Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Mai napon nem éreztük biztonságosnak a Bajnokok Ligája kínálatot, vagyis találtunk egy mérkőzést, de alacsony szorzón lehet fogadást kötni. Így maradtunk a megszokott hajnali NBA elemzéseknél, amelyekből ma 3 darab ajánlást teszünk közzé “B” és “C” kategóriába sorolva!


I Dallas Mavericks – Atlanta Hawks I

Ezen a találkozón arra a Mavericks-re teszünk fogadást, amellyel szinte sosem veszítünk. Ma is hazai pályán lépnek pályára, ahol továbbra is remekül teljesít az együttes, hiszen 14 mérkőzésből 12-2 a mérlegük. A mostani ellenfelük pedig az a Hawks lesz, akik gyengén teljesítenek, ráadásul négy hiányzójuk is van a holnap hajnali mérkőzés előtt. Lin, Plmumlee, Prince és Spellman is kihagyja a találkozót, illetve nem elhanyagolható az a tényező sem, hogy idegenben az együttes 13 találkozón 2-11-s mérleggel rendelkezik. Szinte minden Dallas elemzés esetében leírjuk, hogy az együttes remekül védekezik, viszont kiváló támadásokat alakítanak ki, ez pedig folyamatosan a csapat dominanciáját alakítja ki. Legutóbb az Orlando Magic elleni mérkőzésen fogadtunk rájuk, ahol a sima győzelmükre tettünk fogadást és a védekezés most is helyt állt, hiszen mindössze 76 pontot hozott össze egy jónak mondható Magic ellen az együttes. A Hawks támadásai a 3 pontos dobásokra épülnek, amit 40-50% mutató körül teljesít a csapat. A szimulációs rendszerünk 116-107-s eredményt vár a mérkőzéstől, szerintünk viszont a vendégek kevesebb ponttal fognak zárni. Mindezt együttvéve mi úgy gondoljuk, hogy egy -5,5 hendi mellett fogadnunk kell “B” kategóriába sorolva. A szimulációs rendszer “C” kategóriába a -9,5 hendit és az under 225,5 opciót emelte ki, a hazaiak védelmének köszönhetően!

Dallas Mavericks – Atlanta Hawks (02:30)
Tipp:Dallas Mavericks -5,5 Pont (Pont hendikep) odds: 1,52 “B” kategória Tét: 3 egység

I Golden State Warriors – Toronto Raptors I

Második találkozón bízunk ismét a Curry, Thompson, Durant hármasban. Ismét hazai pályán lép pályára a GSW, ahol köztudott, hogy kiválóan teljesítenek. Legutóbb a Minnesota ellen nyertek 8 ponttal, ami igencsak biztató szereplés volt részükről, hiszen végig uralták az egész mérkőzést. Természetesen fogadtunk is a közel 1,5 hónapos visszatérésükre és nyertünk velük. Most pedig azzal a Torontoval találkoznak, akik idegenben hihetetlen szezont futnak, hiszen 14 találkozón 11-3 a mutatójuk. Hozzá kell tenni, hogy jól védekeznek, de ha egy erősebb ellenféllel szemben találkoznak, akkor felveszik a kesztyűt és nyílt sisakos mérkőzésbe mennek bele. Úgyhogy kialakul az adok-kapok. Na most a GSW nem a védekezéséről híres, bár remek játékosai vannak. Mindent egybevéve mi mindkét oldaltól 110 és 130 közti pontot várunk. A szimulációs rendszer egyébként 121-112-re várja a találkozót. Mi nem bíznánk ennyire Curryékben, de az over opcióban óriási lehetőség van, amit a rendszer is “B” kategóriába sorolt, úgyhogy erre kötünk most fogadást, szintén “B” kategóriába sorolva.

Golden State Warriors – Toronto Raptors (04:30)
Tipp:222,5 pont felett (Játék összesített) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység

I New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder I

Itt nem szeretnénk sokáig húzni az elemzést, mert itt mindkét oldal remek támadókkal rendelkezik. Mindkét csapatnak volt egy nap pihenője, ráadásul egymás ellen nem is olyan rég 238 ponttal zártak. 122-116 lett akkor az eredmény, de hozzá kell tenni,hogy az utolsó negyedben “táltosodtak” meg a csapatok. Most is hasonló feltétek közt várjuk ezt a mérkőzést és szerintünk ismét egy szoros mérkőzést összehozhatnak a felek. A szimulációs rendszerünk 112-115-s eredményt vár a találkozótól és ennek megfelelően “B” kategóriába az under 237,5 opciót, illetve “C” kategóriába az OKC -2,5 hendikep lehetőséget ajánlotta. Mi most is a biztosabb tipp felé törekszünk és 1,53-s szorzóért a 240,5 alatti opcióra teszünk fogadást.

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder (02:00)
Tipp:240,5 pont alatt (Játék összesített) odds: 1,53 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!