b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

A mai tippadásunkat két hajnali mérkőzéssel folytatnánk, ahol mindkét esetben hendikep opciókat favorizáltunk. Nem szeretnénk boncolgatni az előző napokat, előre tekintünk és a célunk továbbra is a profit kialakítása!


I San Antonio Spurs – Chicago Bulls I

A holnap hajnali mérkőzésen gyakorlatilag a Spursnek áll minden. Utóbbi időszakban elkapták a fonalat, ráadásul továbbra is egy olyan Bulls lesz az ellenfél, akik formán kívül játszanak és ugyan az edzőváltás lendített némileg a csapaton, viszont a Spurs ellen hazai pályán nem sok keresni valója lesz a hiányzókkal tűzdelt Bulls csapatának. Őszinték leszünk a szimulációs rendszer 113-96-ra várja a találkozót és egyedüli “predictions”-ként a Spurs -8,5 hendit ajánlja “A” kategóriába. Mi egyetértünk ezzel a kimenetellel, viszont az utóbbi napok eredménye miatt, lentebb engedjük az értékelést és csak “B” kategóriába fogadunk a Spurs sikerére, akikkel nem is olyan rég a Suns elleni mérkőzésükön szépet szakítottunk. Remélhetőleg ez most is így fog történni, hiszen minden a hazai sikernek áll. 

San Antonio Spurs – Chicago Bulls  (02:30)

Tipp:San Antionio Spurs -8,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,61 “B” kategória : 3 egység

 

I Phoenix Suns – Minnesota Timberwolves I

Itt egy kicsit értetlenül állunk a szorzók előtt, hiszen a Minnesota idegenben roppantul gyengén teljesít, míg a Suns utóbbi időben egyre jobb eredményeket produkál. Remek példa erre a Mavericks elleni mérkőzés, ahol 99:89-re verték a vendégeket, de biztató volt a Clippers elleni teljesítményük is. A vendégek egyébként 13 idegenbeli mérkőzésen 2 győzelemmel és 11 vereséggel állnak, míg a Suns hazai pályán 4-11-t tud felmutatni. Ez a mostani egy roppantul rizikós tipp lesz, viszont a szimulációs rendszer és a szakértők is azon a véleményen vannak, hogy ez egy szoros találkozó lesz. Összességében 102-112-s végeredményt produkált a rendszer, illetve kiemeltek két opciót is. “C” kategóriában a +11,5 pont hendi opciót a Suns mellett, illetve az over 211,5 opciót “B” kategóriába. Na most mi nem bízunk ezekben az over/under opciókban, ezért mi úgy érezzük, hogy egy gyenge idegenbeli teljesítménnyel bíró Minnesota ma szoros meccset alakíthat ki, az egyre jobb formában lévő Suns vendégeként, ezért “C” kategóriába a +11,5 pont hendit ajánlunk második “tippünkként.”

 Phoenix Suns – Minnesota Timberwolves (03:00)
Tipp:Phoenix Suns +11,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,57 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: