a Suns ismét idegenben lép pályára, ahol borzasztóan teljesítenek. 14 idegenbeli találkozón 1-13 a csapat mérlege és sorozatban 5-10, vagy akár több ponttal is alul marad az ellenfeleivel szemben. Ma pedig azzal a Knicks csapatával találkoznak, akikkel mi már a két kezemen se tudom megszámolni, hányszor profitáltunk, viszont már két alkalommal buktunk is velük. De ellentétben a vendégekkel, ez az együttes még esélyes a Play Offra, ráadásul hazai pályán nem is olyan gyengék. Mindent egybevetve a hazai oldalon végre alakulnak a játékosok és már csak Porzingis az aki sérülése miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést. Mi úgy érezzük, hogy most valóban nyerhet a Knicks, viszont a sima győzelmükben mégsem bíznánk annyira. Végig pásztáztuk a Suns idegenbeli mérlegét és látható, hogy amikor nyert az 2 ponttal tette meg. A Knicks egy kicsit kiszámíthatatlan, viszont a Suns ellen átlagban megy nekik, ezért mi egy +2,5 hendi mellett fogadunk a Knicksre, akik lehet alapra is megnyerik a mérkőzést, de ezzel a 2,5 pont előnnyel úgymond “bebiztosítottuk” az ajánlásunkat.

New York Knicks – Phoenix Suns (01:30)

Tipp:New York Knicks +2,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,56 “B” kategória : 3 egység

I Golden State Warriors – Memphis Grizzlies I

Ezen a mérkőzésben egyben bízunk, hogy a GSW elkezd ébredezni, hiszen a Sacramento Kings ellen kb pengeélen táncoltak. A védekezésük gyenge volt, de a támadásaikban is rengeteg volt a hiba. Na most a mai ellenfelük nem egy tipikus rohanós csapat és ezért is van egy alacsony line meghúzva, amire azt írta ma több szakértő is, köztük C. Webber, hogy ez az a tényező, amit vakon is rakni kell, főleg egy GSW esetében. A Golden State esetében ritka a 200 pont körüli fogadási opció ajánlás ráadásul hazai pályán emberemlékezetek óta nem volt erre példa, hogy 200-208 pont közti “skála” alatt zárjanak. Az ellenfelükön állhat lényegében, de a mostani GSW már nem biztos, hogy annyira egyed uralkodó lesz és ennek remek példája, hogy szinte minden egyes mérkőzésén szorosabbnál, szorosabb mérkőzésekkel zár. Mindenesetre mi most bíznánk Curry,Durant, Thompson trióban, akik folyamatosan szállítják a pontokat a hazaiaknak, illetve abban is reménykedünk, hogy a Grizzlies nem tojja össze magát, bár eddig erre nem nagyon volt példa. Végigpásztázva a vendégek idegenbeli mutatóját, szinte mindig 100 pont körül, de zárnak, de legtöbbször inkább felette teszik ezt meg 104, 107, 111 stb pontszámokkal. Egy szó, mint száz erre a mérkőzésre csak és kizárólag a GSW támadói miatt teszünk fogadást, ráadásul novemberben 117-101-t játszottak a felek és ezért mi azt mondjuk, hogy holnap hajnalban ez egy overes mérkőzés lesz, amire nagy téttel kell fogadni. Ha a GSW azt játssza amit tud, akkor nincs kérdés, de reménykedünk abban is, hogy a Grizzlies is legalább 97-98 pontot abszolvál ezen a találkozón. A szimulációs rendszer egyébként 114-102-s eredményt vár és “A” kategóriába sorolta az over 205,5 opciót. Ezért mi erre teszünk most fogadást jelzem “A” kategóriába sorolva!

Golden State Warriors – Memphis Grizzlies (04:30)
Tipp:205,5 pont felett (Összesített pontszám) odds: 1,61 “A” kategória : 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: